euforka 0 Napisano Maj 30, 2010 wow Pestka mowisz straszylo :D no mam nadzieje, ze jednak nie bedzie straszyc ;) a jak cos to zapraszam :D jak bedziecie jechac do pl to po drodze macie :D jak sie urzadzimy to miejsca sporo bedzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 30, 2010 Pudelko ale nic sie tv nie stalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 30, 2010 hehhe dzieki Euforka ;) normalnie ja nie moge tym moim starym .. robil dzis obiada ... schaboszczaki i oczywiscie zabraklo bulki tartej ... i wiecie co zrobil?zrobil je z platkami no bo ja kiedys tak robilam ale ... nie przyszlo mu do glowy , ze platki ktore wzial byly z cukrem i miodem buehehe smaczne bylo smaczne slodkie miecho :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 30, 2010 hehehe :D no ale smakowalo co? i o to chodzi! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 30, 2010 hahhaa nie za bardzo :D :D :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 31, 2010 hehe niezle.....co za sny mi sie ostatnio nic nie sni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Maj 31, 2010 dziewczyny ja sie narazie zegnam jak sie z czyms uporam to was odwiedze papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 31, 2010 Pepunia mam nadzieję , że szybciutko będzie wszystko w porządku wracaj prędko Pestka ale masz sny :D dobrze że Gabi już wsuwa :) niezła mieszanka w tym menu ale ważne że je :D Euforka no zjdęcia widziałam , odpisałam :) rewelacja ! Martoszka gratulacje ukończenia roku ! Pudełko szczęście że tylko anteny Pestka to dla "bezpieczeństwa" żeby nie jeść słodkich schabowych podpowiedz że można je usmażyć w cieście - jajko , mąka i ciut wody i soli , tak żeby było gęste i nie spływało mocno po mięsie ;) spadam na razie może będę rzadziej zaglądać- będę miała gościa przez dwa tygodnie zaraz jadę odebrać Tatę z lotniska :) jakby co to miłego dnia życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 31, 2010 Pepunia looojjj cos sie stalo???? Eternity no to milego gosciowania :D wiadomo jak facet gotuje hihihi Ciastek zaginela w akcji Hugo tez :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 31, 2010 ja jestem ;) Martoszka gratuluje Eternity oooo fajnie :) tata w odwiedziny przylecial, super. Bawcie sie dobrze :) Pepe wracaj szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 ja na 10ta na praktyke ...dzis pierwszy dzien "czymajta ciuki" zeby fajnie i krotko bylo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 Maroszka powodzenia :D oby bylo milo :) patrzcie .. ogladam sobie TV .. a tu kuwa Herbusiowa wyskakuje w teledysku u tego facia :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=BjDdDFKACe0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 netu brak tv brak a filmy moge tylko w kompie wszystko szlag trafil :( kompy ktore byly podlaczone do netu na kablu lub wtyczka tez trafil:( jutro bedzie lepiej :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 oooj pudelko szkoda sprzetu no ale moze jutro bedzie faktycznie lepiej na praktykach spoko dzis pierwszy dzien to prawie nic nie robilam...wiecej patrzylam szefowa i dziewczyny co u niej pracuja mile wiec powinno byc OK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 looo a Herbus nawet ladnie wyglada w tym teledysku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 oj Pudelko wspolczuje :( no herbusiowa nawet nawet ja od jutra zaczynam diete dukana :D naczytalam sie ksiazki i mi sie zachcialo zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 a coz to za dieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 http://www.figa.pl/2-latek-nalogowym-palaczem-Wypada-40-papierosow-dziennie-Wideo-a682 ... nieeee noooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 tego malolata pokazywali nam w tv :D kable mi wymieniaja :O hahah pyta mnie kolezanka co robie odpowiadam: bawie sie ptakiem, nie moge zabic swini :D spytala czy jestem trzezwa a ja przez to ze netu nei mam wciagnelam sie w gre na komorce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 :) 40papierosow dziennie 2 late szok :D:o Pudelko hahaha bawie sie ptakiem :D no dobra jakies glupie mysli mam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Martoszka to francuska dieta oparta glownie na proteinach ma cztery etapy 1 - blyskawiczna utrata kilogramow (srednio kolo tygodnia trwa) 2 lagodne dojscie do upragnionego celu ;) 3 utwalanie wagi 4 stabilizacja jest ksiazka - ni e potrafie schudnac w empiku dr piere dukan warto przeczytac kosztuje 19zl znajomi mi polecili - nikna w oczach ;) doslownie! jestem dzis pierwszy dzien - to chyba moja pierwsza prawdziwa dieta nie lubie pic czystej wody a dzis juz prawie 1,75l wypilam:D suszy mnei jakos ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 ale dzis mam dzien...szok najpierw moj W sciagnal mnie z praktyk zebym go zacholowala do mechanika bo auto mu padlo wiec przez cale miasto ciagnelam ten czolg az sie lina zerwala jak w pewnym momencie szarpnelo druga byla lepsiejsza u jednego mechanika nie bylo miejsca ani nie mial czasu,wiec wyslal nas do drugiego...i znowu przez cale miasto :O skrzyzowania i ronda byly najgorsza...zatarasowalismy cala glowna ulice az sie korek zrobil nie dziwne jak jechalam 20 /h hahaha oczywiscie do pracy maz wzial moj samochod a mialam z dziecmi jechac na basen bo im obiecalam zdesperowani wymyslili ze pojedziemy rowerami...ok wiec przebralismy sie i wyjezdzamy....a tu deszcz zaczyla lac,wiec spowrotem wkurzeni :O niech sie ten dzien juz skonczy aa ana dodatek z kranu w lazience mi kapie,ale gdzies w glebi i trzeba bedzie chyba sciane wybijac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 bije rekordy :( to ze mnie podlewa i wala pioruny to juz norma dzis poszlam pomogac tacie wspial sie a krzeslo i walnal glowa w aluminiowa belke wygladal jakby sobie probowal czolo odciac:( pogotowie , szpital, szycie glowy odwiozlam do domu dwie godz pozniej juz byl w pracy rece opadaja a tu nadal leje;( i to bardzo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 oj chyba jakies cholerstwo sie placze w powietrzu ja taki dzien do dooopy mialam we wtorek. Przemoknelysmy do ostatniej suchej nitki z dziecmi czekajac ponad pol godziny na autobus, potem w domu wstawiam gulasz i zaczynam przygotowywac Mala do spania, po kilku minutach czuje smrod, kolacja spalona, na szczescie nie poszlam jeszcze na gore Mala do lozka klasc po bym wtedy nie poczula i chate spalila .... no ale klopotom i smutkom mowimy pa-pa! :p dzisiaj posylam sloneczko tam gdzie potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 Wczoraj to moje dziecie malo pod samochod nie wpadlo :O :O ona sie pcha jechac pierwsza rowerkiem pierwszaaaa pierwszaaaa . a pozniej skrecajac w praco wystawia reke w lewo ( bo prawej nie umie puscic z kierownicy) .... tak sie rozdarlam na skrzyzowaniu , ze facet az leb wystawil z samochodu ... dzis pojechala na wycieczke wiec odejda mi nerwy z wczoraj :P ja dzis muzycznie :D cos wam powklejam bo ostatnio to sobie slucham .. Euforka juz pewnie slyszala jedna :D :D bo to do Eclipse .. ale Muse uwielbiam od dawna :) i dobra muze przynajmniej zrobili teraz jako soundtrack :D :D sobie poluchajta .. na dobrych glosnikach :) http://www.youtube.com/watch?v=MTvgnYGu9bg .. http://www.youtube.com/watch?v=T6BMYh6Stjo .. King of Macedoniaaa to stare jak swiat :D i Uno ale jak ktos zna moze sobie wbic i posluchac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 kolezanka sie melduje ze zyje;) Podczytalam Was troche i jakis pech wisi nad wszystkimi -a kysz,precz brrr OBy sie wszystko szybko pogoilo !!!! Ja juz tez mam szkole z glowy:D zdalam egzaminy hihi nawet lepiej niz ostatnio-a nic sie kompletnie nie uczylam hahahahah U mnie dzis lato bylo-nawet udalo mi sie godzinke na slonku polezec:D wygonilam mojego by postal w sklepie:D:P Zdjecia wysylam i wyslac nie moge heheh-jak jutro o 20 nie padne:Pto Wam w koncu przesle razem ze zdjeciami z klasy z pozegnania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 czesc (nie mam kwadratowych nawiasow) w domu nie ma czasu na net to Wam chociaz z komorki pomacham ;) w drodze do pracy poczytam innym razem bo wyswietlacz za maly i duzo przewijania buziaki i sloneczko Wam posylam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 uuu widze tu jakis pech! niedobrze zaczal i mnie przesladowac :o mam dosc dzisiejszego dnia nawet nie chce mi sie pisac o tym co bylo, co sie dzialo jeszcze tydzien i urlop Pudelko jak tam tata? Dea szczescie w nieszczesciu szkoda ze wczesniej nie widzialam, ze mowimy klopotom pa-pa bo moze jak bym i ja powiedziala to bylby dzis nawet fajny dzien a tak .. du.pa Pestka o matko!!! dobrze, ze nic sie nie stalo Gabi euforka slyszala :) i euforce sie strasznie podoba ;):D Pestka nie uwazasz ze edward w tej 3czesci jakos inaczej wyglada? jakby gorzej? ;) Hugo gratulacje moje! :) no i czekam na foty :) Eternity ja tez Ci macham ;) i dzieki za sloneczko, dzis i u mnie swieci :) odrazu inaczej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Hejka widzieliscie w tv co woda zrobila w wawie? No to dodam ze to dokladnie i u mnie woda w garazach i piwnicach rowno z woda na ulicy trwalo to 15 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Pudelko nie widzialam a co zrobla??? Euforka no wyglada .. bo juz nie maja co zrobic tylko kombinuja w kolorach i pudrowaniu go hahaha wszystko jakies takie sztuczne na sile bleeeehhhhh mam nadzieje ze film bedzie ok .. juz niedlugo :D uwazam , ze 1 czesc zaskoczyla i na tym sie skonczylo hahahahahaa ja mam upal az mi leb peka ufffffffff Hugo hahaha wariacie ty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach