Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabcia ŚLĄSK

Jak to jest u Was ze wstawaniem?

Polecane posty

Gość żabcia ŚLĄSK

Mam 3 miesieczne dziecko,przez ostatni miesiac przesypial cała noc ale od paru dni budzi sie w nocy.Jka to u was wygląda?chce wam sie wstawac?A o ktorej godzinie wstawają i juz koniec spania?U mnie budzi sie o 6 rano.kAatastrofa!zmienie sie to kiedys?

moj synek też ma skończone 3 miesiące ale jak narazie przesypia calą noc,budzi sie o 5 rano na godzinke i znowu śpi do 7,8 rano.Ząbkowanie przede mną,ale każda z nas to musi przeżyć,nie martw sie będzie spać...zleci zleci czas :-)

Gość jesienna mama
Mój ma 2latka i 8 mcy. Śpi od 22.00 do 10.00 Hip hip hurra!

Gość ona9012ad
ZAZDROSZCZE!ale też musialaś wstawac jak każda z nas!

moj mlodsy budzi sie kolo 6-7 o 8.30 robi sobie drzemke! starszy przez rok czasu wstawal 4-5. to byl koszmar. odkad skonczyl sie \"cyc\"(2 latka) przesypia cale noce w swoim lozku(obecnie). jestem szczesliwa jak dzieci stana o 7 :D

Moj ma 3 miesiące i 2 tyg, śpi od 22 do 3-4 a pozniej budzi się znowu o 6.Biorę go do łóżka je i jeszcze tak śpi do 8.Nie macie jeszcze źle jak śpi bez przerwy do 6

Gość jesienna mama
Do 3 mca mój mały zasypiał 0 23.00, bo tej pory darł się przy kolce, budził się 2 razy na karmienie przez sen i spal do 9, 10. Póxniej też nie kładłam go za wcześnie, tylko 21,22 i też spał do 9, 10 rano. Dzięki temu mogłam pospać, a wieczorem i tak wczesnie spać nie chodziłam, więc mogłam się nim zajmować bez problemu. No i tak mu zostało. Od odstawienia od piersi też śpi sam w swoim pokoju w swoim łózku. Od pierwszego dnia jak zostało mu kupione.