Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

bylam w holandii na zakupach-szukala czegos dla malej na komunie-nie znalzlam nic:Oi jeszcze stwierdzilam ze ja mam tu za duzo tam za malo:(ech

jak zobaczylam kolekcje wiosenna w sklepie to sie zalamalam:O chyba bede siedziala w domu hihi albo bede nie modna:P

a ja dzis fajne dzinsy widzialam u dorothy perkins pasowalyby do nowych butow ;)ktore zreszta juz mi dzis wyslali wiec najpozniej w poniedzialek powinny byc :)

tak wlasnie teraz zauwazylam ze tu zaliczylas Hugolina 444 u szopena 2222 ja bym lotto jakies wyslala ;)

hahahaha przypomniala mi sie Lena-terrorystka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D tylko nie rob az takich jaj w tej szkole ;):D

sloneczko dzis mam ! zreszta jak wczoraj nie wiem tylko jeszcze czy cieplo term-etr pokazuje 5 stopni na razie

hej :( drugi dzien leze w lozku i mam goraczke. poszlam w piatek do lekarza a ten 1. zajrzal do gardla tak na odwal nawet bez patyczka 2. przez 3 sek pomasowal wezly chlonne 3. powiedzial ze to wirus i kazal kupic paracetamol niewazne ze glos mialam taki ze ledwo sie z nim komunikowalam :P a teraz jest jeszcze gorzej. w poniedzialek chyba sie wybiore do chinczykow i po zwolnienie do lekarza :((

kurcze tylko ze ja tabletki na gardlo biore od paru dni. poza tym mam syrop pini z Polski i nacieram sie Vic Vapo Rubem. nawet biore Sudafed na katar. ale najgorsze ze lekarz na to czerwone gardlo nawet pastylek mi nie kazal kupowac tylko paracetamol! nawet moja beznadziejna lekarka w Polsce zawsze dawala syropki i pastylki na gardlo a on nic :P:P:P jak przypadkiem zlapie zapalenie pluc to go chyba podam do sadu. wczoraj gadalam z kolega z pracy bo sie o mnie martwil i normalnie byl w szoku ze dostalam paracetamol, biorac pod uwage stan mojego glosu :P nie chce myslec jak moja menedzerka bedzie wkurzona w poniedzialek :P ale co tam powiem ze moze pojsc ze mna do lekarza moze ona da rade go przekonac do mocniejszych lekow dodam ze w Polsce od lat bylam faszerowana antybiotykami ze 2 razy w roku jak mialam angine, wiec ten paracetamol teraz to o d.... potluc :P

uuuuuu The best ❤️ zdrowiej szybciutko troche maniane odstawil ten lekarz ze nie zajrzal dokladniej :o trzeba mu bylo powiedziec ze na leczeniu i diagnozowaniu toTy sie nie znasz i nie chcesz podwazac jego kompetencji ;) ale wydaje Ci sie ze bez dokladniejszego obejrzenia i zbadania po jakims czasie juz leczenia tych samych objawow to nie mozna stwierdzic czy sie przypadkiem nie pogorszylo