pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 aaaaa bylam dzis na zebraniu u malolata :D juz pomijajac to co uslyszalam to dostalam jego prace klasowa z techniki odpowiedzi na pytanie jakie sa niebezpieczenstwa zwiazane z jazda na rowerze - odpowiedzi mojego syna - jest ryzyko potrącenia drzewa a żdrodła prądu - kabel i wtyczka :D:D:D:D:D:D:D:D:D nawet nauczycielka wyła ze smiechu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 weekend i spowrotem zaczyna sie wstawanie :P a Pudelko jak bedzie w Belgii to do mnie wpadnie bo ciastka ni ma hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 helol kurde hehehe, internet mi sciaga w domu ,wiec wpadlam se ,wczoraj bylo ladnie a dzis jakos chujowato,mam nadzieje ze jutro bedzie cieplo ,kiecka malej Florydowska phi (na zdjeciu wygladala lepiej niz w rzeczywistosci) bazarowka doslownie z wyprofilowanym biustem -dla 8-latki !!!! malo tego za szeroka , u krawcowej jest wlasnie, atmosfera tez dupiasta wielkie panstwo nawet z synami wczoraj tatus i mamusia nie mieli ochoty posiedziec i pogadac, no ale za to ziec jest -nazwany synem, i coreczki to cala rodzina reszta to kuzyni, normalnie zaluje ze tu przyjechalismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Ciastek - olej ich! dawaj do Wawy :D a mamusi i tatusiowie ten "syneczek" kiedys sie czkawka odbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 ciastekl a moze do m,nie masz blizej to wpadnij...masz przecie auto hahaha patrzcie jakie ludzie maja pomysly http://wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,7200894,Rekordowa_kula_z_gumek_recepturek.html Jest jeden niezawodny sposób brania z życia najwięcej jak się da:rozkoszować się obecną chwilą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Ciastek w takim wypadku to nawet i do mnie masz bliżej ;) jak nie wytrzymasz to po prostu spiżdżaj a resztę zaraz doczytam bo tyle co siadłam i muszę wstać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 ej nadrukowałam posta i mi wcięło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Pestka, ja wlasnie "jestem" w Belgii ;) to znaczy ze odpuscilam i nie wyjechalam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 eeee leeeeee pudelko :P ciastek wracaj do doma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 u mnie wlasnie wyja syreny...o tej godzinie rozbvil sie ten samolot zreszta ce co w PL to tez slyszycie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 pogoda pikna moze jutro gdzies nad morze wyskoczymy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 oooo fajnie wam a co tu tak pusto? ja jutro mam gosci a jakas jestem z lekka przeziebiona...cos mnie bierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 a my jadziem nad morze :) Hugo nie jedziesz?? przypadkiem? :) my do de haan smigamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 wszystkim :) w piątek pojechaliśmy do Bytomia odebrać afgankę,okazało się,że pan ją oddaje jak właśnie ma cieczkę,w domu tymczasowym pies :O co było robić? przytachałam do domu od piątku prawie non stop na telefonie wisiałam,ale dziś Torri zawożę do DT pod Poznań,ufff Ciastek,a może do Poznania masz bliżej? ;) ciekawi mnie po co w sukience dla dziewczynki wyprofilowany biust?? ma sobie napchac waty czy też ma odstwać,bo przecież nie ma co sobie włożyć w to profilowanie :P Pudełko to jest Czarnowo,nie Czarnów i to jest gdzieś pod Warszawą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 chcialam sie przywitac i dobrej nocki zyczyc;) jutro wieczorkiem poczytam ;) papule dziewuszki milych snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 wczoraj mialam gosci caly dzien i jakos dzionek zlecial pogoda narazie ok ale ma sie ochladzac z dnia na dzien pestka jak wypad nad morze? Izunia jak Torri dowieziona szczesliwie? o sukience z wyprofilowanym biustem przemilcze...czekam na foty bo chetnie zobacze jakto wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 no spoko troche wialo nad sama woda ale dalej