eternity1302 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Ania udanych zakupow zycze !! jaktylko kurier zajedzie (mial byc okolo 9tej) to tez wybywam na shopping Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 kartki musze kupic !!!! na urodziny Mamy i na dzien Ojca albo jakies ozdoby do zrobienia kartek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 i jak nie ma czajnikow to chyba stronka juz sie szykuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Eternity lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 kukam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 pukam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Ciastek narobilas mi smaka hehe bylam w sklpeie bo wafle ryzowe:Pale u mnie niema pikantnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 hehe pomylilam topiki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Hugo :D:D:D:D:D:D a ja przelaczam okna i sobie mysle what the f....? bo widze to samo :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 oooooooooooo :O widze ze nie tylko ja cierpie na rozdwojenie jazni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 eheheh no co pomylilo mi sie:P :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 na rozpoczęcie soboty macham!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 dziękuję za wszystkie ziółka i za stronki wręczę ziółko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 :) Izunia ale ranny ptaszek dzis z Ciebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss Prowokacja 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 hej, co tam? ja bede musiala dzis isc do banku czego nie cierpie :P potem moze cos upichcic na obiad a potem wypad do kolezanki nad morze i niech sie ona martwi o jedzonko na niedziele :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 powinnam sobie zmienic nick na cos pod tytulem rozdwojenie jazni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 The best:D hihi Fajnie masz weekend nad morzem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 tutaj też się pochwalę ;):) dziś na wystawie byłam,sędzia bez serca po kilka kółek kazał po ringu robić ,a upał niesamowity ale zadowolona jestem! :D zdobyłyśmy pierwsze miejsce,ocenę doskonałą,złoty medal,najlepsza dorosła suka w rasie i CWC i tym samym zakończyłyśmy championat!!!!!:D:D:D od tej pory mogę mówić,że mam w domu podwójne jabłko Młodzieżowy Champion Polski i Champion Polski ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 Laski The best :D:D:D:D:D:D ale masz fajnie - weekend nad morzem Izunia gratuluje i tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 Izunia tu tez pogratuluje:) ^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 to ja dziękuję pięknie i tu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 dziękuję,dziękuję!! Lena a gdzie foty Kropki po fryzjerze? obiecałaś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 8, 2008 Pierwsza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 9, 2008 :D ale tu puchy....aa za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 9, 2008 u mnie dzis wreszcie goraco:D za godzinke ide sie opalac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 9, 2008 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach