Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletnie zrozpaczona

jestem w desperacji.moze mam glupi powod ale musze 3kg schudnac.stad mam pytanie

Polecane posty

1 dzien. nic nie jem 2 dzien. nic nie jem 3 dzien. jem 500kcal 4 dzien. jem 500 kcal 5 dzien. jem 500 kcal 6 dzien. jem 700 kcal 7 dzien. jem 700 kcal waze 61 kg. czy schudne 3 kg w taki tydzien?

naprawde.. moze wiele takich tematow bylo i pewnie wiele osob mowilo ze to dla nich bardzo wazne, ale jednak sie powtorze. to cholernie wazne dla mnie. prosze o pomoc

Gość też zrozpaczona
myślę, że schudniesz. a ile masz wzrostu?

Gość idź na zegarową i OK

Gość też zrozpaczona
ja podejrzewam, ze na takim tygodniu schudłabym z 5 kg. może tez tak sprobuje? :P

Gość też zrozpaczona
ja mam 160 cm i waze 63 kg. mysle ze do 58 by mi zeszlo.

ja mam 170 cm jak nie schudne tych 3 kg to spale sie ze wstydu :(:(:(:( co to jest "zegarowa"

Gość też zrozpaczona
o no co ty. ze wstydu? i tak jestes szczupla z tego co piszesz 170 i 61 kg. nawet nie musisz nic chudnac. to tak jakbym ja wazyla 51 kg. no to fakt ze chcialabym 48 wazyc ale kiedys wazylam 52 i bylo super tez. ale to jeszcze zalezy od budowy...

eh.. latwo powiedziec. to bardzo wstydliwe ale naprawde to powazna rzecz dla mojej psychiki... ;/ hm.. moze sie przylaczysz do mnie.. najtrudniejsze 2 dni mozemy sie odzywac tu na kafeterii conajmniej :P moze ktos by sie jeszcze przylaczyl.. eh.. w kupie razniej.. a tym razem nie moge sie zlamac.. nie tym razem ;(

Gość megggii
schudniesz na bank. a dlaczego tak rozpaczliwie chcesz schudnąć? ja się przygotowuje do głodówki leczniczej, ehh ciężko jest, kocham jeść :/ też chce schudnać jeszcze 3-5 kg

nie.. dowiedzialam sie ze moj facet uwielbia bardzo szczuple ddziewczyny.. domyslcie sie co bede z nim robic i dlaczego tak mi zalezy.. jesli mowicie ze zrzuce te glupie 3 kg to musze wierzyc i miec nadzieje

Przecież 3kg to nawet nie zauważy różnicy! Co myślicie ,ze faceci mają wage w rękach..?? Chcesz dobrze wypaść to zrób sobie peeling ciała z kawy , posmaruj balsamem, zrob sobie masaz..lepsze wrazenie zrobisz jak będziesz miała jędrną i gładką skóre niż wymęczona tygodniową dietą...

Gość też zrozpaczona
ok! przyłączę się do ciebie! :D jeszcze dziś nic nie jadłam. pije właśnie kawe. ja mysle, ze przy - 3 kg. przy takiej wadze i wzroście to powinien zauważyć. chociaż jak wcześniej nie widział cie nago to może i nie zauważyć... ty napewno zauważysz różnice! :)

Gość ===
a wiesz, ja moge ci polecic taka 3-dniową dietke oczyszczającą. je się same owoce - banany, swiezy ananas, kiwi i winogron - do tego 2 litry wody i w zaleznosci od wagi i organizmu traci sie od 2 do 4 kg w te 3 dni. to sama woda, ale takie oczyszczenie no i kg spadaja. ja ja robilam pare lat temu i schudlam 4 kg! dokladnie 3,7 kg. tyle, ze wazylam duzo wiecej niz ty. pozniej po 2 tyg. wrocilo mi tylko 1,5 kg. jak jestes zainteresowana to daj znac to napisze ci i juak bo te owoce trzeba jesc w okreslonych proporcjach kazdego dnia. jest to tzw. dieta gwiazd. niby gwiazy robia taka dietke co pare m-cy i ona pozwala im zachowac wage.

no wiec juz 14 godzina a ja jeszcze nic nie zjadlam. bede tu pisac, moze ktos sie dolaczy w przetrwaniu tych 2 najgorszych dni !

a 2 dni glodowki w przypadku wagi 60-61kg to ile kg straconych gwarantuja?

Gość malina27
myślę, że z 1-2 ci ubędzie przez te 2 dni. i jak ci idzie?

też sie przyłącze:p tyle, że ja chciałabym schudnąć 5 kg:P jak narazie waże 48, przy wzroście 160, wiem, że to nie znowu tak dużo, ale same mowiłyście, że to zależy od budowy , a moja budowa mi sie nie podoba:P Mam duży tyłek i grube nogi :P od gory do dołu:P blee szczegółnie nienaiwdze swoich łydek :D pomózcie mi jakoś :):PP trzymajcie sie odchudzające i powodzenia :*

Gość o jezu oszalalas

Gość ja głodowałam
ponad tydzien przed operacją pod okiem lekarzy i nic nie schudłam.. ale Tobie zyczę wytrwałości...dla mnie to była katorga..