pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2008 nie mam pojeciaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 12, 2008 na sam poczatekschorowanymstronkowymdla reszty zeby nie bylo ze skapa jestem huuura moja chuinka stoi, jeszcze tylko se musze dokupic anielskie owlosienie i bedzie ok. uffffffff a co sie z klamotami najezdzilam po pokoju to szok!wszystkie katy wyprobowalam hahahaha. Ciastek wygadala nasz plan coby orzygac pestkowe kanapy hahahaha!no i tera trzeba nowe obcykac! juz mowilam ciastkowi ze wlezc po schodach to nic ale z nich zlezc to juz inna melodia. sama sie prawie z nich zjebalam jak szlim do domu po chrzcinach :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2008 :P no to ja sie tak nie bawie ... rzygow ja nie chce ino swietaaaa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2008 macham jeszcze razwreczam fatumowe i zdrowotne co do tej grypy zoladkowej to najgorsza epidemia jest w limburgu czyli u mnie:O wiec Pestka masz szanse ze kanapy ocalisz;) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Martoszkaoby szybko sie zagoilo ! ja wczoraj w szafke wlanelam-ale lzej uwazaj na siebie Mnie dzis do niemiec wywialo:Pna kiermasz swiateczny zmarzlam,mialam buty do szpica wiec palce byly skostniale:Odo tego na obcasie hihi myslalam ze do auta nie dojde:P nic tam ciekawego nie bylo:Pnic nie kupilam i stwierdzilam ze w be po pierwsze byly lepsze te kiermasze a po drugie to u mnie jest czysciej na ulicy niz tam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2008 no bedziecie lazic ze strupami i siniakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 12, 2008 noo mam nadzieje ze chociaz siniakow nie bedzie na twarzy hihi a ze strup to napewno bo juz sie robi mam nadzieje ze jutro bede wygladac jak czlowiek bo jade do pracy...najwyzej nawale pudru trochu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 12, 2008 ja tez zaraz bede miec strupa, nie powiem gdzie kuffaaa :p, zoladek mnie boliiiiiiiiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 12, 2008 hahah ciastek..powiedz gdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 12, 2008 zapewniam Cie,ze nie chcesz wiedziec :p:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2008 jakie sie kurwa tajemnicze zrobily ... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Pestka za fatum Ciastek czyzby zlapala Cie ta grypa zoladkowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 12, 2008 ciastek nie musisz odpowiadac....domyslam sie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Martoszka jeszcze nie spisz?masz jutro na rano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 13, 2008 ja juz posciel zmienilam, musze natchnac sie na te okienka :p stary mnie wkurwil, wyczyscil mi zakladki co on se kurwa mysliiiiiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2008 :) Ciastek u mnie zimnica - 3 za oknem-napewno chcesz okna myc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 13, 2008 heheh ciastedk ... no to ci narobil :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 13, 2008 no i u mnie zimno i wiatr a ile u mnie tych okien,smiechu warte do tego male sa :p,raz dwa i beda umyte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 13, 2008 poza tym firanki chce uprac,wiec nie powiesze na brudne okna mala mnie wpienia,nie chce nic jesc, kuzwa a antybiotyk bierze, pinduska jedna;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 13, 2008 moze nie ma apetytu ... nie wciskaj w nia bo sie zrzyga czasem tak jest prazy antybiotku nie pomrze ci sie nie martw heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 13, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 13, 2008 święta idą a te se strupy i sianiaki fundują :O widzę,że to zaraźliwe,ja też muszę? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 13, 2008 Ciastek to daj małej do jedzenia to na co ma ochotę....oszukaj ją!!! chce banana - daj jej chce ciastko -też jej daj....ważne aby COŚ zjadła,żeby antybiotyk nie był na pusty żołądek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 13, 2008 slodyczy nie tyka,bo stwierdzila ostatnio ze za duzo wazy :p wogole ma kiepski apetyt,a wlasnie ze wzgledu na antybiotyk chce zeby cos zjadla okna juz umyte, firany sie skoncza prac to wieszac bede ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 13, 2008 no a ja robie wypad na zakupy... mindi nie bedziesz dzis w ringu??? wez ze\" soba butelke hahhahahahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 13, 2008 alkocholiczki :p ja juz po robocie, posciel sie pierze wlasnie :D;-) zjadlam jablko i normalnie skreca mnie wrrrrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 13, 2008 kuwaaaaa ty alkoholiczko ..; butelke dawidka bo zostala u Kaski ostatnim razem... kto tu o czym mysli buehehehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 13, 2008 to trza pisac prosto z mostu a nie jakies smichy chichy i bez kurfof mnie tu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 13, 2008 ludzie jak u mnie dzisiaj pizdzi:O normalnie dziadek mroz dzis przyszedl:Pmusze sobie w koncu rekawiczki kupic bo mi palce od tego mrozu odpadna:P chce skorzane i juz tyle przymierzalam i wszystkie sa za duze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 13, 2008 wypchaj palce jakas wata i beda git :D:p wiecie nie chce krakac,ale cos zle sie czuje,skora mnie dziwnie laskocze i leb goracy,oby nie zaray od malej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach