Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

leworęczni -łączmy się!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość leniiii
:)

Gość witajciee
jak wam się podoba "dzieło"?

Gość JestemD

Gość nie wiem jak wy ale ja uważam
że należy wesprzeć rysunek leworęcznej. Nawet ładny. Ja daje 6

Znani leworęczni Aktorzy i reżyserzy Dan Aykroyd Kim Basinger Pierce Brosnan James Cameron Charlie Chaplin Tom Cruise Robert De Niro David Duchovny Morgan Freeman Greta Garbo Whoopi Goldberg Angelina Jolie Milla Jovovich Nicole Kidman Robert Redford Keanu Reeves Julia Roberts Telly Savalas Sylvester Stallone Hilary Swank Andrzej Wajda Bruce Willis Anna Cieślak Emilia Krakowska Facundo Arana Josh Holloway Muzycy i kompozytorzy Ludwig van Beethoven David Bowie Kurt Cobain (Nirvana) Phil Collins (Genesis) Bob Dylan Eminem Glenn Frey (The Eagles) Bob Geldof Jimi Hendrix John Lydon (Sex Pistols) Paul McCartney (The Beatles) George Michael Wolfgang Amadeusz Mozart Niccolo Paganini Krzysztof Penderecki Robert Plant (Led Zeppelin) Robert Schumann Ringo Starr (The Beatles) Sting (The Police) Michael Stipe (R.E.M.) Malarze i rzeźbiarze Michał Anioł Albrecht Dürer Maurits Cornelis Escher Hans Holbein Adolph Menzel Peter Paul Rubens Rafael Santi Henri de Toulouse-Lautrec Leonardo da Vinci Pisarze Hans Christian Andersen Lewis Carroll Charles Dickens Franz Kafka Mark Twain Herbert George Wells Johann Wolfgang von Goethe Naukowcy i filozofowie Arystoteles Albert Einstein Fryderyk Nietzsche Iwan Pawłow August Piccard Maria Skłodowska-Curie Albert Schweitzer Alan Turing Politycy Otto von Bismarck George H. W. Bush Fidel Castro Winston Churchill Bill Clinton Gerald Ford Benjamin Franklin Mahatma Gandhi John Edgar Hoover Tomasz Jefferson John Fitzgerald Kennedy Ronald Reagan Władcy Napoleon Bonaparte Juliusz Cezar Ramzes II Totmes III Tyberiusz Aleksander Wielki Karol Wielki Królowa Matka Królowa Wiktoria Sportowcy Marco van Basten Bobby Charlton Johan Cruijff Oscar de la Hoya Diego Maradona Ruud van Nistelrooy Pelé Michel Platini Ferenc Puskás Romario Valentino Rossi Monica Seles Ayrton Senna Petr Cech Jerzy Dudek Inni Buzz Aldrin Joanna d\'Arc Bill Gates Billy Kid Osama bin Laden John D. Rockefeller Kuba Rozpruwacz [109

Gość przestan robic sobie reklame
😡

Gość nie wiem jak wy ale ja uważam
ja wkleiłam w całości i mi się wyświetlił

AAAA ja jestem leworęczna! Widział ktoś myszki dla leworęcznych?? Macie jakieś uzdolnienia? robicie wszystko lewą ręką czy tylko piszecie? Ja się przyznaję bez bicia że tylko pisze lewą a wszystkie inne czynności np krojenie nożem, cięcie nożyczkami itp wykonuję prawą ręką;)

wszystko robię lewą ręką i co ciekawe nikt w mojej całej rodzinie nie jest leworęczny

moja siostra jest leworęczna i cierpi z tego powodu, a ja nie rozumie dlaczego witajciee ----> dałam 6

Gość a którą ręką się podcieracie
;)

ja wszystko robie lewą reka, ale jesli chodzi o myszke komp. to pryzwyczailam sie do prawej reki. nawet coraz ladniej rysuje na kurnikowych kalamburach. na poczaku bylo dramatycznie ;) uszdolnien plastycznych nie mam zadnych. za to jestem w 100% umysl scisly.