Ciastek 0 Napisano Grudzień 12, 2008 z bliska nie widzialam,ale staly w kwiaciarni,razem z zielonymi,caluskie biale,wiec reki uciac nie dam,moze jakim sprayem byly potraktowane,albo faktycznie to byly sztuczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 12, 2008 hahahaha...widziałam ta inspirację;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 12, 2008 mysle ze fatum sie zbliza ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 12, 2008 przeczuwasz ;) oj to niedobrze......to może uciekajmy ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Ciastek już uciekłaś? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 12, 2008 nie, na sraczu bylam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Izunia, no bo buła bedzie,specjalnie to zrobilas :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 12, 2008 ufff...fatum mnie ominęło :P masz Ciastek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2008 ani mi sie waz ciastek na nowe kanapy buehehe mam 2 kible takze moze na ktorys zdazysz hahahahhah a jak nie to bedziesz zbierac hahahahaha z mindi razem haaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 12, 2008 a kto by tam po schodal dal rade lazic :p, a kanapy jakby co to i od razu ochrzczone beda buhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2008 nie nie eeee nieeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 12, 2008 :D:D:D pestka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2008 noi co pestka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 12, 2008 nic, sie smieje tylko ,faktycznie wezme ta zubrowke buahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 12, 2008 ja już widzę Ciastka jak chrzci i Pestkę obok załamującą ręce :D:D:D Pestka może jaką folię Ciastkowi pod tyłek podłóż ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2008 sama ja bedziec chlac hahhahhahah my nie wodkowii bleeehhh a jak narzygasz sama bedziesz sprzatac hahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 12, 2008 :) Ciastek zdrowiej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2008 hahahahah Izuniaa nie no jo zarty hehehhe moze nie bede sie lamac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Euforka byłaś w aptece? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 12, 2008 no widzicie jak to jest,wielkie panstwo kuzwa tylko winko, a zubrowka to dla nich juz gowno :p,a pewnie ze sama bede szrlotkie pic ooooooooooo euforka i sie sfajdam za kanape zeby widac nie bylo :D,a Mindy mi pomoze jakby co :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 12, 2008 jeszcze nie bylam bo nie mam jak wyjsc sama jestem chwilowo jak kumpel wroci to pojde :( poki co nie pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 12, 2008 witam juz myslalm ze pech mnie opuscil bo auto juz ok,mp3 ktore dla siory kupilam na gwiazdke tez jest rewelacyjne i dziala bez problemu a tu zaczelam szybko ubrania dzieci skladac i jak to ja spiesząc sie walnelam sie mocno w róg szafki....a miowicie drzwiczek walnelam sie miedzy nosem a ustami...tak z boku bardziej krew sie lala i rana na pol cm.pewnie zostanie blizna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Martoszka dziewczyno jakies woo doo chyba trzeba odprawić,bo do końca tygodnia to ty się wykończysz :O może to pomoże - a kysz!!!!! a kysz!!!! zgiń przepadnij pechu jeden!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2008 no jo wielkie wielkie ja nawet nie mam kieliszkow wiec bedziesz z buta pic buehhheheheh nie pije wody i wsio heheh Mindi tez nie :PP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2008 no a kysz i stopka hihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 12, 2008 ja czystej wodki tez nie pije, szklanka mi potrzebna a to chyba masz,czy mam swoja wziac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2008 hhahahaaha mam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2008 http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=540812 ojoojjjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 12, 2008 hahah ale jaja z tą wodą moj mąż wlasniwe robi kran z ktorego kapalo w wannie i....wymienil co sie da i nadal kapie wlasnie mowi ze juz nic nie wie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 12, 2008 a swoją drogą to jak się udało tej kobiecie wypić 4 litry w ciągu 2 godzin??!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach