Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anteczka

Zestaw piosenek..HELP !

Polecane posty

Gość anteczka

hejka...otoz pomagam komus ułozyc liste piosenek którą mozna puscic na weselu tylko problem jest taki ze to wesele osob po 50 roku zycia wiec wiekszosc gosci będzie raczej po 30 roku zycia...jakie piosenki mozna puscic w trakcie posiłkow ? oraz zeby goscie sie wytanczyli? prosze o wasze propozycje i z gory dziekuje :)

Gość anteczka
help :(

Gość ja tez jestem ciekawa

Gość cała złota kolekcja
1. Kochać - Piotr Szczepanik 2. Już szumią kasztany - Magda Umer 3. Augustowskie noce - Maria Koterbska 4. Adagio Cantabile - Wojciech Korda i Niebiesko-Czarni 5. Napisz proszę - Halina Frąckowiak 6. Zielone wzgórza nad Soliną - Wojciech Gąssowski 7. Poziomki - Urszula Sipińska 8. Pożar w Kwaśniewicach - Piotr Janczerski i Niebiesko-Czarni 9. Nie przynoś mi kwiatów dziewczyno - Trubadurzy 10. Mały Książę - Katarzyna Sobczyk 11. Gdzie są kwiaty - Sława Przybylska 12. O czym śpiewa wiatr - No To Co 13. To ziemia - Stan Borys 14. Ile zapragną - Tadeusz Woźniak 15. Jak to dziewczyna - Jerzy Połomski 16. Nie chodź dziewczyno do miasta - Marek Grechuta & Anawa 17. Na całych jeziorach ty - Kalina Jędrusik 18. Cała jesteś w skowronkach - Skaldowie 19. Gondolierzy znad Wisły - Irena Jarocka 20. Żniwna dziewczyna - Wojciech Młynarski 21. Na drugim brzegu tęczy - Breakout 22. Kwiaty we włosach - Czerwone Gitary 23. San Francisco - Marek & Wacek 1. Bądź gotowy do drogi - Halina Frąckowiak 2. Muza pomyślności - Marek Grechuta 3. Podaruj mi trochę słońca - Bemibem 4. Radość o poranku - Grupa I 5. Kiedy byłem małym chłopcem - Breakout 6. Tańcząc w powietrzu (Jak linoskoczek) - Anawa 7. Chodź pomaluj mój świat - Dwa Plus Jeden 8. Zielono mi - Andrzej Dąbrowski 9. Za szybą - Grażyna Łobaszewska 10. Pójdę do nieba - Skaldowie 11. Masz w oczach dwa nieba - Vox 12. Jej portret - Bogusław Mec 13. Nie spoczniemy - Czerwone Gitary 14. Piosenka o mojej ulicy - Pod Budą 15. Są takie dni w tygodniu - Urszula Sipińska 16. Miłość jest jak niedziela - Ewa Bem 17. Jak minął dzień - Krzysztof Krawczyk 18. Czas relaksu - Andrzej i Eliza 19. Oprócz błękitnego nieba - Marek Jackowski 1. Sen - Edyta Bartosiewicz 2. Talerzyk - Raz Dwa Trzy 3. Najtrudniej - O.N.A. 4. Dziewczyna szamana - Justyna Steczkowska 5. Tolerancja (Na miły Bóg) - Stanisław Soyka 6. Długość dźwięku samotności - Myslovitz 7. Taka Warszawa - Beata 8. Chłopaki nie płaczą - T.Love 9. Kobiety są gorące - Norbi 10. Zakręcona - Reni Jusis 11. Jestem z miasta - Elektryczne Gitary 12. Między ciszą a ciszą - Grzegorz Turnau 13. Zanim zrozumiesz - Varius Manx 14. Wyjątkowo zimny maj - Maanam 15. To nie ja - Edyta Górniak 16. Całuj mnie - Piersi 17. Son Of The Blue Sky - Wilki 18. Moja i twoja nadzieja - Hey 19. Lornetka - Golec uOrkiestra 1. Kryzysowa narzeczona - Lady Pank 2. Mówię ci, że - Tilt 3. Śmierć w bikini - Republika 4. Ogrodu serce - Daab 5. Jezu, jak się cieszę - Klaus Mitffoch 6. Klub wesołego szampana - Formacja Nieżywych Schabuff 7. Kochać inaczej - De Mono 8. Black and White - Kombi 9. Dwa serca, dwa smutki - Bajm 10. Wszystko, czego dziś chcę - Izabela Trojanowska 11. Za ostatni grosz - Budka Suflera 12. Boskie Buenos - Maanam 13. Whisky - Dżem 14. W domach z betonu - Martyna Jakubowicz 15. Party - Oddział Zamknięty 16. 51 - TSA