euforka 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 wiecie co ja tez mam nadzieje, ze w koncu zacznie sie cos dziac i, ze S bedzie lepiej :( Nie wiem jak radza sobie ludzie co maja dzieci ciezko chore podziwiam jutro przyjdzie zamowiona karma dla S :) mam nadzieje, ze mu bedzie smakowala zaraz wkleje Wam sklad jaki bedzie miala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Dehytratyzowane mięso z kurczaka (40%), owies, świeże mięso z kurczaka, groszek, brązowy ryż, tłuszcz z kurczaka (konserwowany mieszaniną tokoferoli i rozmarynem), świeże mięso łososia, wątróbka z kurczaka, świeże całe jaja, lucerna, olej z łososia, dynia, kurza chrząstka (naturalne źródło glukozaminy i chondroityny), jabłka, marchewka, zielona rzepa, żurawina wielkoowocowa, świdośliwa olcholistna, morskie wodorosty (morszczyn pęcheżykowaty, algi czerwone), korzeń łopianu, korzeń prawoślazu, jagody jałowca, kozieradka, nasiona kopru, dzięgiel litwor, rokitnik zwyczajny, korzeń cykorii, pokrzywa, liście czerwonej maliny, ostrpest, liście mięty pieprzowej, kwiat nagietka, rumianku + witaminy i minerały. prawda, ze brzmi ciekawie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 hihi niezły mixerek :D Izunia z plastrami też mogą być ;) ewentualnie jakiś retusz zrób albo crop ;) Hugo a czemu miałabyś nie wyjść ? ceny truskawek cenami ale żeby te u nas miały przynajmniej smak truskawki a nie jakiejś podróby wysłałam Wam foto w kiecce ino nie pospadać z krzeseł :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Eternity no to Cie pociesze, bo te nasze truskawki tez jakos tak nietruskawkowo smakuja :) a kiecka pierwsza klasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 dobra spadam na spacerek ze spajem pozniej musze bankomat zaliczyc a na koniec film wciagne :) jutro piatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Eternity hihi bo jak fryzjer zrabie wlosy a kosmetyczka nadusi:P Euforka mix pierwsza klasa;) oby S smakowalo :) Ide na poczte luknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Juz odp:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 pomaranczka zejdz ze mnie a swoje urojenia opisuj gdzie indziej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 ojejku jejku :P nastepna beznadziejna pomarancza :o zglaszam do usuniecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 wrocilam ze spaceru z S nawet sobie dzis radzil gorzej, ze po schodach nie bardzo mu idzie wchodzenie wiec prawie go musze wnosic a to 40kg zywej wagi ja na dzis mowie dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Euforka dziekia wysoko mieszkasz?moze swojego wysylaj wieczorem z psem bo sie podzwigasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 obejrzalam kiecke, przyłączam się do zachwytów:) ja dzis bylam na nocnej wyprzedazy tj chyba wieczornej:D dwie bluzki kupilam, ale zdjecia beda jak wroce, bo juz nie zdaze dzis buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 hehe pudelko pojawia sie i znika :) ja zapisalam sie do fryzjera ale dopiero za prawie 3 tyg. na balejarz :( jakos wytrzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 po seansie wieczornmym trza chyba isc spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 :) Hugo bardzo wysoko ale mam winde ;) wiec S musi pokonac tylko 10 schodkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 a ja i bez kosmetyczki naduszona buuu .. @ mam i wiadomo :O kiedys ten moj ryj sprzedam tanio , jak ktos zeche :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 ja powinnam jutro dostac bo przeciez my grupowo @ mamy :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 uciekam do fryzjera-trzymac kciuki hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 :) grupowo grupowo :D tylko że mi na razie nic nie dolega :o idę podczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 przesadzacie z tymi ryjami :P Hugo ale fryzjer ten sam co poprzednio więc chyba nie zrąbie kiecka widzę że się podoba - obym ją tylko teraz włożyła a nie zostawiła w szafie :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 i znów jakiś orange był sądząc po wpisach :o głowa mnie z lekka napitala :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 mnie tez i brzuch i wkurwa mam i w ogole .. pomaranczy tez nie widzialam :P ale jak mi drastycznie schodzi skora z ramion i plecow . :O nie ma mnie kto poskubac i jestem jak plamiasta salamandraaaa buuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 :) coś się dziś dobudzić nie mogę,jakoś szarawo za oknem i ciśnienie niskie a ja jeszcze muszę tylę zrobić przed wyjazdem......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Pestka jak to zabrzmiało - nie ma mnie kto poskubać :D:D ja też się domyśliłam,że pomarańcza się pojawiła,ale o czym pierdoliła to już nie wiem....i w sumie do szczęścia mi to nie potrzebne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Euforka ja nigdy tak skrupulatnie nie czytam składu karmy wychodzę z założenia,że jak je,dobrze się czuje,włos błyszczący,a koopy małe i regularne to ok a ten skład to jaka karma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 nie marudzić mnie tu ! :P Tobie skóra Pestka złazi a ja mam wysypkę od tego słońca :o kuźwa zawsze po pierwszym takim porządniejszym opalaniu musi mi skóra odreagować - ale już schodzi i chwała bo jakbym kiecke założyła na taką biedronkę ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Eternity to masz zioło za stronkę i za \"biedronkę\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 hahahaha no skubac :D ramiona jeszcze jakos ale do tylu sie juz nie wygne nie?? hihihihih chyba dzis zagon ie kogos , bo mbie swedzi jak skurwysyyyynnnnn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach