eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2010 nie cierpię poniedziałków :o i śniegu mam więcej :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2010 :) Ja tez nie cierpie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2010 Pamietacie jak Wam pisalam o tej mlodziezy co zostala postrzelona i spalona w aucie? okazalo sie ze ten sam gosciu 2,5 roku temu zamordowal inna nastolatke:Oto byla glosna sprawa-znalezli ja w worku w kanale:( zaraz bedzie specjalna konferencja w tv Ciarki mnie przechodza brr bo po tym jak zamordowal ta pierwsza-uczyl prawie 3 lata w szkole !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 11, 2010 to zamordowal i nie siedzial?? co on jeszcze robil w szkole miedzy dziecmi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 11, 2010 ja sie umowilam z lekarzem na jutro,myslalam ze dzis mnie przyjmie ale nie ma wolnej dziury,kurde juz mam stresa :p,mam nadzieje ze mnie na badania nie wysle tylko przypisze leki, jak ja nie cierpie lekarzy brrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 11, 2010 sniegu mam tyle ze juz chyba wiecej byc nie moze ledwo wyjechalam z garazu a nie mialam czasu odsniezac bo dzieciaki jak to zwykle z poniedzialku marudzily ze wstawaniem w miescie tez problem z zaparkowaniem a jak juz gdzies sie wcisnelam to przejechala opbok odsniezarka i ledwo sie odkopalam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 11, 2010 ja auto zostawilam przed domem na parkingu jest MASAKRA a kolo roboty i tak nie ma gdzie zaparkowac no chyba ze w metrowej zaspie :) Hugo straszne to :o to ciekawe ile jeszcze zabil ludzi, takich ktorych nie odnaleziono :( brrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2010 wszystkim :) co do pogody to się nie wyłamię....i nadal sypie i dlaczego o takich strasznych rzeczach z samego poniedziałku piszecie....brrrrrr morderstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2010 Pestka dopiero teraz wyszlo ze on ja zamordowal-przez 2,5 szukali sprawcy i dopiero teraz jak go aresztowali to polaczyli fakty- i wyszlo ze ta dziewczune tez on zamordowal ! Trzymajcie dzis za mnie kciuki ! Mam egzaminy w szkole:Pbardzo mi sie przydadza bo tylko pol godziny ksiazke mialam otwarta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 11, 2010 trzymam kciuki Hugooo :) ja mam 20 egzamin i koncze swoja kariere w szkole :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 11, 2010 dlaczego konczysz?nie mozesz dalej sie uczyc to maja tam jakies ograniczenia i koniec po roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 11, 2010 e ciastek u pestki to chyba 2letnia ona przecie w 2 klasie ...chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 11, 2010 booooooo , Dawid idzie do szkoly od lutego , i nie bedzie mogl juz spac w dzien wiecccc ...... padnie mi zapewnie okolo 8-9 wieczorem a wtedy moj M nie przyjedzie po mnie i dzieci samych w domu nie zostawi :P po tym egzaminie bede miala 3 lata skonczone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2010 machnę tylko i spadam spać chyba mnie przeziębienie rozbiera :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 12, 2010 noooo 3 lata to nie malo :) zawiadamiam ze nie pada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 12, 2010 Jeszcze takich egzaminow jak wczoraj to nie mialam:P Siedzielismy od 18 do 22 !!!! ponad 20 stron do wypelnienia-i uwazam ze trudny byl:Otak po 3 godzinach pisania mialam dosc:Pi bylo mi juz wszystko jedno jak napisze-chcialam tylko kartki oddac i jechac do domu Euforka bierz witaminki i nie daj sie chorobom !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 12, 2010 leee Hugo nie straszzz ... ja od 4 miesiecy nie zagladalam do ksiazki hahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 12, 2010 Pestka moze u Ciebie nie bedzie tak zle hihi;) nawet nie chce myslec co moze byc na ustnym:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 12, 2010 wczoraj nawet nauczycielka mowila u nas o tym morderstwie , on sie sam przyznal , ze zabil ta dziewczyne prawie 3 lata temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 12, 2010 A dzis w gazetach pisze ze teraz sprawdzaja gdzie jezdzil na wakacje ! ze moze tam tez kogos zamordowal :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 12, 2010 jeju no...wszedzie sa psychole :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 13, 2010 mam mroz -14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 13, 2010 ja wlasnie wrocilam do domu :p,bylam na pobraniu krwi,kuzwa az 4 fiolki nabrala,ciekawa jestem ile zabule za to bo rach do domu przyjdzie, no i bylam wczoraj u lekarza w sumie musimy poczekac na wyniki badan,przypisal mi krople do oczu i antybiotyk bo powiedzialam mu ze objawy mam takie same jak 9 lat temu przy pobycie w szpitalu tylko wtedy na stawy mi sie to badziewie rzucilo, teraz oczy,jest to jakis wirus ktory lubi sobie zgniezdzac sie gdzie chce i albo sie odnawia albo nie po leczeniu, musze jeszcze zrobic przeglad techniiczny podwozia ;-) dzwonilam wczoraj tez do jednego lekarza ale nie dbbiera baba no-moze dzis sie uda mi umowic...ech lekarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 13, 2010 zrobilam se kawe bo nic rano nie pijam-tak kazali w sumie mam nadzieje ze w badaniach to wyjdzie paskudztwo bo juz innego pomysla nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 13, 2010 kurdeeeeeeeeeeeeeeeee no tyle sie napisalam i poszlo w cholere :o nooo to jeszcze raz ale w skrocie dzien dobry ;) Ciastek trzymam kciuki Hugo o tym gosciu coraz glosniej, u nas tez o nim mowili :o Dzis przyjechalam do roboty autem generalnie to jest niezly meksyk z parkowaniem ale mam swoja lopate jakby co ;):D U nas jest akcja - wywoz sniegu z miasta ciekawe kiedy dotra na nasze osiedle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 13, 2010 :) U nas dzis ma byc straszna szklanka na drodze:Oma padac deszcz ze sniegiem i mrozic:P a ja dzis znow egzaminy mam Ciastek czesc kasy Ci zwroci kasa chorych nie? zreszta zdrowie i tak wazniejsze niz kasa ! Oby szybko mozna bylo to wyleczyc !!!! Euforka hihi jakos nie moge sobie Ciebie wyobrazic z lopata odkopywajaca auto ze sniegu;) Co do tego goscia to teraz sprawdzaja inne sprawy-ktore nie zostaly wyjasnione -gdzie w tym czasie ten czubek tam przebywal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 13, 2010 hahah Hugo no i jeszcze dodaj do tej lopaty buty na obcasie i w plaszczu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 13, 2010 u nas nie ma zartow chcesz zaparkowac to najpierw zrob sobie miejsce :) na jednej ulicy gosc wstawil tablice - odsniezone prywatnie jak ktos mi stanie to spuszcze mu powietrze czy cos w tym stylu :D naszczescie ja dzis kopac nie musialam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach