Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siwuulka

Czy może ktoraś przygotowuje sie do ciąży po wakacjach2007

Polecane posty

Gość Teylor Heys
jaką macie prace? tez biurową przy kompie? ja w prywatnej firmie pracuję w biurze. I szef wscieka sie jak w danym momencie nie mam roboty, i zaraz mnie męczy, stresuje, gada głupio.

No wlasnie widze ,ze nie wchodzi kurcze.To jast na gazeta kobieta.pl

Gość Teylor Heys
no ja mimo iz 31 am ale wyglądam na 25 mam dziewczęcą urode i sposób ubierania sie zachowania.Nie jestem panią w kapeluszu po 30stce w spódnicy za kolano(aczkolwiek są takie modne, mam w szafie taką , mam).:P Jestem zwariowana bardziej, taki typ strojnisi moze.....no nie jak doda ani mandaryna, ale tez nie jestem kożuchowską czy frytką.:) no moze bardziej mi do frytki, taka tez niby dorosła ale sposób ubierania sie młodzieżowy, nie dorosły.

O rany kobietki musze kończyć:-( Miło było pogadać:-) Mam nadzieję, że będziemy się tu spotykać:-) Pozdrawiam WAS serdecznie:-)

Teylor Heys ja tez nie wygladam na swoj wiek ,ale typem strojnisi nie jestem lubie wygodnie i sportowo chociaz ostatnio cos na sukienki mnie wzielo.A trzepok ze mnie straszny wiecznie usmiechnieta rozspiewana czesto sie wyglupiamy jak dzieciaki.Ae sa tez minusy bo przez to moje rozstargnienie pomimo ,ze balaganu nie ma wiecznie czegos szukam bo zapominam gdzie polozylam potem sie okzuje ze to cos lezy na miejscu a ja \"slepa jestem\"

Gość Teylor Heys
my tez jak dzieci wariujemy, chichramhy sie, walczymy na łózku"kto silniejszy"...fajnie tak. Niekazdy tak ma ja ty i ja.Są smutne powazne pary ktorym nie w głowie zabawy no ,moze dlatego ze kobieta jest od rana do wieczoraw kieracie? a w nocy jeszcze pranie, na drugi dzień przygotowanie obiadu , ubrań......póki czas bawmy sie.

My sprzatamy razem jadno wyciera kurze drugie odkurza itp ja piore prasujemy oboje i tym sposobem mamy wiecej czasu dla siebie.

Gość Teylor Heys
wiesz ja szybko wracam to włos mi nie spadnie jak posprzątam, a na bierząco sprzątam,ugotuję, wypiore cos tam....i zanim mąz przyjdzie to ja juz leżę i on mówi"znów lezysz":D ale nie widzi ze zupa jest, ze posprzątane, uprane gacie.tego nie widzi ze poskładane, gary pomyte.Kurcze jakby kasy mi nie dawał wsciekałabym sie, a ze on ma firme to wiecej ma niz ja.I co mam pyskowac? w sumie kokosów nie mamy, ale na chleb i opłaty jest.Więc mam czas, robie w domu to i tamto

Ja pracuje w domku dzieckiem sie zajmuje wiec tez sprzatamy na bierzaco zreszta ja lubie jak jest czysto.Dziecko mi zabieraja roznie miedzy 14 a 17 i to zalezy od nastroju malego czy jestem w stanie cos w domu zrobic jak on jest.Jezeli nie to najczesciej maz sie zalapie na odkurzanie ale obiadek i gacie wyprane i poskladane ma.Prasowac niestety nie lubie ale staram sie robic to na bierzaco on czasami sobie wyprasuje jak cos jest swierzo wyschniete.

zmykam do do domku:) i na imprezkę:) wiec miłego południa i odzywajcie się:):) razem na pewno nam sie uda:) i miło tu sie zrobiło:):)

kwietniulko witam:) dzien doberek ja własnie kawe pije bo jednak juz nie te lata zeby imprezowac do rana i potem normalnie funkcjonowac:):) aha moze sie jakimis fotkami wymienimy bedzie wiadomo kto i co:):):): co Wy na to??

WItam!:) Ależ upał zyc sie nie da:(:(:( Poza tym po luteinie mi nie dobrze-mam nadzieje ze to po tym!!!!i rano o mało nad wc sie nie skonczyło!!! Oj za to zawsze cos mam!!!

Gość tak sobie podczytuję Was
czasem:) Ja wazyłam różnie, ale nigdy mój mąż nie uważał mnie za grubą, raczej ja...:) Może dlatego, że mój mąż to wielki facet (i wysoki i zbudowany). Piszę bo mam parametry podobne do siabadaba. Przed ciążą akurat okazało się, że ważę 65 kg przy wzroście 168. Wiadomo, że fajniej byłoby ważyć mniej, bo byłby "zapas na tycie" podczas ciąży, ale za to jak na razie natura jest łaskawa. Jestem w 19 tc, a ważę 66. A zdarza się też, że czasem dziewczyny w połowie ciąży mają już nawet 8, czy 9 kg na plusie. Kilogramy w ciąży to rzecz bardzo nieprzewidywalna i płynna, nie ma co się zamartwiać. życzę owocnych starań

Cześć Dziewczyny. Jestem z Gdańska, we wrześniu wychodzę za mąż :), mam 26 lat i powolutku świta mi myśl o małej dzidzi, mój mąż też już przemyśliwuję sprawę. Mam pracę w której jestem od 1, 5 roku, mój mąż też pracuje, mamy własne mieszkanie ale dopiero jakoś niedawno staneliśmy na własne nogi. Ja dodatkowo studiuje zaocznie IV rok ale nie blokuje to mi myśli o dzidzi, bo inaczej nigdy nie urodze bobasa, bo zawsze jest jakiś pretekst do tego aby zrezygnować i odłożyć w czasie. A ja już poprostu nie chce czekać, tylko mieć wspaniałego męża i dzidziusia. Z moim mężem musze ostrożnie i niebedę tak naciskać i ciągle bombardować informacją ja chce już dzidzi. Tylko postaram się dyplomatycznie. Ale powolutku zaczynam dbać o siebie, interesować się badaniami, i powoli przygotowywać, zwłaszcza że młoda zdrowa para do ok 1 roku może się starać o bobaska. Pozdrawiam

Witamy:) LORO:) czyli od wrzesnia staranka:) wiec witamy:) Kwietniulka tez koło Gdanska to bedziecie miały do siebie blisko-ja Kraków! wiesz podobno jaklepszym lekarstwem jest nie myslec o tym!...tylko jak?