Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parasolkaa

Jak zachowuje/zachowywał się wasz instruktor nauki jazdy?

Polecane posty

Gość pupppilka
Moj intruktor to zbok, choleryk i mało atrakcyjny starszy pan:o

Gość a moj instruktor...
byl taki nijaki,bezplciowy ale kolega mi opowiadal,ze mial takiego goscia...jada sobie po miescie i on sie pyta jaki znka mineli...a ten do niego,ze nie wie...no to instruktor na hamulec i ...zapierd...zobaczyc!!!

Gość suchotnik
śmierdział moczem i dłubał w nosie wąchał także smród z miedzy palców

Gość słuchajcie
mój instruktor non stop dłubał sobie w pębku obrośniętym czarnymi kłakami ,a jak coś z tamtad wyciagnął to długo to potem oglądał w palcach.. raz poprosił zebym sie zatrzymała po drodze, wysiad i bezczelnie sie odlał. wstyd mi było.. tego samego dnia po godzinie jazdy pojechalismy na plac manewrowy i dotykał moich rąk na kierownicy.( bo to była pierwsza lekcja robienia koperty na placu i pomagał mi skręcać) fuj.. dodam ze maiał 27 lat a ja 18.

Gość łąpka
Mój był gbur i zbok (ale nie do mnie nie byłam w jego typie hehe). czyli gbur i cwaniak, potrafił zostawić mnie na 20 lub 30 min na parkingu, przy chodniku lub na cpn-ie. Normalnei porażka. Miałąm 19lat, byłam skrona, nieśmiała i nie wiedziałąm co to asertywność. Dzisiaj bym go przetresowała, oj niech dziękuje Bogu że zdałąm dawno temu. Pozdrawiam:)

Gość wawa.....
parasolka to moze zaloz spodnie a nie mini zero makijazu tipsy zdejmij i zlacz nogi to powinno pomoc;-)

Gość dxsdaxsadx
oni wszyscy tak maja pol biedy jak mlody i przystojny ( chcoia ztym to sie z aduzo wydaje) cwaniaki jerbane gorzej jak stary srattatat moj mi mowil (stary) ze kobiety maj problem z pasami i ze im sie cycki obcieraja i bede meic czerwone a potem chlopak bedzie mial pretensje...

Gość parasolkaa
wawa ---- wyobraź sobie że jestem z tych drugich i chyba właśnie to powoduje że robi to co robi... ale wczoraj juz przesadził bo z jazdy na jazde dotyka mnie coraz bardziej i w coraz dziwniejsze miejsca

Gość maniamania20
a moj jest ciut starszy odemnie, strasznie sie kleji, umawiac sie chce, ale nie powiedzial jednego....ze ma dzieciaka i prawdopodobnie zone, ale ogolnie swietny z niego instruktor, jako facet jest niepowazny!

Gość maniamania20
no tak moj tez mnie dotyka, nie jest nachalny tylko tak czasem subtelnie mnie musi dotknac, co z tego ze nawzajem sie sobie podobamy jak to zwiazek niemozliwy, niestety.