Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Czy bycie prawiczkiem w wieku dwudziestu kilku lat jest powodem do wstydu?

Polecane posty

Gość lala+
Powodem do wstydu jest łajdaczenie sie wieku 20 kilku lat i wczesniej:) kreca mnie prawiczki:P

Gość deeep
zgadzam sie z lala+ ale w Tobie mnie nic nie kręci :P :P :P

Gość lala+
hmm..co mnie kreci o np.takie oniesmielenie podczas pierwszego razu strasznie sie wstydził mój chłopak a prawiczek wtedy to było takie słodkie..:)zrobił to ze mna z miłosci a nie z okazji..:) a nasze pózniejsze eksperymenty wow cudownie było sie z nim uczyc wszystkiego i nie byc porównywana z innymi dziewczynami)

Gość deeep
bo... mam wymieniać? :P

Gość zenobia z kloszardowa
-->>Nigdy nie miałem dziewczyny 23---> a mi sie wydaje że to prowokacja z tym, że nigdy nie miaąłes dziewczyny... tak czytam te twoje topiki i na prawde nie wierze ani ze nie miałeś nigdy dziewczyny ani ze jestes prawiczkiem...

Gość lala+
jacy inni jeden wczesniej juz nie prawiczek ale na bank kochajac sie ze mna porównywał mnie w do swoich byłych kurcze faceci tak maja:)

Gość lala+
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 sorki ze pytam ale zamiast przesiadywac na forum,,,,,i tu sie powtórze bo wiesz o co chodzi heh:P

Gość deeep
no więc.. jesteś nudny, marudny, zniewieściały, nadwrazliwy, nieciekawy, do tego nie masz chyba zajęcia,skoro całymi dniami na kobiecym cafe siedzisz, a poza tym nie masz nic interesujacego do powiedzenia. prócz tego, ze nie masz dziewczyny. choć to też nie jest interesujące...

Gość onaaaooo
deeep jestes facetem tak??hehe

Gość deeep
alez skąd :D jestem kobietą :D

Gość deeep
wiele rzeczy. bynajmniej nie zimuja na cefe :P

Gość onaaaooo
no to wszystko tłumaczy:) a dokanczajac chodziło ze moze o to o czym nudzi ci reszta czyli go and podrywaj:P

Gość lala+
jakby co to ja wypowiadałam sie powyzej jako onaoo heh

Kiedyś byłem nieśmiały i uważałem, że nie mam nic ciekawego do powiedzenia i, że właśnie jestem nudną osobą. Tak było długo, bo długo byłem samotny i nie miałem wcale kolegów ani koleżanek. Nie bywałem an imprezach. Ale odkąd, od paru lat, zacząłem bywać na imprezach, mam trochę kolegów i koleżanek, to normalnie przeżyłem szok. Kiedyś byłęm tak zakompleksiony. Tak przekonany, że inni to napewno coś ciekawego mówią. A gówno! Naprawdę nie mogłem uwierzyć własnym oczom i uszom. I tego mi było trzeba, to mnie dowartościowało i pozbawiło kompleksów. Większość dziewczyn i chłopaków, biorę tu pod uwagę studentów państwowych uczelni, bo o innych to nawet nie wspominam, otóż ta większość naprawdę nie ma zbyt wiele ciekawego, twórczego ani odkrywczego do powiedzenia. A tu na kafeterii, wydaję się wam nudny, bo drążę jeden temat. A jest tak dlatego, że wchodzę tu po to, żeby się czegoś dowiedzieć w tej jednej dziedzinie. Na temat innych dziedzin mogę znaleźć informacje w literaturze. I kiedy tu jestem nie pokazuje całej mojej osobowości tylko jej skrawek:)

Gość deeep
ahaaaa... ale i tak częęęęstoooooo tu bywasz. chyba jednak za często.

To prawda, że za często tu bywam i w ogóle za dużo czasu spędzam na siedzeniu w internecie zamiast poświęcać się chyba dwóm najważniejszym w moim wieku rzeczom: nauce i życiu towarzyskiemu. Ale po prostu nie naprawiłem jeszcze mojego życia do końca, mimo, że już sporo zmieniło się na lepsze. Mam stare złe przyzwyczajenia. Mam nadzieję, że i to mi sie uda zmienić i wreszcie będę żył tak jak pragnę żyć.

Gość lala+
przepiekny wywód,fajnie ze konczysz z tym zakompleksjeniem tylko pliss nie przemien sie czasem w dyskotekowego lovelasa tylko badz wrazliwy bo to cie czyli wyjatkowym w sumie wiekszosc facetów z tego co widze chcea zaliczyc porzucic a potem zwyzywac zakochana dziewczyne od dziwek bo oni namawiali namawiali a ona uległa a teraz maja ja gdzies smutne:(

Gość ona-taka-jak-ty
Ja uwaąm że to żaden wstyd że jesteś jeszcze prawiczkiem...widocznie nie znalazłeś jeszcze tej jedynej i wyjatkowej...brawa dla ciebie...trzeba zachować to co wartościowe dla naprawde wartościowej kobiety...no i gratuluje przełomu i pozbycia się kompleksów...bo najczesciej tacy naprawde interesujący mężczyźni zamykają sie w swoich pokojach przekonani o swej niskiej wartości, a tak naprawde mają bardzo wiele do zaoferowania swoją osobą.