Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p. Justynaaaa

Czekam na księcia z bajki. Kto się przyłączy?

Polecane posty

justka ale co Ty widzisz? i co ja mam niby widzieć..? ja patrzac wstecz... moge tylko powiedzieć, że chyba jestem skazana na samotność... a mojego księcia nie ma...

Gość Justynaaaa
Fajnie, Linger, napisałaś. Śnij pięknie i pomyśl przed snem o najpiękniejszej chwili Twojego życia.:D Dobranoc.:)

Właśnie często myślę o najpiękniejszej chwili mojego życia, to mnie buduje jakoś tam, może sie spełni. Uśmiecham sie jak to piszę:) Dziękuję Justyś. Ty także śpij spokojnie i tez śnij o wspaniałościach, jakie Cię czekają:)🌼 Dekuś--->buziaczki nasłodsze dla Ciebie:)

Gość Justynaaaa
Deko, logikę widzę. A to wystarczy, by wnioskować o przyszłości. Ale nie wystarczy dostrzec logiki. Trzeba równiez zrozumieć, po co się ją dostrzegło i dlaczego w danym momencie. Ciężki temat, szczególnie do opisywania na kafeteryjnym topiku.:D

Gość Justynaaaa
Dzięki, Linguś. Ja czekam na proroczy sen przed piątkiem, ale czy tym razem zechce się przyśnić, tego nie wiem. Przydałby się, nie ukrywam.:D

to mi możesz opisać w mailiku bo mnie to zaciekawiło...

to ja nierozumiem po co ją dostrzegłam i dlaczego w tym momencie :D a co ma być w piątek jeśli można wiedzięć? --- pa Linguś jeszcze małpkę dostałaś

Gość Justynaaaa
Deko, ważne wydarzenie będzie miało miejsce w piątek, 10. sierpnia, g. 10.00. Jeżeli możesz i chcesz, potrzymaj wtedy za mnie kciuki. O.K.?

oki chociaż nie wiem jakie ale będę trzymać:D

Gość Justynaaaa
Dzięki Dekuś.🌻

Gość Justynaaaa
Dzięki wielkie, Linguś.🌻 Tymczasem pozdrawiam Wszystkich.:) I uciekam.

Gość Justynaaaa
Hej hej!! I znów pustki. A wczoraj było dosyć tłoczno - jak na ten topik. :)

Gość żabia królewna
Nie zawsze może być tak samo - nawet nie powinno, żeby nudą nie wiało ;)

Gość Justynaaaa
Witam Królewnę Słodką.:) Królewna nie lubi stabilizacji?

Gość Justynaaaa
Nuda przegrywa z pewnością.:D

Gość żabia królewna
stabilizacja - tak, nuda - nie :) Stabilizacja nie oznacza nudy ani vice versa. Niepewność też może być pewną stałą... :D A pewność nie musi być nudna :D

Gość Justynaaaa
Stabilizacja=pewność, monotonia=nuda. Jeżeli niepewność jest stała, to jest pewna.:) Heh, a jeszcze miesiąc temu lubiłam ryzyko... Cześć Linger, cześć Sprzedawco.:D

Gość Justynaaaa
Hello:) Czy ktos jeszcze położyłby się w tej chwili najchętniej spać?:P

Gość Justynaaaa
Cześć Rybko:) To odliczaj dni i realizuj! Koniecznie.:) Ja bym Ci pomogła odliczać dni, niestety raczej nie wpłynie to na szybkość ich mijania.:P

Dni odliczać mogę, i owszem, ale po ich nastaniu: - zamiast kocyka będzie siodełko rowerowe - zamiast mojito będzie woda mineralna taszczona na własnych (mokrych od potu) plecach - zamiast wody będą góry - a zamiast relaksującego reggae będą okrzyki \"no szybciej, Ryba, wsiadaj na ten rower i pedałuj, a nie tak go pchasz pod górę\" :D :P Hmmm.... chyba muszę ponownie przemyśleć sposób na urlop... ;-)

Gość Justynaaaa
:) To namów Towarzystwo na skrócenie rowerowych wojaży i pojedź na parę dni nad wodę, póki pogoda dopisuje. Ostatecznie zostają weekendy.:D Ale podziwiam szczerze Twój zapał. Ja po dwu godzinach pedałowania mocno odczuwam, gdzie mi się nogi i plecy kończą.:P Rozumiem, że to nie jest Twoja pierwsza taka wyprawa? Z kim jedziesz? Ile km planujecie zrobić?

\"Zapał\" to za dużo powiedziane. ;-) A wyjazd jest... drugi z kolei, przy czym pierwszy był... dwudniowy - ale intensywny. :-P Ilości planowanych kilometrów nie ma co zliczać, i tak \"liczą się\" inaczej niż po płaskim. Próbowałam negocjować zmianę miejsca po tygodniu, ale zgłoszenie zostało odrzucone z uwagi na odlegości między południem a północą Polski. Zasadniczo - słusznie, szkoda tracić 4 dni z 14 tylko na przemieszczanie się. ;-) Ale przede wszystkim zamierzam sobie zlikwidować to i owo. :-P :classic_cool:

Gość Justynaaaa
Dwuosobowe i dwurowerowe.:) A może tandem, hmm? Tylko nie przesadźcie, bo jak za dużo zlikwidujesz, to Cię nie będzie. Aktywność fizyczna jest niezbędna przy "siedzącym" trybie życia. Ale rower zapewnia aktywność siedzącą przecież.:P Słyszałam, że od jazdy na rowerze pupa robi się płaska i szeroka (jak skutecznie można zniechęcić kobiete do uprawiania sportu:D). Jak wrócisz, to Cię pomęczę, byś poopowiadała jak było.;) Ale na pewno bedzie miło.:D Pozdrawiam.