Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluśśśśśśś

strasznie sie boje bo nie chcę być w ciąży

Polecane posty

dziewczyno prosze cie wyslawiaj sie zgodnie z zasadami gramatyki. kiedy to bylo? moze nie jest za pozno na POSTINOR??

Gość oluśśśśśśś
wczoraj

Gość oluśśśśśśś
W kazdej aptece to jest???????

Gość oluśśśśśśś
i czy nie trerzba na to recepty?

Gość oluśśśśśśś
a moze znacie cos bez recepty???

prezerwatywa przed :P a tak szczerze i poważnie bo tobie do śmiechu nie jest to bez recepty nic nie ma. receptę na postinor/lub escapelle może ci wypisać każdy lekarz nie tylko ginekolog. więc możesz biec nawet do rodzinnego. na jej wzięcie masz 72 godz od stosunku. koszt ok 80 zł. ale tak szczerze to napisz który to był dzień cyklu i jak długie masz cykle, bo może niepotrzebnie panikę siejesz.

Gość oluśśśśśśś
to był 6 dni po okresie !!!!

Gość oluśśśśśśś
a niestety ale nie mogę iść po receptę do lekarzy bo moi rodzice są lekarzami i w mojej miejscowości gdzie mieszkam wszyscy ich znają wiec ...... a oni nie mogą się o tym dowiedzie

Gość oluśśśśśśś
4-5 dni i co 28 rowno

Ty mówisz ,że to nie był seks ???? i już tu się mylisz ...! no chyba ,że sex to dla Ciebie czysta penetracja .... po co wkładać na chwilę ....prezerwatywy istnieją !! ryzyk-fizyk ? - to nie antykoncepcja :P po cyklu sądząc raczej w ciąże nie zaszłaś ...... najpierw zainteresuj się formą antykoncepcji a pozniej igrszkami z facetem .....

owulacja jest 12-16 dni przed kolejnym okresem, czyli u ciebie ok 12-16 dnia. stosunek miał miejsce ok 11 dnia, więc był to czas teoretycznie płodny, ale żeby mieć calkowitą pewność trzeba poczekać do końca cyklu. miejmy nadzieję że ten cykl też będzie 28 dniowy i że owulacja wystąpi troszkę później. wtedy szans praktycznie nie będzie. hmmm troszkę zły dzień na takie harce sobie wybraliście :P no nic skoro do lekarza nie pójdziesz to nic nie wymyślimy. pozostaje mieć nadzieję że faktycznie nie było preejakulatu na penisie i nie doszło do zapłodnienia. powiem szczerze ja bym się nie martwiła. szanse raczej małe. no ale ja nieco starsza jestem i dla mnie ciąża to byłaby bardzo miła niespodzianka :) nic nie poradzisz w takim razie. a na przyszłość - prezerwatywy naprawdę nie gryzą i nie są strasznie drogie! :P zacznij się zabezpieczać bo możesz zostać młodą mamą!!!

Gość oluśśśśśśś
Bardzo dziękuję” „_acha_ , mała_agatka ,Agnieszka73” wam trochę mnie uspokoiłyście bo trochę spanikowałam bo mam bardzo dużo planów trenuje polkę ręczna mam rodziców lekarz z którymi nie umiem się dogadać no i się przeraziłam tym ze mogę być w ciąży i straci to wszystko na co cale Zycie pracowałam !!! już na pewno nie zrobię takiego głupstwa drugi raz . dziękuję tym którzy pisali mi to co myślą o mnie i mnie potępiali to pomogło mi zrozumieć ze to był błąd co zrobiłam . Naprawdę wszystkim bardzo dziękuj . i przepraszam

Oluśśśśsssss przestań wpadać w panikę, nie sądzę żebyś zaszła w ciążę to nie jest aż tak super proste. Natomiast warto by się zastanowić nad zabezpieczeniem, jeśli nie doustnym (tabletki) to używajcie choć prezerwatyw, nigdy nie daj sobie go wkładać bez gumki no chyba że chcesz sobie zepsuć wszelkie możliwe plany życiowe, dziekco to odpowiedzialna sprawa a ty pewnie jeszcze masz inne plany niż macierzyństwo. Dla twojej wiadomości postinor jest wyłącznie na receptę, nie ma innych środków bez recepty, koszt postinoru to 70-80 zł. Narazie jednak głowa do góry nie sądzę że jesteś w ciąży, ale uważaj na przyszłość

Gość oluśśśśśśś
wielkie dzięki Stokrotka__26 no juz powalił poprawia mi się humor :):):) pierwszy raz do czego takiego napisałam i nie żałuje !! naprawdę wam wszystkim dziękuję:*:*:* już na pewno będę się zabezpieczać ale ja pierwsze musze trochę po tym wszystkim ochłonąć . wiec na razie bez sexu:)