Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaa

skok - jak wygląda rekrutacja?? jakie zarobki??

Polecane posty

Gość megi__85
Ja jadę na szkolenie 16.04 ale jestem z podkarpacia.....zastanawiam się jak dojadę, bo wycofali mi pociąg bezpośredni do Gdyni, do tego są opóźnienia :/

Gość NSIA
JA jade ze Stalowej Woli 15.04, trochę mnie to przeraża ze az 2 tygodnie...

Gość megi__85
NISIA a o której masz pociąg? Bo ja jeszcze nie wiem czy jechać tym po 4 rano i przez Warszawe czy tym o 6:30 przez Kraków...ten przez Wawe jedzie krócej i wcześniej będę na miejscu...Twój kierunek na Wawe wiec tym?

Gość skokwesoła
Czy ktoś aplikowal na kierownika regionalnego do wesołej? odezwali się ?

Gość NSIA
Megi_85 jutro mogę cos wiecej napisac bo mam sie spotkac z panią kierowniczką odnośnie szczegółów wyjazdu. Jak tylko bede wiedziala to napisze na forum. Na dzien dzisiejszy wiem tylko ze 16 mam byc na miejsu.

Gość kierownik skok
ludzie to co piszecie o pracy i zarobkach w skoku stefczyka nie podejmując tam pracy to czyste głupoty i zwykłe plotki; pracuję w skok od 10 lat, przeszłam wszystkie szczeble i teraz sama zatrudniam pracowników i już na wstępnej rozmowie kwalifikacyjnej pytam ich o oczekiwania finansowe i mówię co im mogę zaproponować; ci opiekunowie finansowi co pracują na kasach na dzień dobry na umowie maja 2000 brutto (oddział jest w 40.000 mieście w pomorskim, a wiadomo im większe miasto tym zarobki na dzień dobry są wyższe) i prawie drugie tyle mogą otrzymać z premii motywacyjnej oddziału, więc właśni ci pracownicy na kasach zarabiają średnio po 2,5 tysiąca netto, natomiast na dysponencie po 3,5 tysiąca netto; a atmosfera zależy od ludzi, od wzajemnych relacji, zazwyczaj skok sfefczyka stawia na młodą kadrę, tj. 20-30 lat, więc wiek pracowników jest wyrównany i z pewnością można się dogadać; a szkolenia wstępne we władysławowie są ciężkie, trzeba się nauczyć i napracować tylko po to że skok stefczyka chce mieć dobrze wyszkoloną i przygotowana kadrę - i to potwierdzą inne instytucje finansowe które składają pracownikom skok z kilkuletnim stażem pracę w swoich placówkach

Gość NSIA
Megi_85 mogę prosić jakis kontakt do ciebie np gg ?? Ide dopiero na jutro na 10 do oddziału

Gość do kierownik skok
jakby tak dobrze tam się zarabiało jak piszesz, to nie było by wiecznej rekrutacji do tego skoku!!!!

czesc wszytkim zastanawiam sie czy jedzie ktos z poludnia ja jade z malopolski tylko dopiero dzis sie dowiedzialam ze jade wiec narazie nie mam pojecia jak bo widzialam ze nie ma bezposredniego pociagu do gdyni jesli ktos sie wybiera to zawsze mozna by sie zgadac zawsze to razniej :)

Gość mm79
ja jestem z zachodniopomorskiego i jadę 15.04.2012 do Władysławowa na szkolenie.

Gość mm79
witkowa23 o której wyjeżdżasz i o której będziesz? Ja będę na miejscu około 14:49

Ja będe o 19.30 w Gdyni , a na miejscu kolo 20 stej . Jade trasą Szczecin -Gdynia-Władysławowo . Czyli spotkamy się na miejscu . Pozdrawiam Ewelina

Gość megi__85
NSIA. Dziś dowiedziałam się, że na szkolenie pojadę dopiero 7 maja, wiec niestety nie pojedziemy razem. W razie czego pisz : gg :37491873

Gość megi__85
do kierownik skok - mówisz o ciągłej rekrutacji? U nas powstaje nowy odzdział wiec nie zmieniają pracowników a dają nowe miejsca pracy dla 4 osób wiec to chyba dobrze no nie?

Gość skokówka
do kierownik skok jest troszke inaczej niż piszesz, chyba trochę koloryzujesz z tymi zarobkami na kasie przede wszystkim, wiem że w każdym oddziale jest inaczej inne relacje na poziomie pracownik- przełożony albo pracownik- pracownik, może u Ciebie jest tak kolorowo ale w większości oddziałów tak nie ma. A to że zarobki zależą od regionu Polski to akurat prawda.

Gość Łodziak
Witam zainteresowanych ja osobiście ze swojego miasta wyjeżdżam 15.04 bo 16.04 zaczyna się szkolenie. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.

Gość Łodziak
Witam zainteresowanych ja osobiście ze swojego miasta wyjeżdżam 15.04 bo 16.04 zaczyna się szkolenie. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.

Gość Łodziak
Według rozkładu PKP na miejscu mam pojawić się 17.04.br ;) 17:30 jeszcze raz pozdrawiam. idz.

Gość megi__85
Czy jedzie ktoś z podkarpacia na szkolenie do Władysławowa na 7 maja?

Gość zmartwiona86
wlasnie czy odezwali sie do was na kierownika regionalnego SKOK WESOLA???bylo ogloszenie i nastala wielka cisza......??????

Gość inia12
cześć:) mam pytanie. Zadzwonili do mnie z Kas Stefczyka z zaproszeniem na rozmowe kwalifikacyjna i tak czytam o szkoleniach itp. i tu pojawia sie moje pytanie czy kazde szkolenie odbywa się we Władysławowie?? trochę daleko.Proszę o odpowiedź bo nie wiem czy wybrać sie na rozmowę czy to olać. Bo tak daleko nie ma szans żebym sie wybrała. :P

Gość listopad 90
witam, ja własnie dostałam się do skok wspólnota, rezygnując z obecnej pracy nie wiem czy dobrze zrobiłam chyba aż tak tragicznie nie jest? Ja jadę do Władysławowa 7.05.2012 czy ktoś w tym terminie tez się wybiera ?

Gość inia12
Do Listopad90: jak wyglądała twoja rozmowa kwalifikacyjna ? o co pytali ? jakieś zadania ?

Gość pracownik skok
do listopad .. nie rezygnuj ze swojej obecnej pracy .... pracuje w skok i nie polecam .. naprawdę..... jest ciężko i to bardzo!!!!!! jak nie będzie... wykonanego planu ... no to wielkie współczuje.... jeżeli idziesz na opiekuna finansowego to w ogóle masakra !!!! robisz wszystko.... i plan masz tez do wykonania.... NIE ZASTANAWIA WAS DLACZEGO JEST TAKA REKRUTACJA .....???? LUDZIE NIE WYTRZYMUJĄ TAM... jeszcze trochę i ja nie wytrzymam.....:-( dziwne to narzekam a pracuję ... no ale cóz takie mamy czasy że trzeba pracować żeby życ.....dopóki nie znajdę czegoś muszę się jeszcze pomęczyć....

Gość miuy
czytam i czytam te wasze posty .. doradźcie ... mam pojśc na rozmowe skoro mnie zaprosili czy ją olać ?? skoro ta praca jest zła ... nie chce za miesiac szukac nowej pracy

Gość skokówka
Do miuy idź na rozmowę zawsze to nowe doświadczenie, ja tez pracuje w Skoku czasem jest lepiej czasem gorzej tak jak to w pracy, fakt- jest ciężko bo to praca w sprzedaży, wysokie plany faktycznie czasem niemożliwe do zrealizowania, dużo biurokracji ale jak się ma fajny zespół to jest okej. Można wtedy wszystko wytrzymać. Pozdrawiam.

Gość pracownik skok
do skokówka.... jej chciala bym miec takie samo podejscie jak Ty.... ja z wlasnego doswiadczenia nie polecam pracy w skoku...... :-(