Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 23 letniej corki

Moja corka ma 23 lata i ..........

Polecane posty

zaden kult seksu tylko takie sa realia. dobrze ze moi rodzice nie pochodza ze sredniowiecza :D

Gość ojejku..
najważniejsze to zaufanie,nawet jak sie zabrania to nie mozna ich upilnować,uprawiać seks mozna nie tylko spiąc razem

ta pewnie matka sobie poszla bo skapowala ze zle robi ja sie nie zdziwie jak ona corke widzi ostatni raz, corka prace dostanie to od razu sru i sie wyprowadzi na swoje albo nawet niedlugo sie wyprowadzi do chlopaka.. ja nie wiem jak mozna byc tak ograniczonym.. matka sluchaj, to jesli ty zyjesz tak jak kiedys bylo ze seks po slubie itp, to wyrzuc pralke, telewizor, telefon i do tego jeszcze samochod.. fajnie sie tak zyje nie? jak jej ograniczasz podejmowanie decyzji i mowisz ze ma zyc tak jak z 50 lat temu, badz konsekwentna i sama tak zyj... radze ci zmien swoje poglady jesli nie chcesz stracic corki

Gość pytam z ciekawościidcscsdc
pozwól córze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ale gorrąco
Super - człowiek, który ma swoje zasady, nazywa się w dzisiejszych czasach pierd.. moherem:O A puszczający się pod nosem rodziców jest nowoczesny i wyluzowany. Dla mnie to upadek:O

Gość twoja corka
juz tez zadzialala i zalozyla nowy temat! Kobieto ale ona ma juz 23 lata!!

Gość zszokowanaaaaaaaaaaaa
a mnie dziwi, że mamuśka o takich poglądach nie brzydzi się komputerem i głupim forum i wdaje się w dyskusje z małolatami, gdyby rzeczywiście miała takie poglądy to by po pierwszej wypowiedzi dała sobie spokój. Dość dziwne że okres buntu nie przeszedł do 23 roku życia :-))) Specyficzny przypadek. Jak jesteś faktycznie matką to daj im żyć bo w przyszłości nawet Cię nie będą chcieli odwiedzić.

Gość Nikita....
ten nieszczesny chlopak przyjezdza rylko na week end,czy nie potrafia opanowac sie i nie pakowac sie do jednego lozka?>Bedac gosciem nigdy nie zrobilabym tego gospodarzom,nalezy zachowac umiar i rozsadek,nie traktowac domu Rodzicow jako miejsca schadzki.Do diabla,czy musza pi...lic sie jak myszy??????

Gość a mnie moja mama mówi
...uważaj synku i baw się dobrze :D

Gość 23 letnia córka
zamknij sie już matko:O mam cię dość, wyprowadzam się do dziadków!!!! nienawidzę cię, a z moim facetem uprawiałam już anal, fisting, scat i piss, jak chcesz wiedzieć!!!

Gość ja nie rozumiem...............
ale się dajecie podpuszczać. Przecież tu prowokacja na kilometr śmierdzi. Ale widzę ,że tyle osób uwierzyło...

Gość juz napisalam
Kobieto Ty masz 49 lat i taka jestes staroswiecka? Daj dziewczynie pozyc nie zamykaj Jej w klatce, bo jak sie zdenerwuje to i tak swwoje zrobi! Ja mam 2 corki i zyjemy jak przyjaciolki wszystko jest ok. Nie wolno komus zamykac drogi do ludzi..... zastanow sie troszeczke. A twoje argumenty sa smieszne!

Gość Moniska2681
nie przeczytalam wszystkiego, ale jedno mi sie narzuca, nie pozwalasz im spac razem tzn w jedym lozku! Spac! Nie seksic sie, czy ty za kazdym razem jak kladlas sie kolo meza to sie z nim kochalas? a moze ona chce sie poprostu do niego przytulic, odrazu seks mamusi w glowie!

Gość wszystkie matki są
zboczone na tym punkcie... jak się młodzi za rękę złapią to zaraz dziewczyna w ciąży będzie w ich oczach...

mam kilka koleżanek które były trzymane pod kloszem, żadnych facetów (w sensie seksu) i takie tam a jak tylko wyszły z domu, wyjechały na studia (do akademika) to po prostu jedno wielkie rypańsko za przeproszeniem z kim popadnie. Więc nie myśl matko że jak będziesz chronić swoją córkę to ona zawsze taka już będzie pożadna itd. Ja jak jadę do swojego faceta to śpimy w osobnych pokojach, ze względu na szacunek dla jego rodziców i nam to nie przeszkadza. Bardzo szanuję jego mamę, mimo że stała się taka zasadnicza raczej teraz (pierwsze dziecko rodziła mając 18 lat więc.....) ale tak czy inaczej szanuję to i w niczym mi to nie przeszkadza. Jak śpimy u mnie to w jednym łóżku ale NIE uprawiamy seksu i też jest dobrze, bo nie tylko o seks w związku chodzi. Moi rodzice rozumieją jak jest, powiedzieli mi że możemy robić co chcemy byle byśmy nie wpadli. I to wg mnie jest bardzo zdrowe podejście, bez żadnego tabu, bez chorego przeswiadczenia że jak zabronią to uchronią.

Gość jak na taka stara matke
ja jak spalam u mojego faceta bodz on u mnie tez sie raczej nie kochalismy(no moze zdazylo sie ze 2 razy) wlasnie ze wzgledu na szacunek do jego i moich rodzicow(chociaz rodzice sie tym raczej nie przejmuja jak sami sie bzykaja, kurde dla nas tez troche szacunku heh... :/ ) no i chlopak ma mlodsza siostre co lubi rano do wyrka sie wpakowac:)

tak to jest kiedy glupia matka wtraca sie w zycie dzieci, co moze jeszcze ja bijesz albo cos??!! corka chce zyc swoim zyciem ale ty jej na to nie pozwalasz, zapewne jedzienie tez jej wydzielasz bo jak to, u ciebie mieszka to ty mozesz decydowac o wszystkim.. ja sie nie zdziwie jak ona sie wyprowadzi i o alimenty bedzie prosic, ma pelne prawo wiec czemu nie??