Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Lusiii

Piosenki na pierwszy taniec

Polecane posty

Go艣膰 Lusiii

nie wiem jaka piosenke mamy wybrac na pierwszy tanie mo偶e ktos zna jakie艣??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nina_s
ja mam Lady Pank "Zawsze tam gdzie ty",a chcesz ta艅czy膰 jaki艣 walc?czy nic wyuczonego?bo do rodzaju tanca musisz wybra膰 odpowiedni膮 piosenk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do nina_s
ja tez zastanawia艂am sie nad lady pank. I jak ja zatanczycie? macie jakies wyuczone ktoki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do nina_s
kroki mia艂o byc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja biore
Eric Carmen - Haungry eyes (kawalek z Diry Dancing)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nina_s
w艂a艣nie nic nie mamy wyuczonego-bo nie ma czasu!mamy teraz remont itp. troche sie tego boje,ale my艣le ze jako艣 sie uda ko艂ysa膰 w rytm hehe . przes艂ucha艂am mns贸stwo p艂yt,ale w koncu stwierdzi艂am ze chc臋 polsk膮 piosenk臋 i ta mnie najbardziej przekonuje;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do nina_s
N o ja tez w艂asnie mysle raczej o ko艂ysaniu niestety boje sie strasznie wszystkich ta艅cow bo nieumiem tanczyc tzn w parach :( na kurs tez nie bedzie czasu, wesele we wrzesniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nina_s
no ja te偶 wesele we wrze艣niu ,te偶 nie umiemy tanczyc... ale my艣le ze jakos sie uda pokonac ten pierwszy taniec;-powiem go艣ciom zeby zrobili ko艂o doko艂a nas to nie bedziemy sami na srodku sali eheh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 my b臋dziemy ta艅czy膰
Krajewskiego "Wielk膮 Mi艂o艣膰":-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pierwszy taniec
moj m膮偶 te偶 nie umie ta艅czy膰,10 lat temu gdy brali艣my 艣lub jako艣 go nauczy艂am chocia偶 dwa na jeden.Pierwszy taniec jako艣 przetanczyli艣my.Og贸lnie na weselu by艂 t艂ok na parkiecie tak ze po藕niej wszelkie niedoskona艂o艣ci gin臋艂y w t艂umie :).Do dzi艣 nie umie tanczy膰,ale przecie偶 ca艂e zycie cz艂owiek nie tanczy i nie o taniec chodzi w ma艂zenstwie :).Pozdrawiam i 偶ycz臋 Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze 偶cia. :)) Moja 10 rocznica zbli偶a si臋 wielkimi krokami,a wydaje sie 偶e y艂o to tak niedawno :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mi si臋 nawet podoba
piosenka na pierwszy taniec musi by膰 rytmiczna. Inaczej ci臋偶ko j膮 zata艅czy膰. Ja planuj臋 Krawczyka Tylko ty, tylko ja. Fajna do ta艅czenia

Udost臋pnij ten post

albo Bojeste艣 ty na przyk艂ad

Udost臋pnij ten post

艣wietna jest te偶 na pierwszy taniec Za tob膮 p贸jd臋 jak na bal

Udost臋pnij ten post

A my my艣limy nad Anita Lipnick膮 \"Zamigota艂 艣wiat\" lub Piasek &Chojnacki \"Niecierpliwi\":-) co my艣licie? Kancelaria tez jest 艣wietna ale mamy ja na koniec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lusiii
tez mysl臋 nad "pierwsza mi艂o艣膰 " Krajewskiego, albo "kocha膰" Szczepaniaka ale najbarzdiej mi sie podoba muzyka z filmu "uwierz w ducha" pisoenka ma tytu艂 "Unchained melody" zespo艂 Righteous Brothers:)

Udost臋pnij ten post

Polskie * Bo jeste艣 Ty - K. Krawczyk, * By膰 z Tob膮 - Bajm, * Chc臋 tu zosta膰 - Farba, * Dop贸ki jeste艣 - Skaldowie * Ja jestem bogaty - M. Bajor, * Jeste艣 blisko mnie - N. Kukulska, Piasek, * Ka偶demu wolno kocha膰 - J. Po艂omski, * Kocha膰 - P. Szczepanik, * Kocha膰 i pragn膮膰 - Magma, * Kochaj mnie i dotykaj - T. 呕贸艂tko, * Ko艂ysanka - Sumptuastic, * Magiczne s艂owa - Ziyo, * Ma艂y Ksi膮偶臋 - K. Sobczyk, * Nasz najpi臋kniejszy dzie艅 - Eleni, * Niebieska piosenka - G. Tomczak, * Nie Znajd膮 Nas - M. Bajor, * Niebo pe艂ne gwiazd - De Mono, * Niebo z moich stron - Czerwone Gitary, * Niech m贸wi serce - R. Gawli艅ski, * Oczarowanie - Z. Wodecki, * Ona i on - A. Gadowski, * Pr贸cz ciebie nic - Kayah, K. Kilja艅ski, * Przeta艅czy膰 z Tob膮 chc臋 - A. Jantar, * Rozmowa z anio艂em - Magda Femme, * S艂owo jedyne Ty - S. Krajewski, * 艢lubne prezenty - I. Jarocka, * The power of love - J. Rush, * Tylko Ty, tylko Ja - K. Krawczyk, * Tylko w Twoich d艂oniach - Eleni, * Weselne dzwony - D. Holecki, * Weselne preludium - K. Krawczyk, * W per艂y zmieni膰 deszcz - Universe * Wielka mi艂o艣膰 - S. Krajewski, * Z tob膮 chc臋 ogl膮da膰 艣wiat - Z. Wodecki, * Zabiore Ci臋 - Kancelaria, * Zakochani - N. Kukulska, * Zawsze tam gdzie ty - Lady Punk. Zagraniczne * Dance me to the end of love - L. Cohen, * First love - U. Hikaru, * How deep is your love - Bee Gees, * I will always love you - W. Houston, * Love is all around\' - Wet Wet Wet, * Nothing\'s gonne change my love for you - G. Medeiros, * Right here waiting - R. Marx, * Woman in love - B. Streisand,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lusiii
niez艂e to :)

Udost臋pnij ten post

nast... no piekna pioseneczka , ale pierwszy taniec???? juz na poczatku mozna sie poplakac... :O

Udost臋pnij ten post

ja wybralam \"One million bicycles\" :) ja tanczyc uwielbiam , zreszta od jakiegos czasu sie szkole, ale moj partner na slowo taniec reaguje niechetnie:D dlatego raczej bedziemy sie kolysac, moze jakis skromny piruet;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
"A my my艣limy nad Anita Lipnick膮 "Zamigota艂 艣wiat" lub Piasek &Ch*jnacki "Niecierpliwi" co my艣licie? Kancelaria tez jest 艣wietna ale mamy ja na koniec" Jak wy chcecie to zata艅czy膰? Moim zdanmiem do ta艅ca nie za bardzo.

Udost臋pnij ten post