Izunia 30 0 Napisano Listopad 14, 2007 ale tam pisze - skóra naturalna,a nie skóra z węgorza!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 14, 2007 coś mało widzę fakturę tej skóry :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 14, 2007 moje pranie juz wisi :P botki fajne :) podobaja mi sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 14, 2007 aaaaaaaaa Izunia , ubralas sie??? ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 14, 2007 hmmmmmm.....jak by to powiedzieć...... prawie!! ;) bo jeansy na tyłku już mam!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 14, 2007 no bo mowie, fason taki kupilam ale z wegorza bo sie ladniej swieci (jak psu jaja ... ) :p a jak chcecie te z wegorza to tu sa, takie te chcialam ale nie mieli rozmiaru w kolorze ktory mi sie podobal http://shop.nord-shoes.pl/go/_info/?id=101 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 14, 2007 Izunia wietrzysz cycki? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 14, 2007 o żesz w mordę!! faktycznie świeci się ten węgorz jak jupiter!! :D tylko czym to pielęgnować,żeby cały czas takie piękne było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 14, 2007 nieeeee....góra nie goła a jeszcze w koszulce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 14, 2007 noooo blask niezle oczojebliwy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 14, 2007 ponoc normalna pasta mozna, a mam tez dwa lata gwarancji :o jak telewizor.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 14, 2007 masz buty i lusterko w jednym!!!!!!!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 14, 2007 ale musze jeszcze instrukcje obslugi poczytac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 14, 2007 Izunia, no tyz prowda! :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 14, 2007 mialam kiedys podobne polbutki (moze nie z wegorza ale na taki polysk) i najlepiej na nich sprawdzala sie plynna kiwi-nie trzeba sie bylo za duzo napolerowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 14, 2007 no i popatrz, stronka mi sie zaliczyla :p :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 14, 2007 no to lap *podobne polbutki - i nie taki fason, o polysk mnie chodzilo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 14, 2007 pani w sklepie powiedziala zeby plynnych nie uzywac bo niezdrowe dla wegorza - tylko taka normalna, tradycyjna :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 14, 2007 no to sie napolerujesz :P no moje nie byly wegorzowe to se plynna jechalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 14, 2007 znacie polski sklep z obuwiem pod nazwa API lub ALPI lub jakos tam? Izunia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 14, 2007 mnie sie nie kojarzy kurka zalapalam wirusa mam nadzieje ze sobie antywir poradzi bo jak nie to czeka mnie reinstalacja :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 14, 2007 Eternity, jak go zlapalas? Uwazaj gdzie stukasz Lady! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 14, 2007 shit z poczty go lyknelam ale juz po nim :P:P:P:P nie otwierajcie wiadomosci z fotka.pl!! ja kliknelam bo mi sie pomylilo z fotosikiem kumpel mial mi z fotosika linka do albumu wyslac ze zdjeciami z naszego pobytu w PL ktore on robil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 14, 2007 eeeeeeeee wirus juz dawno nieaktualny :D potraktowalam go odpowiednio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 14, 2007 ale mi muli :o ide do sklepiku po gazetke jakas bo nie mam co robic :P moze jest nowa z robotkami na drutach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 14, 2007 mnie tez mulilo i zmulilo eternity a jakie gazetki dle druciarzy kupujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 14, 2007 obiadujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 14, 2007 Lena, cos ty taka opozniona? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 14, 2007 Dea masz ziółko od dealerki Nie znam takiej sieci sklepów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 14, 2007 a ja mam ptasie mleczko z advokatem Wedla :D pyszneeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach