Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia22222

O co chodzi z tymi facetami????

Polecane posty

Gość Kasia22222

Powiem Wam że ja już nic nie rozumiem. Oni sa nienormalni. Najpierw za mną biegał, był super miły i ple ple ple, jak już mnie miał to traktował jak szmate i twierdził ze nie chce sie wiązać, jak odeszłam to teraz wyje że teskni i znów ple ple ple - wiem że już była tu o tym mowa ale to chore jest :) jak tak to nie mialam co liczyc ze do kina ze mna pojdzie, a teraz to na Antarktyde by za mna pojechał...

Gość Kasia22222
szkoda ze nikt nie podjął tematu :( pogadałabym sobie

Gość ja podejme temat
ple ple ple

Gość Kasia22222
no dobrze, ale czy to jest nienormalne czy po prostu wiekszość facetów taka jest?? i trzeba sie z tym pogodzić i być zołza?

Gość takie dziewcze jedne
facet jest niezrównoważony emocjonalnie raczej nie wie czy mu zależy czy też nie ..prawdopodobnie jescze nie dorósł do związku i wszelakich deklaracji z nim zwiazanych

Jest to jak najbardziej normalne i to nie tylko u facetow, a w ogóle u ludzi... I prosze mi tu nie protestowac. Zasada niedostepnosci sie klania. Jak czegos nie mamy to tego chcemy. A jak juz to dostaniemy, to wcale nie wydaje sie takie fajne. Sprobuj kiedys z jakims malym dzieckiem. Pokaz mu kolorowa i najlepiej grajaca zabawke. Bedzie plakalo, tupalo i darlo sie w nieboglosy, a jak juz mu ja dasz, to jak dlugo sie nia pobawi? Tylko aby mu jej nie zabieraj, bo znow bedzie ryk!

Gość Magrat
No cóż...faktycznie tak bywa, ale to świadczy tylko i wyłącznie dojrzałości tego faceta. Napewno w końcu się trafi taki, co doceni to, że Cię ma, nawet już zdobytą. :) Życzę powodzenia.

Gość takie dziewcze jedne
może i taka jest prawda ,ale dorosły człowiek tak nie postępuje w zasadzie na świecie związki by nie istniały jeśli wszyscy po zdobyciu upragnienionej osoby spoczywali na laurach i olewali ja w ten sposób potrafiłam się zachować mając piętnascie wiosen jeśli mi zależy to nie wyobrażam sobie ,że uczucie ulotne bywa

Dojrzali po otrzymaniu/zdobyciu zabawki bawią się nią, aż nie wykryją i opanują wszelkich funkcji i możliwości we wszystkich możliwych konfiguracjach. Potem zabawkę odstawia się na półkę, czasami po nią sięga. Można też jakiemuś innemu koneserowi odstąpić, najlepiej w drodze wyminay na inną :classic_cool: