hugolina 0 Napisano Marzec 13, 2008 Dea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 13, 2008 do wiosny moze 8 dni-ale kalendarzowej:Obo za oknem mam strasznie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 13, 2008 niby slonko swieci ale ten wiatr:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2008 Dea podobno u mnie na święta ma być bardzo ciepło.....tylko coś mi się nie chce w to wierzyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 13, 2008 Izunia do swiat jeszcze 2 tyg wiec moze sie polepszy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 13, 2008 notatko skonczylam-ale uczyc sie dzis juz nie bede:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 13, 2008 ooo stronka hihi nawet nie pomyslalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2008 hmmm...jakie 2 tygodnie? święta w przyszłą niedzielę!!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2008 masz za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 13, 2008 dzieki:) no w nastepna niedziele hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 13, 2008 jednak sloneczko sie nie przetarlo :( Hugoliona, tutaj tez zimno, dzisiaj rano czape na glowe zalozylam :o co robicie w Swieta dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 13, 2008 hm to chyba zalezy od pogody w ta niedziele jest niedziela palmowa a ja jeszcze palmy niemam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2008 my jak co roku - wyjazd do rodzinki!! :D już w piątek po południu wyjeżdżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 13, 2008 ok ja spadam do makro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 13, 2008 ja jakos nie czuje ze swieta ida :o tu sie prawie nie obchodzi, ale dwa dni wolne od pracy lepsze niz nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2008 u nas to najbardziej w marketach widać,że święta się zbliżają ;) wszędzie pełno koszyczków,serwetek,farbek do jajek,czekoladowe jajka i zajączki,kwiatki wiosenne w doniczkach lub sztuczne.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 13, 2008 ja dzis na nic nie mam siły, umierania ciag dalszy Macham do Was, odprawie taniec zdechlaka z odkurzaczem (bo alergikiem jestem wiec kurz pogarsza moje samopoczucie) i wracam do łóżeczka. 3 majcie sie zdrwo dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 13, 2008 Aniu, zdrowka zycze ja jeszce jajek czekoladowych nie kupilam .... tu tez ich juz pelno, ale na pewno te swieta sa mniej odczuwalne niz w PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2008 Ania zdechlaku odpoczywaj i sił nabieraj!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2008 jajek czekoladowych też jeszcze nie kupiłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 13, 2008 A ja kupiłam zająca czy królika - nie wiem, i jajca czekoladowe, stoja już tydzień na pólce i żonkile ale padły;) jasne że inaczej odczówalne te swieta niż w Pl - ech :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 13, 2008 Dea Erw, Izunia 30 kuruje sie jak moge :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 13, 2008 hugolina za stronke ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2008 u mnie sa jakies kurczaczki i zające w szafie,z zeszłego roku i z poprzednich lat....tylko trzeba wyciągnąć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 13, 2008 Izunia, a nie zdechly to kreaturki czasami? ;) :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 13, 2008 Wystawili mi karte Bootsa na Mrs - zwariuje!!! Mrs Anna - ach ta tolerancja w UK :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 13, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 13, 2008 I jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 13, 2008 one more amore :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 13, 2008 postukam jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach