Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka z podworkaaaaa

brak w londynie polskich chlopakow...

Polecane posty

caly rok mialam ciezki i myslalam, ze w wakacje sobie odpoczne i sie zrelaksuje osiagnelam stan relaksu i odpoczelam juz po tygodniu. teraz zaczynam sie nudzic. ale szczerze mowiac to mi sie nie chce isc do pracy, wole sie poobijac :) kazdy moze to czemu ja nie? zreszta o prace na wakacje chyba ciezko.

Gość fajny Polak
chodzi mi o o to ze tym cholernie drogim miescie malo kto moze sobie pozwolic na nei pracowanie,no chyba ze jestes na benefitach,to juz inna historia

nie mam zadnych benefitow poza tym jade do domu do polski na 3 tyg w sierpniu wiec nie oplaca mi sie szukac pracy.

ja nie moglabym nie pracowac,raz tak sie zdarzylo,nie pracowalam 2 tygodnie i myslalam,ze joba dostane,na dodatek wlaczyla mi sie opcja kupowania i wydalam przez to mnostwo pieniedzy,a pozniej jak wprowadzilam sie do nowego mieszkania,to okazalo sie,ze zeby w sciane!tak wiec ja musze pracowac,bo inaczej malpiego rozumu dostaje,niepracowanie zle na mnie wplywa..

ja musze uciekac odezwe sie w poniedzialek milego weekendu wszystkim zycze :) pozdrawiam oby pogoda dopisala...

hej juz poniedzialek :( jak minal weekend? mam nadzieje, ze utrzymamy ten topik :)

Czesc, ja jestem- nigdy nie wylanczam kompa (ze wzgledu na gg) wiec zagladam na forum jak tylko przechodze kolo kompa :D U mnie weekend mily aczkolwiek dolujacy. Spedzilam go z rodzina na festynach, chodzilismy tez po muzeach... Niestety nie obylo sie bez jedzenia na miescie, a ja musze uwazac na figure bo szybko ja tutaj trace. Wlasnie jestem na diecie ;)

hej nie mow nic o dietach... :( to prawda, tutaj kilogramy leca w zastraszajacym tempie jestem od dzis na south beach- znasz ta dietke? ja naprawde polecam, a wiem co mowie bo wyprobowalam juz chyba wszystko w swoim zyciu :)

Jasne ze znam ta diete, tez ja stosowalam :) schudlam na niej 3 kg w dwa tygodnie, ale moj metabolizm byl juz troche nadszarpniety. Teraz jestem na diecie warzywno- owocowej. Ogolnie odzywiam sie zdrowo- jestem wegetarianka. Tylko te kanapki z serem zoltym (polskim :) ) z ogorkiem, pomidorem i cebula, i jeszcze sosy do kanapek, tutaj sa takie dobre... i majonez... Moglabym jesc cale zycie tylko kanapki, albo bulki z maslem smietankowym. Ach, wspomnienie dziecinstwa... I jeszcze salatke jarzynowa plywajaca w majonezie :P I nic wiecej nie potrzebuje, zadnych pizz, batonow, ciast... Rok temu o tej porze wazylam 52 kg/ 167 wygladalam jak dziewczynka :) teraz pare kilo wiecej i wygladam zbyt kobieco...

ja przy wzroscie 177 kiedys wazylam 67 i to byla moja najlepsza waga, akurat teraz do tego znowu daze :) ja na south beach kiedys schudlam chyba z 6kg, nie pamietam dokladnie. nie meczylam sie na tej diecie. za to katorge mialam na kopenhaskiej, znasz?przy niej mi sie metabolizm zmienil na gorsze.

Gość rzeczywiście..
widać JUlka że chłopa ci brak..............

akurat to chlopa mam :) ale milo, ze sie martwisz...

Gość rzeczywiście..
nie,nie martwię się to dziwne i brakuje ci polskich chłopaków w londynie??? rozumiem już - twój to pewnie ten największy burak....

poczytaj o czym jest ten post a potem sie wypowiadaj.

Gość rzeczywiście..
a no właśnie śledzę go od początku...

witam z rana, przy kawusi 🌼 Tak, znam kopenhaska. Mi odpowiada, przy niej schudlam najwiecej bo ok 6 kg w 2 tygodnie :)

dzien dobry ja tez juz po kawusi a teraz jade do kolezanki na plotki :) ahh slodkie lenistwo.milego dnia wszystkim i pozdrawiam odezwe sie wieczorem :)

Gość tak naprawde
bogini i julka. mieszkam w Londynie 4 lata, jestem psychologiem i powiem wam ze jestescie same straszne najgorsze idiotki i wiesniary o jakich tu mozna przeczytac.obie grube, zazdroszczace laskom typu barbie wiec sie na nich wyzywajace. Fajnych inteligentnych facetow jest w Londynie pelno, tylko oni tak naprawde chca fajnej, inteligentnej dziewczyny dodatkowo z wygladem barbie, nie do szpanowania, tylko raczej dla wlasnych wrazen estetycznych. tak szczerze mowiac to nauczycielki na przyklad sa niesamowicie nudne, majace z bbyt wysokie mniemanie o sobie nie przekladajace sie na realna wiedze , bluskotliwosc i poczucie humoru. Nie mowiac juz o wygladzie. Pamietam ze u mnie na uniwerku najbardziej bezandziejne laski byly z pedagogiki, szare i nudne. nie wyzywajcie sie na ladnych , szczuplych dziewczynach i chlopakach z budowy, bo ani Oni was nie chca,ani im sie nie podobacie.taka prawda.mam pelno znajomych pracujacych na budowach i sa inzynierami.pewnie buraki co????

Gość do psychologa powyzej..
z twojej wypowiedzi powyzej wnioskuje, ze jestes chyba najgorszym PSYCHOLOGIEM na swiecie...to nie jest wypowiedz na poziomie kogos wyksztalconego pod katem psychologicznym, tylko prostego, wulgarnego Polaczka..

Gość tak naprawde
bo pisze do prostych wulgarnych polek, ktore maja sie nie wiadomo za co i szkaluja inne dziewczyny i facetow. w kontaktach z ludzmi kulturalnymi rowniez staram sie byc osoba kulturalna, w zetknieciu z czyms takim jak te panie nie musze sie starac ps.wielka sztuka jest oddzielac prace od zycia prywatnego.myslisz ze np. adwokat w dyskotece przerywa bojke dwoch osob i krzyczy jestem adwokatem , bede pana reprezentowal!!!!!!!! raczej nie.Tylko lekarzy dotyczy ingerencja zawodu w czas prywatny dziekuje za uwage

Gość takze kazdy wie..
szczerze..to na ulicach mozna uslyszec glownie polskich facetow, ktorzy slowa Kurwa jako przecinka, podpieraja murki z nieodlaczna puszka piwa..najczesciej owinieta papierem, aby nikt nie widzial...i robia obciach tej pozostalej nielicznej,dobrze wychowanej Polonii

Gość nie brakuje wam ich
?????

Gość dobre to
nie zdziwie sie jak Hollywood zacznie go poszukiwac, bo ma talent gosc !!!