bylo cieplo :) dzis oczywiscie pierwszy dzien po wolnym do szkoly i Dawid znow plakal ze on chce do domu :O sie odzwyczail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 pusto było bo ja na przykład byłam bez neta od piątkowego wieczora dlatego mi tego posta wcześniej zżarło bo już zrywało połączenie pogoda mi zszarzała dzisiaj ale nadal ciepełko i bezdeszczowo - przez weekend ludziska już na letniaczka biegali - koszulki na ramiączkach , spodenki , klapeczki :D no ale jak w sobotę w cieniu było już 22 a w słońcu termometr pokazywał nawet 28 to się nie dziwię ;) Pestka może to tylko dziś był płacz - zaraz sobie przypomni że w szkole jest fajnie i jutro już będzie normalnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 wszystkim :) Torri wczoraj o 14 zawiozłam do nowego DT,dziewczynka z całą wyprawką pojechała,wykąpana,odrobaczona i zabezpieczona kropelkami przed kleszczami Aga (u niej jest Torri) swojego pierwszego afgana miała z poznańskiego schroniska,zupełnie jak ja!! wypiliśmy wspólną kawkę w ogródku i z czystym sumieniem zostawiłam u niej suńkę,tam tez ma dwie kolezanki,w tym jedną afgankę :) ja też bym sobie pojechała nad morze....ale głupia zawaliłam się wystawami i nie mam wolnego weekendu na razie Eternity ale teraz już net śmiga? u nas też cieplutko i niektórzy biegają z gołymi nogami i w krótkim rękawku Pestka będzie dobrze z Dawidem,wydaje mi się że za kilka dni już bez płaczu będzie :) u nas w windzie dziś pojawiła się kartka : Prosimu domykac drzwi windy na VI piętrze.Niedomykanie uniemożliwia korzystanie z windy innym lokatorom przed chwilką wróciłam z psami,jest dopisek :D przyjęliśmy do wiadomości,proszę zgłosic do ADM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 :) Dobrze ze duzo nie naskrobalyscie to nie musialam duzo czytac;) nad morzem nie bylam -ale opalalam sie na ogrodzie i mam dekolt zjarany:Ozaczyna mnie swedziec wiec chyba mi skora zejdzie hihi Pestka moze Dawidkowi za 2 dni przejdzie?ja dzis tez do szkoly:O i tez bym poplakala;) tak mi sie nie chce jechac:P Ciastek wracaj do domu jak tam jest zle ! Izunia kolejna sunia uratowana ! brawo Bylam dzis w Roermond na zakupach:D kupilam pare bluzeczek sobie i malej-ona tak rosnie ze wszystko za male co w szafie bylo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 internet śmigaŁ .. do jakiejś 11tej wczoraj dopiero dziś rano włączyli znów jakiś problem jeszcze wczoraj znaleźli "panowie inżynierowie" :o za karę obniżą nam rachunek :P najśmieszniejsze że był komunikat na początku połączenia na ich numer serwisowy ,że w kodach pocztowych z końcówką 4, 7 i coś tam jeszcze jest problem techniczny i że pracują nad nim a my mamy końcówkę 3 (no ale już blisko rejonu 4) a dowiedziałam się że na 7 internet był normalnie przeżyć można ale wkurzające jest :P Hugo maila nasmarowałaś ?????? czy to tylko ja nie dostałam? :P zimno coś dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 aaaaaa Pudełko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 http://www.joemonster.org/filmy/24215/Bajka_z_moralem_dla_mezczyzn niby że dla mężczyzn ale fajne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 jeszcze mam internet :D i korzystając z dobroci mojego operatora na blogach zamieściłam nowe wpisy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 luknijcie na to http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/6121/strzaly,po,katastrofie,prezydenckiego,tupolewa,film,aktualizacja/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Eternity maila zaraz nasmaruje hihi bo jutro znow caly dzien w pracy i znow zapomne Pestka brrr no slychac te strzaly :O ja slyszalam ze podobno w nocy przed tym wypadkiem widziano prezydenta rosjii z naszym premierem spacerujacych wlasnie tam-gdzie zdarzyl sie potem ten wypadek:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Poslalam maila:) Eternity dawno na blogu nie bylam-ech jakie te tulipanki sliczne sa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach