eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 podobno stad to moje notoryczne lenistwo ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 moja corka tez urodzona w niedziele:)a ja podobno w czwartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 uuuuuuu zonk! moja Mama cos pokrecila 13 byl w poniedzialek widocznie chodzilo jej o noc z niedzieli na poniedzialek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 moja starsza cora miala sie urodzic w niedziele ale urodzila sie pozniej w czwartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 hhehe nie zle 13-go i jeszcze < w poniedzialek:Dtos Ty pod szczesliwa gwiazda urodzona:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 a mlodsza miala sie urodzic w czwartek ale sie urodzila tez pozniej ale w piatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 hihi a moja we wtorek ale sie spieszyla na swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 bueheheheh dlatego zawsze moje lenistwo uchodzi mi na sucho ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 objadam sie batonami:Pi popijam redbullem:Pech najwyzej rozwale calkiem zoladek:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 moim sie nie spieszylo starsza rodzilam od poludnia w srode a skonczylam dopiero po 13stej na drugi dzien :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 odkad sie przestalam odchudzac to spadlo mi 3kg hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 a mlodsza dopiero mi wywolali ale wtey juz poszlo szybciutko :D najpierw nie chciala wyjsc a potem pielegniarki w biegu szykowaly wszystko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ooo ludzie:Oto wspolczuje chociaz mnie wzielo nad ranem a urodzilam dopiero po polnocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 14, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 niezla kombinacja :D ja tez chcem zeby mi bez odchudzania spadalo !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 hihi pewnie sie zdecydowac nie mogla;) ale podobno drugie dziecko sie szybciej rodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 jak sie odchudzala to wiecznie glodna bylam hihi wiec zaczelam jesc normalnie-czytaj kebab,slodkosci hihi I te 3 kilo co zgubilam sie utrzymaly:Dpomimo grzeszenia w slodkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 no mloda to w ciagu 3 godzin od pierwszego skurczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 dziekiee 3 godziny to krotko:)ale pewnie bolten sam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 mi od pierwszego skurczu to wyszlo jakies 21godz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ja stosowalam te diete nielaczenia w ciagu 2 tygodni poszlo 3 kilo i w sumie tez sie trzyma a diete przestalam stosowac przed wyjazdem do PL i nie stosowalam do teraz no moze nie tak scisle bo potrawy ktore przygotwywalam wedlug diety posmakowaly mi i jadalam takczesto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 noooooo bol to tylko na koniec ten sam bo bylo za szybko i mnie ciachali :o ale skurcze to tak jakby ich nie bylo 3 ostatnie najmocniejsze i na tych 3 sie urodzila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 hihi no widzisz-dobrze ze nie przybywa na nowo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 14, 2008 mam zwidy :o w sumie nic dzis nie jaralam ;) ale przed chwila nie widzialam swoich wpisow i wydaje mi sie, ze tu sa jakies widmo wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 wlasnie znalazlam jeszcze princesse z pl w szafce:Di mnie kusi:Pa juz dwa batony zjadlam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 14, 2008 haaaaaaaaaaa juz wiem nie bylo 390 strony!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Euforka ja widze dobrze:Dale roznie z kafe bywa:)wiec napewno zwidow nie masz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 14, 2008 a ja wlasnie polecialam sprawdzic czy widzialam na poprzedniej wszystkie Twoje :D jest ok :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 hihi ormo czuwa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 14, 2008 teraz to mi na bank ten brzuch rozwali:Ojuz nic dzis nie wcisne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach