Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy taki związek ma sens

Związek, w którym kobieta miała więcej partnerów seksualnych niż facet partnerek

Polecane posty

Czy taki związek ma sens?

Gość potajemnie
A jakie to ma znaczenie?

jakie głupie pytanie ... Ty idź się lecz na nogi ...

Gość potajemnie
deko, nie badz tak okrutna, podobno nie ma glupich pytan;)

to sorka --- to jest na tej samej zasadzie jak kobieta zarabia wiecej niż facet... czy byłby to dla Ciebie powod do zerwania?

No może mieć to znaczenie dla dumy faceta i jego ego, że bedzię chciał np. wyrównać poprzez zdradę, albo porzucić kobietę dla takiej z mniejszym lub ew. równym doświadczeniem. Faceci nie lubią jak ich kobieta jest bardziej "nieporządna" od ich

Gość dfdsfdsds
jesli wynikalo to z tego, ze kobieta oddawala sie za piwo, to pewnie, ze ma znaczenie. Ale jesli oddawala sie z milosci, to... zalezy

Gość potajemnie
Nie ma to jak znalezc faceta, dla ktorego najwazniejsza jest ilosc Twoich partnerow seksualnych...

dla mnie to głupota, ale mogę się myslić

A jak będzie chciał wiedzieć? To kobieta ma go okłamać?

Gość Ja wolę młodsze
To ja jako facet się wypowiem. Oczywiście, że to ma znaczenie. Bo przeszłość świadczy o kobiecie, o jej moralności, cnotliwości, dobrym prowadzeniu się i podejściu do sexu. Ja przekreślam jako swoje potencjalne kobiety takie: które miały wielu partnerów, uprawiał sex bez miłości, nie obce im są tzw. przygody seksualne. Dopuszczam tylko kobiety, które oddały się swoim byłym mężczyzną z miłości w stałych związkach. Najlepiej takie, które były w 1, może 2, góra 3 takich związkach. Kobiety, które miały więcej partnerów i przygody na koncie mi nie pasują i napewno nie byłbym z taką

Gość popieram powyzszego

mysle, że liczba byłych partnerów powinna być porównywalna, ale jak nie jest to zawsze mozna ryzykowac, nie uwazam ze to jest bez sensu :P

Gość Ona123
No jest różnica między 6-cioma ex, a 60-cioma czy 600

Gość głupie pytanie matko
juz nie moge czytac tych waszych problemów . Czasem mysle , ze macie po 16 lat . Co ma ilość partnerów do zwiazków chyba , ze chodzi tylko o sex to owszem jesteś na straconej pozycji !!!

Gość do popieram powyzszego
też popieram. szmaciska won!

Gość do croll
21:03 głupie pytanie matko juz nie moge czytac tych waszych problemów . Czasem mysle , ze macie po 16 lat . Co ma ilość partnerów do zwiazków chyba , ze chodzi tylko o sex to owszem jesteś na straconej pozycji !!! ma to, że kobieta, która miała wielu partnerów jest dziwką i zdzirą

Gość do croll
to juz niech kobiety zadecyduja. mi latwa i puszczalska, zbyt bogata przeszlosc przeszkadza u kobiety. taka kobieta jest u mnie skreslona. tez jestem ciekawy jak kobiety podchodza do takiej przeszlosci u facetow ;)

Gość Facet jest wtedy....
Doświadczonym...lepszym od tych którzy mieli mniej doświadczeń...tajemniczym....godnym pożądania...cudownym....W jakich czasach żyjemy??? Może te kobiety z poświadczeniem powinno sie palic na stosie??? Dobry temat dla Radia Maryja... Gratuluję podejścia do tematu!!

Gość do croll
są faceci, którzy prowadzą się nie gorzej niż panienki z zasadami, zero przygodnego sexu itp. i oni mają prawo wybierać tylko sposród kobiet, które są równie porządne

Gość dżej
Staram się nie rozmawiać z dziewczyną o swoich ex choć czasem padnie ten temat. Napewno nigdy nie usłyszy ode mnie z iloma kobietami spałem ani też ja nie zapytam ilu było facetów. Po co to wiedzieć. ????? Liczy się jedno-teraz jesteście razem i to wszystko. Zamiast się zadręczać takimi głupotami myśl o wspólnym szczęściu we dwoje.

Gość Ona123
"Mają prawo" hehehe Dobre - mają prawo wybierać. A co to, handel niewolnicami, czy co?

Gość do croll
skoro facet jest porzadny, to po co mu laska co sie szmacila i kurwila??? kijem takiej nie tknie, chyba, ze jest desperatem

Ha! A ja wolę mało używanych partnerów, i co na to panowie? :>

Gość Magrat
Jak ją naprawde kocha to to nie będzie miało znaczenia. Bierze ją ze wszystkim, także z jej przeszłością i na odwrót (ona bierze sobie jego i jego przeszłośc), to świadczy o dojrzałości faceta moim zdaniem. Jak nie dorósł to będzie zazdrosny i takie tam. Ja tam wierzę, że każdy związek nas kształtuje i czegoś uczy i gdyby nie poprzedni partnerzy to byśmy nie byli tym, czym jesteśmy. Jeśli ktoś nie był w związku wcześniej to niewiele wie o sobie i swoich reakcjach, niewiele też wie o mężczyznach i na odwrót. Nie mowię oczywiście o puszczaniu się na lewo i prawo, mówię o związkach z miłości, takiej prawdziwej, kiedy się myslało, że każdy będzie tym ostatnim. :) Pozdrawiam.

Gość a jak kobieta sie puszczala
czyli uprawiala wszelkiego formy sexu bez milosci??? to co wtedy???? facet ma sie tym nie przejmowac, ze jego panna sie kurwila i szmacila??

ja miałam większe dościwadczenie, niż mój mąż i nie miało to dla niego żadnego znaczenia. Zresztą co tu gadac o kobietacj, które mają za sobą kilka związków - mężczyźni wiążą się również z paniami, które zajmowały się kiedyś prostytucją, podobno są bardzo oddanymi i wiernymi żonami. Ale do tego trzeba być prawdziwym facetem, mieć jaja jak dzwon i szerokie horyzonty :P