Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyc mi sie chce z rozpaczy

NIE BYŁAM U GINEKOLOGA ANI NIE WSPÓŁZYJE...JESTEM NIENORMALNA DZIEWCZYNY!!

Polecane posty

no nie chcialabym być taka jak ona ale szanuje też jej zdanie :(widać ze jest pewna tego co mówi..dzieki jeszcze raz za wszystko..troche lepiej sie czuje dzieki waszym opiniom.nawet te negatywne są dla mnie konstruktywne !!

Jesteś NORMALNA!!!!!!:-) Wybacz ale teraz jest moda aby ..sorki na dosadność...\" szybko się puscić\" ... Posłuchaj co mówią faceci o takich co miały już kilku facetów.. Dla nich to zwykła K....a. Tymczasem taki sam przypadek ale w odniesieniu do chłopaka to...tylko Kasanowa. To nie ta droga!!!!!:-)

z tego co napisalas to mysle ze jestes ladna:) i kurde co ty myslisz ze jak kobieta nie jest dziewica to jest lepsza? ja sie pytam w czym lepsza.. na pewno znajdziesz kogos kto cie pokocha!! i nie sluchaj tych glupich komentarzy..z tychh komentarzy wynikia ze lepiej miec 15 lat i sie puszczac z kim popadnie niz 25 i byc dziewica... a do ginekologa jak najszybciej bo to nie zaszkodzi a moze tylko pomoc.. co jesli jednak cos sie dzieje w srodku? nie mowie ze musi sie dziac ale lepiej sprawdzic i byc pewnym ze wszytsko jest ok :) a mam pytanie do ciebie - jestes niesmiala? bo tak mi sie wydaje..

Gość edfdfd
głupie pytanie do ciebie ale czy masz długie nogi jak lima i wzrost bo nie wierze:)haha ale to tak poza nawiasem:)

tak madchen:)jestem bardzo niesmiała:( wyczułas mnie i tochyba przeszkadzami w życiu najbardziej :( a jesli chodzi o pytanie czy mam długie nogi to tak :)mam bardzo dłuugie nogi chyba czasem, aż bym wolala miec krótsze ale sie nie da:) wzrostu mam 176 cm :) nie wiem po co o to pytasz w sumie ale odpowiadam jesli chcesz wiedzieć:)

zgadzam sie w 100% z kolezankami, ktore nie widza w twoim dziewictwie niczego nienormalnego. Do ginekologa sie wybierz dla kontroli a ta ierwsza sprawa sie nie przejmuj. Mezczyzni czesto boja sie odmowy ze strony atrakcyjnych i \"grzecznych\" kobiet wiec siegaja po te latwo dostepne, ze sie tak wyraze. Glowa do gory :) kiedys znajdzie sie ten, ktory doceni twoja czystosc :) Co do tabletek to rodzaj antykoncepcji jest sprawa wyboru.

oczywiscie na to drugie pytanie odpowiadam tej dziewczynie co o to pytala a nie tobie madchen:)

ale sluchaj nie siedzisz w domu tylko studiujesz, przebywasz z ludzmi wiec na stowe kogos znajdziesz! a z ta niesmialoscia to sie da to wyleczyc:) rozmawiaj z ludzmi po prostu:) i nie wstydz sie:P kurde nie wiem jak ci doradzic bo ja nie mam takiego problemu a z ginekologiem to naprawde musisz isc

Gość Annnnna
Jestem starsza i w tj amej sytuacji, a za nienormalna sie nie uwazam ;) Do ginekologa sie nie wybieram. jak nie odczuwam zadnych dolegliwosci to nie chadzam do lekarzy. Zwlaszcza, ze lekarze potrafia dopiero czlowieka w chorobe wpedzic :O Znam takie przypadki :(

annna, a powiedz mi do denstysty tez idziesz jak cie zab bardzo boli? do lekarza idziesz jak juz masz temeprature 38stopni czy wczesniej? lepiej jest zapobiegac niz leczyc - zapamietaj to

Gość nastepna dziwna dziewicaaa
ANNAAAA a ile ty masz lat>>????

Początkowy okres rozwoju nowotworu przebiega bezobjawowo. Ponieważ objawy pojawiają się zwykle, gdy guz przekracza 7 cm, nowotwór jest zwykle wykrywany w późnym stadium. Pacjentki zgłaszają najczęściej: ból w podbrzuszu zwiększenie obwodu brzucha objawy ucisku na narządy sąsiednie (drogi moczowe, układ pokarmowy) krwawienia z pochwy To z Wikipedi!!!

Gość Annnnna
Mam 29 :) fajna madchen ---> Tak, do dentysty chodze jak czuje zeba (nie jak mnie bardzo boli). Poki co mam wszystkie swoje :P A do lekarza nie ide jak mam 38 stopni... Lecze sie sama :D Ale rownie dobrze moglabym codziennie do innego lekarza latac profilaktycznie, nie odczuwajac zadnych dolegliwosci :]

Gość Annnnna
Na cos trzeba umrzec :D Nikt nie umiera zdrowy :D

ale na pewno wiesz ze jesli chodzi o ginekologa to powinno sie isc.. cipka to nie to samo co zab czy reka.. lepiej wiedziec ze sie nic nie dzieje nic pozniej zalowac ze sie jednak wczensiej nie poszlo.. ale to twoj wybor i twoje zycie, tylko zeby sie pozniej nie okazalo ze cos jest nie tak

Anna...rozumiem, że pracujesz? Przecież każą Ci chodzić raz na 2 lata na badania okresowe tak? A popatrz na przypadek Religi. Facet sam przyznał, że poszedł na badania okresowe i...zupełnie przez przypadek zdiagnozowano raka płuc. Tak samo ginko. Przynajmniej raz na rok! Tyle wystarczy!!!!Dentysta..2 razy na rok. To chyba nie za dużo?!;-)

Gość Annnnna
Co za roznica czy do ginekologa profilaktycznie czy np do onkologa, czy gastrologa, czy kardiologa? :D

Gość Annnnna
nie pracuje :(

Gość Annnnna
a co za roznica, skoro efekt ten sam? :D

Znalam panne co pierwszego faceta miala w wieku lat 27 a calkiem ladna i nawet normalna tylko jakaś taka jakby to ująć wymagania miala nie z tej ziemii................ no,ale do lekarza to chodzila. Potem jak się rozochocila to zmieniala facetów jeden za drugim :)

Anna chyba nie rozumiesz. Nie chodzi sie do wszystkich lekarzy. Robi się tylko podstawowe badania u internisty. Do tego ten ginko i dentysta. Tyle Ci wystarcza, jeżeli nie dokuczają Ci żadne dolegliwości.

ale jesli cos ci sie z sercem dzieje to czujesz to i sprawdzenie cisnienia daje duzo a co zrobisz jesli ci sie bedzie dzialo cos z cipka? lusterkiem sprawdzic co tam wsrodku sie dzieje? daj spokoj.. ja i tak zdania nie zmienie, jestes kobieta i dla swojego dobra powinnas sie badac, nie chcialabys chyba uslyszec ze masz jakiegos guza ktory no sorry moze cie zabic bo juz nie da sie leczyc, no chyba bys sie nie cieczyla nie? wiec powinno sie przynajmniej raz na pol roku odwiedzic ginekologa!

Gość do DFDFD
napisałam,że jesteś zenująca bo śmiejesz się z autorki topiku,że jest dziewicą.Niech sobie nią będzie to jej sprawa i nikomu nic do tego.Sama starciłam cnotę w wieku 17 lat ale potrafię uszanować to,że ktoś jest dziewicą w wieku 25 lat. Mimo to uważam,że do gina trzeba iść nawet jak się jest dziewicą.Gdzieś czytałam,że powinno się iść do ginekologa już po pierwszej miesiączce(nawet jak nic nie dolega,po to aby sprawdzić czy wszystko jest ok).A na pewno powinno się iść przed 20-tką!

Gość Annnnna
Wszystko mi jedno jakie mam choroby. Wcale nie chce wiedziec. Jak juz mowilam - na cos trzeba umrzec ;) I tak koniec swiata sie zbliza, nie? :P A chlopaka mam wiec ta wypowiedz wyzej troche nie na temat ;)