hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 to ja sobie nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 i jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 oczy mi sie zamykaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 tluke:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Izunia ja bym dzis tez wchlonela z checia morze kawy ale musze przystopowac bo umieram na bole @ :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Eternity dzięki za ziółko! A to dla ciebie,że y nie bolało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 28, 2008 byłam na obowiązkowym spacerze z psem i stwierdziłam,że zimno się zrobiło na dworze!!!! Wszystko dlatego,że słonko już zaszło :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Malują u mnie klatkę schodową.....ciekawi mnie kto moje drzwi będzie mył,bo już je farbą uwalili :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 28, 2008 dzieki Iza tak mnie boli cholerstwo ze dopiero teraz zobaczylam o palcu Hugoliny to ja dmucham ten paluszek i :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Eternityna bolesci:)a co Cie boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 a ja dzisiaj nawet na dworze nie bylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 tylko z rana z praniem hihih lenia mam na calego:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 objadlam sie slodkim-az mnie zmulilo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 taka to moja dieta;) hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Izunia hm z tymi drzwiami to nie chce Cie martwic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 cos zle wrozy hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 pukam sobie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 stukam puk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 ide sobie-tup tup:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Hugolina a bolesci to mam z okazji @ :o a tabsami nie moge sie tak zapychac bo musialabym bez przerwy cos lykac musze troche pocierpiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 aha no ja te bolesci za tydzien bede miala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 28, 2008 mi do jutra przejda (mam nadzieje) tylko dziwnie jakos z tym mam - zaczela mi sie w sobote i juz w pierwszy dzien zawsze mnie boli ale rano lyknelam dwie nospy, zagryzlam ibupromem bo mnie czekaly przygotowania do party , potem jeszcze troche % i jakos sie rozeszlo po kosciach wiec skoro nie bolalo w sobote to zaczelo w niedziele ale nie mialam na tyle sily zeby znosic ten bol wiec znow go zdusilam nospa i ibupromem no i skoro nie bolalo w niedziele wiec musi bolec dzis ale dzis juz wzielam tylko nospe z rana i na razie staram sie znosic dzielnie bo jak znow dzis sie znieczule to bedzie bolalo jutro :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Eternity pierwszy raz słyszę o takim bólu,że jak go zdusisz tabletkami to powraca na następny dzień!!!! Wyszkoliłaś go tak? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 ech mnie tez cos pobolewa:Oale mam wrazenie ze to jajnik:Oech wole o tymnie myslec:Psamo przejdzie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 28, 2008 hahahah jakby sie go dalo wyszkolic to by mnie bolalo najwyzej 5 minut :P a tak dokladniej to chodzi o skurcze :o wydaje mi sie ze one po prostu musza sobie swoje odpracowac zeby wszystko \"dzialalo\" jak trzeba sorry za szczegoly ale to tak jakby bez tych skurczow mi sie nie \"czyscilo\" :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 28, 2008 a do lekarza musze isc bo wlasnie przy tych skurczach boli mnie tak jakos mocniej z lewej strony czasem tak ze czuje takie rwanie az na udzie :o umowie sie na przyszly tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach