pudełko czekoladek 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 i salata dla martoszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 jezdem :D wszkole oki prawia ta sama ekipa , tylko zombi zebami swieci w kolo i dupe lize :D:D:D myslalam , ze jebne :) Michal -Slowak az sie krzywil bo ona kolo niego usiadla ahahahah i rzy i go w reke jeb a on siedzi sztywno i nic haahhah, wspolczuje mu hihiih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 czesc]:) heheh Pestka to bedziesz miala polewke:DMialas juz normalna lekcje? U mnie dzis szaro za oknem i leje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Wrzesień 3, 2009 czyste niebo i sloneczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 hejka a ja na rowerze bylam:D czy moze mi ktos powiedziec gdzie mam na stronie forum "moje tematy" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 wszystkim :) niebo jakby lekko przymglone chmurami i dość ciepło relacja zdana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Pudelko ja tez nie widze-znikly hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 ja chce do domu!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 eternity gdzies tam kompa dorwala hihi ludzie jak u mnie wieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Wrzesień 3, 2009 maka maka :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Wrzesień 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=fzHTLGMbOkI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 mi tez ostatnio ciagle ta maka maka sie powtarza hahahahaha przewaznie przy weekendzie hihihi u mnie tez zimnoo jak w pazdzierniku brrrrr jo Hugo lekcja byla prawie normalna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 drazni mnie nowa grafika i niech mi oddadza moje ulubione:O mąkę miałam przez całe wakacje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 nie dorwalam kompa - pisalam z komorki sie mi przypomnialo ze mam free dostep do netu to trzeba uzyc czasami ;) pozniej Was poczytam na razie jezor mi wisi do pasa , musze zjesc i napic sie kawy i brzuch mnie napierrrrrrrrrr na @ :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 aaaaaaaaaaaaa i jeszcze cos zanim pojde szamac ! Pestka najlepszego w dniu imienin ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 aa no wlasnie pestka wszystkiego naj naj z okazji imienin przyznaje sie bez bicia ze zapomnialam ale pestka wie ze nie mam glowy do dat urodzin bliskich czasem nie pamietam a co mowic o imieninach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 kurde klient to znaczy mozna powiedziec ze nas znajomy przywiozl mi dzis do pracy reklamowke grzybow wlasnie skonczylam sie z nimi bebrac i ugotowalam zrobie dla W sos do pasztecikow na kolacje mam nadzieje ze sa dobre bo jutro bedzie widac efekty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 nie no moja corka to zwariowala nie dosc ze zostala gospodarzem klasy(z czego bardzo dumna ze ja wybrali) to jeszcze zapisala sie jak do tej pory na kolka: -plastyczne -przyrodnicze -polonistyczne ma zamiar jeszce tak jak w tamtym roku na matematyczne i historyczne mowi ze podnasza ocene jak sie chodzi ja mowie toz i tak mialas 5 a ona ze chce 6 haha nie wspomne o SKSie,balecie,tancu nowoczesnym i harcerstwie :O ja nie mialam tyle zapalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 woow :) zmykam na aerobik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 WOW! faktycznie ma zacięcie,ciekawe czy jej czasu na wszystko starczy ;) ja to nawet przez etap zuchów nie przebrnełam,byłam na kilku zbiórkach i mi się znudziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 podziekowali ja sie przyznaje , ze tez zapomnialam ahahhhahaa dopiero wczoraj przypomnialam se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 :) Pestka Wszystkiego naj naj najlepszego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 normalnie co Wam powiem to Wam powiem nie moge sie doczekac :P:D jeszcze tylko jeden dzien i urlop :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 musze odpoczac juz od roboty bo przeciez mozna sie wykonczyc a od soboty u mnie zaczyna sie winobranie jak co roku i bedzie sobie trwalo przez caly tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Izunia a czy Ty sie wybierasz moze na jakas wystawe do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 pestka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 i oczywiscie wszystkiego najlepszego, ale ucielo mi to:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 thx :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach