murb 84 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 21 minut temu, Get Out napisał: Te smaczki to są w necie i każdy może napisać jakąś ulice po wygooglowaniu , a później ogłosić się rezydentem Wawy Bez dowodów nie uwierzę w żadne wasze zapewnienia więc nie przekonałaś mnie . Jakie dowody by Cię przekonały? Podaj jakiś przykład. Edytowano 9 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie przeżywaj tak tego forum kobiecego. Jesteś tania imitacja faceta, który wyzywał kobiety z dziećmi od mamuch i lachonów. Także ten. Dziś nic o szmaciochach? Tyle w tym prawdy jak to że smażę frytki na cukrze według twoich chorych urojeń i kosze dajesz ludziom którzy nasrać by na ciebie nie chcieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 39 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Skończyć studia to nic. Ale pracować w swoim wyuczonym zawodzie to dopiero wyczyn pracuję w wyuczonym xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 2 Napisano 9 godzin temu A Jeżowa i Srakaron też uczeni a kwila do siebie jak bejbiki z błędami i że Srakaron nie lubi się z historią bo są niedopchnieci i przez to im nie wychodzi pisanie ale za to są sweet jak bobaski a ich uczuc czysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Jakie dowody by Cię przekonały? Podaj jakiś przykład. Gdyby typ podał flagowca to jakaś historia się po nim uchowała , a zwłaszcza kompromy dlatego tak ukrywa przeszłość. A jak zależy mu abym uwierzył że mieszka w wawie, to niech zrobi fotę z okna na jakiś charakterystyczny punkt żeby wiadomo było że to Wawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: pracuję w wyuczonym xd Ja nie. Smuteczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Proboszcz napisał: A Jeżowa i Srakaron też uczeni a kwila do siebie jak bejbiki z błędami i że Srakaron nie lubi się z historią bo są niedopchnieci i przez to im nie wychodzi pisanie ale za to są sweet jak bobaski a ich uczuc czysty Makaron pasuje do tamtej MagdyJeż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 226 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 29 minut temu, Get Out napisał: Te smaczki to są w necie i każdy może napisać jakąś ulice po wygooglowaniu , a później ogłosić się rezydentem Wawy Bez dowodów nie uwierzę w żadne wasze zapewnienia więc nie przekonałaś mnie . Ale nikt cię do niczego nie przekonuje, to ty wszystkich uświadamiasz, że nie mieszkają tam gdzie podaja, nie mają wykształcenia, samochodu etc. Edytowano 9 godzin temu przez salix 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Ale nikt cię do niczego nie przekonuje, to ty wszystkich uświadamiasz, że nie mieszkają tam gdzie podaja, nie mają wykształcenia, samochodu etc. I wszyscy są na rentach bo bełkoczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 84 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Gdyby typ podał flagowca to jakaś historia się po nim uchowała , a zwłaszcza kompromy dlatego tak ukrywa przeszłość. A jak zależy mu abym uwierzył że mieszka w wawie, to niech zrobi fotę z okna na jakiś charakterystyczny punkt żeby wiadomo było że to Wawa. Śliwce nie zależy, żebyś wierzył, że mieszka w Wawie. Gdybym ja zrobiła zdjęcie ze swojego okna to nie poznałbyś, że to Warszawa. Widok jak w wielu miastach w całej Polsce. Ta metoda nie wydaje mi się dobra. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 4 Napisano 9 godzin temu świrmok już któryś dzień z kolei coś wciąga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 39 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ja nie. Smuteczek ważne by mieć za co żyć i lubić co się robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, salix napisał: Ale nikt cię do niczego nie przekonuje, to ty wszystkich uświadamiasz, że nie mieszkają tam gdzie podaja, nie mają wykształcenia, samochodu etc. Ale ja mam wywalone gdzie mieszkacie i kim jesteście z zawodu. Problem się zaczyna jak ktoś próbuje mi wcisnąć bzdury typu że tu docenci siedzą i wszyscy z Wawy czy z innych metropolii Wtedy wyśmiewam i podpowiadam żeby przedstawić jakieś dowody jeżeli ktoś chce mnie przekonać do czegoś. Rozumiemy się ? Czy trzeba ci miesiącami tłumaczyć proste rzeczy jak ułomnej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 39 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Ale ja mam wywalone gdzie mieszkacie i kim jesteście z zawodu. Problem się zaczyna jak ktoś próbuje mi wcisnąć bzdury typu że tu docenci siedzą i wszyscy z Wawy czy z innych metropolii Wtedy wyśmiewam i podpowiadam żeby przedstawić jakieś dowody jeżeli ktoś chce mnie przekonać do czegoś. Rozumiemy się ? Czy trzeba ci miesiącami tłumaczyć proste rzeczy jak ułomnej. nie zauważyłem by ktoś chciał cię przekonać raczej wszyscy mają w dópie w co wierzysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, murb napisał: Śliwce nie zależy, żebyś wierzył, że mieszka w Wawie. Gdybym ja zrobiła zdjęcie ze swojego okna to nie poznałbyś, że to Warszawa. Widok jak w wielu miastach w całej Polsce. Ta metoda nie wydaje mi się dobra. Jeżeli jakiś charakterystyczny punkt który jest tylko w wawie to byłby dowód, a śliwce zależy skoro lata za mną dekadę jak nie lepiej i próbuje mnie do czegoś przekonać bez żadnych dowodów. W mojej ocenie z góry nie wierzy się ludziom, bo ten gatunek jest taki że trzeba go kontrolować i sprawdzać aby dowiedzieć się o nim prawdy. Ewentualnie można mnie przekupić abym przymknął oko i za dużo nie widział . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: nie zauważyłem by ktoś chciał cię przekonać raczej wszyscy mają w dópie w co wierzysz Reakcje świadczą coś zupełnie przeciwnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 327 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Get Out napisał: Ale ja mam wywalone gdzie mieszkacie i kim jesteście z zawodu. Problem się zaczyna jak ktoś próbuje mi wcisnąć bzdury typu że tu docenci siedzą i wszyscy z Wawy czy z innych metropolii Wtedy wyśmiewam i podpowiadam żeby przedstawić jakieś dowody jeżeli ktoś chce mnie przekonać do czegoś. Rozumiemy się ? Czy trzeba ci miesiącami tłumaczyć proste rzeczy jak ułomnej. Może po prostu napisz jakie miasteczko czy wieś cię usatysfakcjonuje i dla ciebie mogę z niego być, tylko skończ już ten swój bełkot. A z innymi będę rozmawiać normalnie o swoim prawdziwym mieście. Nie rób z siebie aż tak ostentacyjnie paranoicznego odklejeńca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, 250GodzinTak napisał: I wszyscy są na rentach bo bełkoczą Zwykle po alkoholu albo po psychotropach bełkoczą. Albo inne jakieś niedyspozycje są jeżeli ktoś ma problem się czytelnie wysłowić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 226 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Get Out napisał: Ale ja mam wywalone gdzie mieszkacie i kim jesteście z zawodu. Problem się zaczyna jak ktoś próbuje mi wcisnąć bzdury typu że tu docenci siedzą i wszyscy z Wawy czy z innych metropolii Wtedy wyśmiewam i podpowiadam żeby przedstawić jakieś dowody jeżeli ktoś chce mnie przekonać do czegoś. Rozumiemy się ? Czy trzeba ci miesiącami tłumaczyć proste rzeczy jak ułomnej. Oj tak, tłumacz mi wszystko od nowa bo wiesz ja tu siedzę i czekam aż objawiasz mi prawdę niczym prorok ciemnemu ludowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, mr_Kumpir napisał: ważne by mieć za co żyć i lubić co się robi Mam za co żyć, lubię to co robię i doceniam swoje spokojne życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Może po prostu napisz jakie miasteczko czy wieś cię usatysfakcjonuje i dla ciebie mogę z niego być, tylko skończ już ten swój bełkot. A z innymi będę rozmawiać normalnie o swoim prawdziwym mieście. Nie rób z siebie aż tak ostentacyjnie paranoicznego odklejeńca. Obstawiam Grójec albo Radom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 9 godzin temu Wszyscy dawać zdjęcia swoich domów z karteczką i miejscowością, bo Widmo Kanadyjczyk bez tego nie zasnie. Mile widziany flagowiec i ewentualnie płeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 327 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Obstawiam Grójec albo Radom. To biorę Radom, mają pokazy lotnicze. Od dziś dla ciebie jestem z Radomia i możesz już przestać powtarzać się jak po porażeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 327 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wszyscy dawać zdjęcia swoich domów z karteczką i miejscowością, bo Widmo Kanadyjczyk bez tego nie zasnie. Mile widziany flagowiec i ewentualnie płeć Bo on przecież wkleił jakiegoś fejka z Kanady czym się zaorał. Ma tu największe prawo moralne do oceniania miejsc zamieszkania forumowiczów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, salix napisał: Oj tak, tłumacz mi wszystko od nowa bo wiesz ja tu siedzę i czekam aż objawiasz mi prawdę niczym prorok ciemnemu ludowi Już były sytuację że trza było ci coś tłumaczyć jak krowie na rowie i pewnie mature masz, bo ta grupa homo sapiens jest szczególnie ociężała umysłowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 4 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, Get Out napisał: Jeżeli jakiś charakterystyczny punkt który jest tylko w wawie to byłby dowód, a śliwce zależy skoro lata za mną dekadę jak nie lepiej i próbuje mnie do czegoś przekonać bez żadnych dowodów. W mojej ocenie z góry nie wierzy się ludziom, bo ten gatunek jest taki że trzeba go kontrolować i sprawdzać aby dowiedzieć się o nim prawdy. Ewentualnie można mnie przekupić abym przymknął oko i za dużo nie widział . po co ci dowody że ktoś mieszka w warszawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: To biorę Radom, mają pokazy lotnicze. Od dziś dla ciebie jestem z Radomia i możesz już przestać powtarzać się jak po porażeniu. Jeszcze na dowód trzeba coś przedstawić, że akurat Radom, bo nie ma tak lekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wpierdol totalny 4 Napisano 9 godzin temu pytanie retoryczne - czy ty jesteś normalny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Bo on przecież wkleił jakiegoś fejka z Kanady czym się zaorał. Ma tu największe prawo moralne do oceniania miejsc zamieszkania forumowiczów Ale ja się nie upieram matole gdzie akurat mieszkam więc nie podlegam rozliczeniu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Jeszcze na dowód trzeba coś przedstawić, że akurat Radom, bo nie ma tak lekko. Nawet jak wstawi zdjęcie z Radomia, to wyjdziesz z piwnicy i pojedziesz do niej sprawdzić płeć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach