Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podoba się

Fabian .. dałybyście tak na imię synkowi?

Polecane posty

Gość brunetka mix
Przezwisko sie przyjmuje tylko wtedy jesli dana osoba sobie na to pozwoli. Ja mialam diwe Wiktorie w klasie i ejdna ze byla taka skromna niemsila nie umiala sie sprzeciwic to wszyscy cale 5 lat wołali na nia Wikta a druga ze była bardziej lubiana zdecydowana i nie pozwalała sobie na jakiekolwiek drwiny ze swojego imienia przedz caly okrres jedynym zdrobnieniem na jakie sobie ona pozwalal było Wiki i tym pospobem w grupie mielismy Wiki i Wikte!!! tak samo jest z Patrykami Patykamia Kubami Kupami czy pawianami. Ja uwazam ze Fabian to całkiem fajne imie i nie widze nic wspolnego z pawianem

Gość brunetka mix
pozatym jak ktos bedzie cjhcial byc złosliwy to nawet z najbardziej popularnego imienia zrobi przezwisko wiec uwazam ze wybierajac imie nie mozemy sie kierowac tym jak nasze dziecko bedzie w przyszlosci nazywane.

Gość 1zoń2
Moja dobra kolezanka ma synka Fabianka ma 2 latka jest przeuroczy i przesliczy a to imie pasuje do niego jak ulał. Fabuś to cudne imie!!! Faktem ejst ze ma lo spotykane ale czy zeby imie bylo ładne musi je nosic co drugi chłopczyk tak jak jest z tymi Kubami!!! Jakis rok temu jeszcze mi sie psoodbało ale teraz juz nie moge suchac tego imienia same Ja Kuby!!!!

Gość jejciu ratunku pomocy
Ktos napisal ze Fabian to imie z wyzszych sfer:):) hahaha wlasnie dlatego te imiona -dziwadla sa teraz modne, rodzice mysla ze dodadza sobie tego smaczku wyzszych sfer jak dziecko bedzie miec na imie Fabian, Wanessa, Roxana, Kewin czy Nikola. A to jest leczenie sie z kompleksow, niestety. Tak jak u Wisniewskiego. Nie podoba mi sie ze teraz same Kubusie, Julki czy Oliwki ale przynajmniej to nie jest jakies wydziwianie. Na marginesie Fabian kojazy mi sie z czyms mdlym.

ja tez mam pierwsze skojarzenie z pawianem...synkowi na imię bym tak nie dała :D

Gość jejciu ratunku pomocy
Acha wyzsze sfery w Polsce nadaja swoim dzieciom tradycyjne imiona poniewaz w prostocie jest klasa i piekno.

Gość mikrusek5
eno co wy gadacie Fabian to bardzo ladne imie dla chłopca mnie tam sie podoba, moja dalsza kuzunka ma blizniaki Fabiana i Sebastiana super chłiopkaki z nich

Gość kluska2009
Fabio to imie dla fryzjera

Gość milena x x
Fabian sliczne imie, wlasnie ejstem w 7-miesiacy ciazy i tak bedzie miał na imie moj synek. Bardzo mi sie podoba!

Gość kjhgfjuhygf
nie, nie podoba mi się to imię

Gość dorcia33
Nie wiem dlaczego,ale mnie to imie kojarzy sie z małpą hheh jakos tak.

Gość kkkkkkk
a mnie dorcia ze swinia hahaha

Gość lizamonolta
Śliczne imie bardzo mi sie podba, jak bede kiedys mama to tak bedzie miał na imie moj syn!

Gość 9874
Znam jednego Fabiana, sliczny chlopak ale co tydzien ma inna laske

Mój syn ma na imię Fabian - imię to bardzo podobało się mojemu mężowi ja miałam obawę, co do tego Pawiana. Syncio ma już 4 lata chodzi do przedszkola no i jeszcze nie złośliwie dzieci przekręcają imię na Pawian. Ja już powoli żałuję, że się zgodziłam na to imię - boję się, że w podstawówce biedzie złośliwie nazywany Pawianem, ale w wieku już dorosłym stwierdzi, że to ładne imię. Ale najpierw razem będziemy się męczyć i przedzierać przez Pawiana .........................

Gość mmaama
Fabian jestem zadowolona niesamowicie z tego imienia Mój synek ma prawie 2 latka i jak tylko komuś go przedstawię każdy od razu zapamiętuje. jest śliczne Teraz wyjechałam na kilka dni do Anglii i tu robi furorę swoja oryginalnością:) Polecam 100% zadowolenia !!!

Gość Imię mi się
nie podoba. Ale dzieci są bardzo kreatywne i przezwają i przekręcają obśmiewając całe mnóswo innych imion. Jak będą go przewać, to usiądziesz z nim wieczorem i wymyślicie razem przezwiska dla przezwających - proste :).

Gość Teraz to bardzo popularne
imie. Prawie jak Julki. Niedlugo co drugi dzieciak bedzie Fabian.

Gość Teraz to bardzo popularne
Zagraniaca bardzo popularne - Niemcy, Szwajcaria, Austria i ościenne. Wszedzie te Fabiany.

Gość aniulka850
Zamierzam dać tak na imię mojemu synkowi..,mysle że to bardzo orginalne i niespotykane imię dla chłopca.Bardzo mi się podoba:)

Gość rada porada
Wyobraź sobie, że poznajesz fajnego faceta, powiedzmy w klubie, na wycieczce czy w delegacji i on Ci się przedstawia Fabian jestem. Twój synek kiedyś przestanie być brzdącem.

Gość mama Fabiana i Damiana
Mój pięcioletni synek ma na imię Fabian zdrobniale -> Fabianek, Fabianuś, Fabcio, Fabiś, Fabiaś. Imię oryginalne 4-5 lata temu, w przeciągu dwóch lat przybyło trochę Fabianków. W śród moich znajomych są rodzice trzech Fabianów, w przedszkolu jest dwóch, na palcu zabaw synek poznał już kilku chłopców o tym imieniu. Noo i ostatnio imię Fabian "zaistniało" w serialu "Pierwsza Miłość" więc w najbliższym czasie można spodziewać się, że chłopców z tym imieniem przybędzie. Fajne imię mój synek je bardzo lubi i jak ktoś nazwie go pawianem to odwdzięcza się równie trafnym rymem do danego imienia. Pozdrawiam.

Gość nie dalabym tylko dlatego,ze
nie w moim guscie

Gość gikakika
Fabian Pawian

Gość mellyna
Nie podoba mi sie oaobiscie,ale nie jest to jakies cudacNe imie,takie calkuem zwyczajne. i chyba nie jakies bardO popularne,wiec ok

Tak troszkę wieje tandetą, podobnie jak wszystkie inne typu Brajan, Nikola, itp... To takie parcie na orygnalność na siłę. I totalny brak myślenia o tym, że dzieci w pewnym wieku są okrutne, więc dziecko obdarowane tego typu wyrafinowanym imieniem może w szkole i na podwórku przeżywać katusze.

Tak, mój synek ma na imie Fabian. Ma 3,5 miesiąca i jest przecudowny. mówimy na niego fabianek,fabiano. polecam

Gość gość
Co to piszecie fabian to cudowne imie .Przynajmniej nie oklepane .Jest męskie mi sie bardzo podoba .

Gość gość
moim zdaniem piekne!