pestka-4 0 Napisano Styczeń 9, 2010 taaaa przezylam , ale nie musialam popieralac nigdzie o 8 rano z wozkiem hihihihi ... przepychac sie po sniegu niczym balwan :P eternity co tam pink poka fote :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 9, 2010 Eternity po tym fryzjerze jesteś wręcz nie do poznania,okulary ściągniej abym wiedziała,że to ty :D:D:D Pestka mam nadzieję,że w wózku masz duże koła niedawno widziałam jak przez śnieg usiłowali przejechać wózkiem tacy młodzi,a wózek modny,z przodu małe skrętne kołka miał :P facet aż się zapierał,aby kawałek go przepchać,podejrzewam,że byłoby mu łatwiej wziąć ten wózek w garść i przenieść ten kawałek, bo ten boczny chodnik łączył się z głównym już odśnieżonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 9, 2010 tak tez mam modny wozek ahhha z przodu skrecane kola i nie duzeeee :( ale moge je zablokowac dzieki Bogu i nie nie kreca sie :D :D wiec tez komicznie wygladam pchajac ten wozek :P :D ale od lutego przesiadam sie na rower mam nadzieje , ze beda odsniezac ulice chociaz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pestka ty chlop Napisano Styczeń 9, 2010 czy baba? bo z geby leca ci przeklenstwa jak menelowi mieszkajacemu w kanalach, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 9, 2010 hmmm widze ze dla pomaranczki znowu sie nudzi i ma co tu u nas czytac moj W nie dojechal do pracy bo drogi zasypane sniegiem ze 2 km. po zaspach szedl na piechte :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 9, 2010 laski i u mnie dzis zapadalo,choinke juz rozebralam po siwetach bo dzis zbieraja wyciagnelam R na soldy,troche kupilam ale nieduzo :p,wpadl mi karnet (od klientki mojej) na 30e w H&M wiec pojechalismy kupilam kapotke kolor czerwony heheheh taka na wiosne-jesien krotka i bluzeczke bawelniana, najbardziej to mloda sie oblowila bo spodnie i bluze jej wzielam ale ja nie wiem te ich rozmiary sa jakies nienormalne spodnie wzielam na 152cm dacie wiare i na dlugosc sa lekko za dlugie ale podwijac nie trzeba i w pasie leciutko luzne no ale moja to ma badziuszka z moim okiem podejrzewam co jest i mam 90% pewnosci odnowila mi sie infekacja dzieki ktorej kiedys w szpitalu wyladowalam ale dobrze ze wiem juz co i jak ;-) a pomaranczka no coz,niech nie bedzie taka odwazna bo odwaga to jest powiedziec komus w twarz bezposrednio a nie ukrywac sie pod pomaranczowa skorka i udawac bohiaterkie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 9, 2010 pomaranczo a co za roznica co???? przeklinam bo lubie :P tak jak ty lupisz sie wpieerrrddalac i choooj ci do tego ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 9, 2010 ps. i jak widzisz mam luksusy w kanale :P internet , tv i cieplutkooo hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 9, 2010 lubisz ** :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 9, 2010 heh pestka my to sie dobralysmy jako siostry z kanalow i analfabetka hihi a co do numeracji w H&M to oni maja jakas dziwna ostatnio kupilam se tam spodnie i zdziwilam sie bo maja rozmiar 36 i sa tez za dlugie a przeciez co jak co ale spodni 36 nigdy na siebie nie wcisnelam chyba....gore owszem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 9, 2010 kurde mamy jechac jutro do Media Markt po PlayStation dla dzieci bo jest promocja ale jak tak zawiewa to nie wiem czy wyjedziemy wogole z miasta a mamy 50km przejechac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2010 jaka Pink ??????!!!!!!!!!! przecież to ja !!!! :P:D to przez te okulary właśnie nie do poznania ;) będę ściągać :D oj , no ja też przeżyłam i zimę przed wyjazdem tutaj zapierdzielałam do przedszkola ze starszą zaspy dla niej prawie że po pas jak nawiało nie raz było tak że wstawałam z godzinkę wcześniej żeby jakąś ścieżkę odśnieżyć wózkiem dawałam radę parę zim wcześniej ale miałam też duże koła, wózek jak terenowy ;):D ale też sobie jeszcze czasem pomarudzę ;) Ciastek dobrze że wiesz co z okiem , można zadbać za wczasu aaaaaa na zakupkach też byłam dwa sweterki wciągnęłam tylko , koszulki nocne bo nie mam w czym spać :P perfumki tyż sobie kupiłam i jak zwykle dzieciakom coś ale jeszcze jutro muszę jechać do innego centrum to kto wie hehe Martoszka czytałam na necie jakie warunki , masakra normalnie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 9, 2010 a pomarańczy po co wiedzieć czy chłop czy baba ? książkę piszesz ? wypiżdżaj lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 9, 2010 zasypalo mnie :D hehe Eternity czad fryzurka! tylko fote mi tu daj! :D ja nic nie wypracowalam bo probuje od wczoraj rozgryzc program pro100 aaaaaaa wiecie, mamy juz pleksy to lamp :D:D fajnie wygladaja fote Wam pozniej posle jak chcecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 9, 2010 sprzeciwow nie bylo wiec wyslalam ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 9, 2010 hahaha no pewnie ze chcemy :P ide na @ hihihi Martoszka noooo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s.dalida 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Witajcie i kliknijcie w brzuszek pajacyka akcja humanitarna klikajcie codziennie . http://www.pajacyk.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 wlasnie eternity perfuma,tez musze jeszcze jedna zdobyc na soldach :poza tym spodnie i torebke koniecznie :D,szkoda ze dzis sklepy zamkniete ja oczywiscie juz strasze czerwonym slipiem :p Martoszka i jak wyjechaliscie po zakupy? u mnie na razie nie sypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 10, 2010 a u mnie się ociepla :P o http://news.bbc.co.uk/weather/forecast/352 Ciastek na oko i przypomniałaś mi że miałam sobie dżinsy jakieś kurka kupić cholerka a chodziłam wczoraj po sklepach i się zastanawiałam jaką to ja sekcję chciałam dokładniej obadać :P:D skleroza nie boli :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 10, 2010 heheh a u mnie nadal pada i ma padac do konca dnia :o wrzucilam foty na bloga to mozna zobaczyc co sie dzieje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 10, 2010 no wlasnie Martoszka daliscie rade? wspolczuje malzowi ze musial na piechote maszerowac :o masakra normalnie nie wiem czy ja jutro tez nie bede na piechote do roboty zapierdzielac :o nie wiem czy wyjade z parkingu heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2010 :) Ciastek zdrowotne u mnie sypie i sypie :Pna dodatek cos mi w plecy weszlo-albo sie przedzwigalam-niewiem:O w nocy spac nie moglam z bolu-a dzis ani sie schylic,ani ruszyc:O starosc nie radosc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 10, 2010 no jo dojechalismy i dzieciaki wlasnie graja hihi, droga juz nie zawiana ale deszcz ze sniegiem padal i zamarzalo wiec tempo slimacze bylo ok spadam do kolezanki na ciasto swiateczne bo ona prawoslawna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Zaraz zacznie sie miss belgia hihi moze wygra moja kolezanka:D najsliczniejsza nie jest;) ale zawsze to Polka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2010 no i jest w pierwszej 10 hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 10, 2010 i odpadla:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 10, 2010 uuuuuuuuuuuu odpadlaaaaaa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach