Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Dominika

dziewczyny pomóżcie!!co na prezent??

Polecane posty

Gość *Dominika

od bardzo niedawna jestem z jednym facetem, chociaż znam go juz pare lat. teraz zbliżaja sie jego urodziny a ja nie wiem co mu kupic. nie mam za wiele czasu, chcialabym wydac cos okolo 50zl. noi zeby nie byly to bokserki w dziwne misie czy cos równie durnego. jakas rzecz do ubrania na tym etapie ledwo co zaczetego zwiazku wydaje mi sie ze nie bardzo pasuje. Jeśli macie jakiekolwiek pomysły to prosze piszcie!!! aa i on nie mam 40lat jak facet dziewczyny z innego topiku tylko 21:)

Gość onaona ona
płytę z muzyką może film

Gość ngy
yhm, moze jakies perfumki ladne? kurde nie mam pomyslow;| moze jak cos mi wpadne do glowy to napisze

Gość onaona ona
książkę

hej! moze kup mu jakiś perfum! polecam czarnego ADIDASA tylko, że kosztuje ok 100zł:( mojemu sie podobał

Gość onaona ona
może ramke z waszym wspólnym zdjęciem

Gość onaona ona
zależy co lubi .Czym się interesuje. Może coś studiuje lub ma jakieś hobby?

Gość *Dominika
hmm ksiazek to on raczej nie czyta, na filmy nie ma czasu,duzo pracuje,pozatym nie wiem jeszcze jakie filmy lubi, eh a plyte z muzyka juz mu wypalilam. perfumy ma super. moze sie dowiem jakie ma i dokupie cos do nich. ale naprawde mam pustke w glowie jezeli chodzi o pomysly:(

Gość *Dominika
jak to facet interesuje sie samochodami,ale nie jest wiejskim tuningowcem wiec jakies nakladki na pedaly czy galka skrzyni biegow odpada zupelnie,robi w firmie z gasnicami, i idzie na studia do szkoly strazackiej w wawie. widze ze kolezanka sie zna na perfumach:D czarny adidas jest swietny:P

Gość *Dominika
pewnie na pewno bede musiala sie podpytac, czas mam do 23, ale nie chcialabym odrazu sie poddac dlatego najpierw radze sie Was na forum:)

Gość chyba spokojnie
możesz go zabrac do jakiegos baru, na pizze albo co i po prostu zapłacić. Kto w tym wieku normalne urodziny jeszcze obchodzi? A z perfumami to na pewno byś się wygłupiła

Gość chyba spokojnie
zwłaszcza, że to początek znajomości

Gość *Dominika
19:P a racja popmysl zeby go wgdzies zabrać wcalenie jest zły:) jezeli nic nie wykombinuje to tak zrobie na pewno

Gość olki111
zrub mu niespodzianke wstylu seksownego wieczoru i przy okazji jeszcze bardziej bedzie szalal za tobo faceci to uwilbiajo

Gość *Dominika
kacuskabb to ty ile wtedy masz jesli mozna wiedziec skoro ja taka "młodziutka" jestem??:);):)