hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 The best to dla Ciebie tezzebys szybciej wyzdrowiala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 trzaskam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 puk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 stuk stuk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 tup tup i juz mnie niema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 cos mi odbilo i nalozylam sobie szampon koloryzujacy na glowe hihi niewiem co mi wyjdzienajwyzej jutro bede fryzjera szukac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 za 15 min przezyje szok swojego zycia hehehe jak pojde glowe umyc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 ide myc ta glowe:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 ja sobie kiedys nalozylam rudy :P:P:P bez wiedzy mojego meza dodam ze jestem ciemna blondynka a z braku slonca w UK kolor mi sie zrobil mysi :P no wiec zrobilam piekny tycjan a maz malo zawalu nie dostal. boze jak sie wsciekl to tydzien sie nie odzywal :):):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 ale mi ten rudy sie podobal. w kazdym razie od tamtego czasu robie blond, sredni blad, miodowy blond i tyle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 ostatnio podpasowal mi L'Oreal w duzym bordowym pudelku z zestawem do rozswietlajacych pasemek. jak mam byc szczera to tylko raz bylam zadowolona z koloru u fryzjera za ktory dalam 100 funtow :P a reszta tansza lub drozsza byla fuj. kiedys w Polsce zrobili mi zotlko - normalnie jajecznice :P:P:P teraz kupuje farbe do samodzielnego montazu i wygladam w miare naturalnie. wlosy sa po niej miekkie i lsniace i co najwazniejsze nie smierdzi tak jak reszta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 no kiedy ta strona bedzie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 a wiecie na co ostatnio mialam ochote? (bo jak choruje to tak sobie najczesciej wymyslam co by mnie tu uszczesliwilo :) ) no i wymyslilam schabowe z buraczkami :) a ze nie mialam schabowych to zrobilam kurczaka. 2 dni za mna chodzilo i w koncu sie poddalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 hugolina jestes tam?? czy juz bleachujesz wloski :P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 widze ze moderatorzy sa troche nadgorliwi :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 yes! yes! yes! yes! yes! yes! yes! yes! yes! yes! yes! yes! yes! yes! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 the best pal^kwiat] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 ja tez mialam z Loreal:Pale kupilam ciemny blond-tez jestem naturalna blondynka -a wlosy mam prawie czarne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 kurcze ja nie pamietam jaki kupuje ale chyba jest to nugat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 hm bede musiala fryzjera tu poszukac:Ojuz niewiem co gorsze:P ich farba mnie nie chwyta:Otutaj musza miec jakies inne farby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 na moich wlosach kolor wychodzi ladnie, taki ciemniejszy blond ale duzo jasniejszy od mojego naturalnego. jednak kiedys przywiozlam ten kolor siostrze ktora ma naturalny ciemny blond/braz i wyszly jej duzo ciemniejsze niz mi. nie musze dodawac ze byla wsciekla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 sama sobie pasemka nakladasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 sluchaj mnie tez nic nie chwytalo. kupowalam szamponetki, i szampony koloryzujace blond i nic. nawet raz normalna farbe Garniera i tez nic. dopiero jak rzucilam sobie te ruda szamponetke a potem ostry blond Loreala to mi przeszlo i teraz wloski sie ladnie farbuja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 ja mialam ciemny blond a teraz hm trudno okreslic hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach