Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podoba się

Fabian .. dałybyście tak na imię synkowi?

Polecane posty

Gość kogutikura
nie jest pretensjonalne już może kurwa bez przesady, każde imie , które nie jest tomkiem albo adamem, od razu jest pretensjonalne ?

ja wim czy to imie swiadczy o z łym guscie?dla mnie jest fajne a pretensjonalne to jest imie Zyraf!!!!

Gość dzieci będą mówić Pawian
na bank

jest w tym troche prawde..... smutnej....

Gość bebe_30
mnie niestety nie podoba sie,i kojarzy sie ze skoda fabia:) ale to Wy nadajcie imie dziecku:)

Gość z tym Pawianem
to mnie teraz zdołowałaś. Wogóle mi to przez mysl nie przeszło. Ale na każde imie wymyślaja dziciaki przezwiska. Ja mam na imię Patrycja i w podstawówce wołali na mnie Papryka.

Gość dzieci będą mówić Pawian
no nie wiem ale chyba lepiej brzmi jak ktoś woła na Ciebie papryka niż jak woła pawian, ja bym nie ryzykowała, mój mały kuzynek ma tak na imię (mały tzn. ma 13 lat :) ) i niestety komu nie powiem jak ma na imię to każdemu kojarzy się z pawianem, a dzieciom szczególnie... A pawian nie brzmi dumnie....

Gość nowa a ty dajesz Nikola
tragedia Sorki, ale kojarzy mi sie z prostytutką!

Gość bo zawsze mnie to zastanawiało
Na pewno to imię nie jest pretensjonalne. Wszystko co obce jest dla was pretensjonalne.

Gość kwestia gustu....
Mnie się Nikola podoba- nie rozumiem aluzji. Fabian takie sobie- ani złe, ani jakoś szczególnie ładne.

Gość nowa a ty dajesz Nikola
ale to nie aluzja. Tak mi się kojarzy z tymi ruskimi ... Tania, Nikola itp

piekne imię :) Fabian-Fabcio-Fabek Znam jednego ;) jest slicznym chłopcem ...mądrym...spokojnym jak każde dziecko ;) i jest \"blizniakiem\"mojej córeczki - ta sama data urodzenia :) Imię nietuzinkowe i bardzo ładne. Z mojego punktu widzenia oczywiscie.A ten każdy ma swój ... wieć darujcie sobie chociaz \"jechanki\" a ograniczcie się do \"podobania\"lub nie ...

nowa346_ \"z jakimś \"frajerem\" mi się kojarzy ..\" dziewczyno! napisz post ...przeczytaj go ...przemyśl...i dopiero wyslij ..... co z tego z czym się kojarzy .... znam dziwkę dosłownie no ok ...laska się puszcza poprostu i ma na imię tak jak ja....i co to znaczy ,ze ja tez jestem puszczalską? jak mnie wqurza takie generalizowanie ....

Witam No prosze kogo ja tu znalazlam. Asia 😘 Buziaczki dla blizniaczki Fabcia :D Ja dałam na imie synkowi Fabian , strasznie mi sie to imie podobał zanim jeszcze bylam w ciazy. Obiecalam sobie, ze jezeli kiedykolwiek bede miala syna, bedzie własnie tak miał na imie. Jest mase zdrobnien do tego imienia (Fabcio, Fabek, Fabulinek) uwielbiam tak do niego mówic .:D Co ma imie wspolnego z zachowaniem dziecka ???????? Zastanówcie sie \"pomaranczki\" zanim napiszecie cos glupiego.

Gość miszak
sliczne imie takie oryginalne

Gość lizaes
Witam, Fabian to najcudowniesze imie na swiecie. Tak wlasnie ma na imie moj syn i bardzo sie ztego ciesze. Jak wchodze z dzieckiem do przychodni czy przedszkola to az mnie na smiech bierze kiedys slysze jak co druga mama moiw do dziecka Kuba kacper Julka czy Lenka. Doslownie co drugie dziecko ma tak na imie. Jesli chodzi i skroty do imienia to my jnajczesciej uzywamy Fabio, Fabcio Fabuś. Geneeralnie rzecz biorąc najcudowniejsze imie dla chłopczyka. I ciesze sie ze jest ich tak mało:)

mój synek też ma na imię Fabian, a mówię do niego Fabio, Fabianek, nie widzę żadnego dziwactwa w tym imieniu, imię jak każde inne!! a w przyszłości jak będzie mam nadzieję podróżował po świecie nikt nie będzie miał problemu z jego wymową :)

Gość kasiekodes
Witam, Osttsnio wlasnie moja siostra urodzila syna i oznajmila rodzienie ze bedzie mial na imie Fabian i poiwiem szcerze ze na pocztaku wydawalo mi sie dosc dziwne i malo spotykane ale teraz jak mały Fabcio jest w naszej rodzinie uwazam ze imie ejst cudowne, takie niepowtarzalne i ma w sobie jakąs magie. I macxie racje z tym ze jest rzadko spotykane. Oryginalne bardzo. A mój mały chrzesniak jest takie cudowny pod kazdym wzgledem. A wiec to imie to takie uwienczenie jego doskonalości.

Gość miodziio
Fabian.. śliczne imie bardzo mi sie podoba. takie z wyzszych sfer

Gość 2525sss25
Jestescie nudni jak flaki w oleju, a Fabian całkiem spoko imie

Gość a Tobiasz podoba sie

podoba wam sie Tobiasz??

Gość tak nazwalabym
prawdopodobnie bede miec corke, ale gdyby jednak okazalo sie ze to chlopiec to nazwe go wlasnie Fabian. imie ladne, orginalne, nie osmieszajace. i wszystkim KUBUSIOM MATEUSZOM KACPERKOM OLIWIERKOM mowimy stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

a tobiasz?

Fabian bardzo ładnie :) Tobiasz mniej mi sie podoba ale wedlug mnie wcale nie jest takie złe.

mam kolegę fabiana, chłopak miał kompleksy, bo jak ich nie mieć z przezwiskiem ,,pawian'':)

znam jednednego Fabiana - miły gość, tylko coś przyjaciółek ma bardzo wiele, zawsze jakiś wianuszek koło niego :) i piszecie że dzieci będą przezywać go Pawian - qrde to my jako dzieci jakieś nie normalne czy nie tworcze byliśmy bo jakoś nikt w szkole na to nie wpadł a było nas 4 równoległe klasy czyli ponad 100 dzieciaków... a na Fabiana wołaliśmy Fabi albo FBI (tak kryminalnie ) :D

Gość yjtyhjwt
Mi się nie podoba ale to kwestia gustu. Moja znajoma ma synka Fabiana teraz to duży chłopak. Też zdażyło mi się słyszeć Fabian - Pawian - Ale wiadono jakie sią dzieci ( a raczej wychowanie rodziców) A chyba większość Fabianów to żywiołowe dzieci.