Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jaki kolor scian w kuchni do mebli wisnia z niebieskimi drzwiczkami

Polecane posty

Gość babetkkka
ankaaaa, w sklepie-przyzwitym-zrobia Ci takie połączenie, jakie będziesz chciała. W dodatku dostaniesz juz gotowy mix farby na całą akuchnię. tak pomyslałam o tym kolorze, bo pasuje do wiśni i do niebieskiego. To troche, jak pieczarka, ale z przewagą różowego.

a jeszcze zastanawiamy sie nad pomalowaniem polowy drzwiczek na pomaranczowo, taki cieply, sloneczny :)

Gość heeee
a mi jakoś cieżko sobie wyobrazić to zestawienie mebli wiec nie doradze :D jak dobrze rozumiem masz kuchnie taki blokowy tramwaj wiec ciezki orzech do zgryzienia; zajrzyj na forum gazety mnóstwo ciekawych zdjęć (tramwajowych kuchni również)

Gość heeee
ten ostatni Twój wpis to chyba żart? :D :D :D

W podłużnej kuchni unikaj:- ciemnych ścian- ciemnych mebli (wzdłuż dłuższych ścian)- kolor ściany krótszej musi być jaśniejszy, niż ścian bocznych (podłużnych)- cała kuchnia MUSI być jasna, nawet nie wiesz jaka to ogromna różnica wizualna - dlatego doradzam również, by wywalić wiśnię z kuchni

dzieki bardzo a ten powyzszy wpis nie jest moj

maz chcial sciany na taki leciutki zielony, pistacja, nie jestem przekonana, ale tez moze wygladac ciekawie :)

Gość babetkkka
pistacja tez jest chłodna, ale ciepły jasny groszek, owszem Tak młoda, sztuczna trawka, ale ciut jasniejsza.

Młoda sztuczna trwaka wg mnie zdecydowanie odpada, choćby dlatego, że w małej kuchni, będzie - za przeproszeniem - oczodżebna :)Kolory muszą być stonowane i \"nie przeszkadzać\".Pistacja jest ok pod warunkiem, że złamana ciepłym kolorem (kawa z mleiem, na przykład).

Gość heeee
wiesz co jak na mój gust ten niebieski z wiśnią to już jest dużo najlepiej pomaluj ściany jakimś neutralnym kolorem typu beż, krem, kość słoniowa ewentualnie z jakimś motywem nawiązującym do koloru mebli; ot tyle

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czlowiek podrzuci troche humoru, a tu wielkie oburzenie :o pozdrawiam 🖐️

Gość ankaaaaaaaaaaaaa
hej kupialm farbe kolor caffe latte ale okazuje sie ze jest taka jak plytki i juz sama nie wiem

Gość ankaaaaaaaaaaaaa
uppppppppppppp