Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddfgggg

zauwazylam zer laski w drogeriach maluje sie szminkami a po nich nastepne laski.

Polecane posty

Gość dddfgggg

chozi mi o te testery, matko przeciez kazda to dotyka ustami a one potem też ..to świnskie jest:(

Gość dddfgggg
ostatnio chcialam kupic szminke jakas a patrze jakaś laska kazdą szminka sie maluje po gebie a potem jak odeszla to nastepna to samo..A KURWA JAKIE ŚWINIE..

Gość nie wiadomo kto
dokladnie- ja tam nigdy nie biore czegos takiego... Zadnych kosmetykow do twarzy... Zadnych szminek, blyszczykwo, cieni do powiek... Nic co ma "aplikator" ewentualnie moge "uzyc" pudru, ale juz nie takiego w sloiczku, tylko wyciskanego z tubki...

Gość i co z tego w zwiazku z tym
przeszkadza ci to to sie nie maluj testerami

Gość anoreksjaaaa
też to widze nonstop w rossmanie jak jestem ..aż boje sie czegoś kupić bo jeszcze dostane jakieś wypryski:(

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzeee
nikt wam nie kaze sie malowac testerami.

Gość Dla mnie to
przewrażliwienie na tle czystości. Ja nieraz próbowałam testerów i jeszcze w życiu się niczym takim nie zaraziłam. Myślę że musi to być naprawdę rzadkość. Ja już zawiodłam się na tylu kosmetykach kupując w ciemno i tyle straciłam na to kasy że postanowiłam że nigdy już nie bede niczego kupować bez wcześniejszego przetestowania. Szkoda moich ciężko zarobionych pieniędzy na kupowanie kota w worku. Muszę widzieć jak np. cień czy błyszczyk rozprowadzają się na skórze, jak się prezentują kolorystycznie przy moim typie urody, jak się błyszczą i wreszcie jak długo się utrzymują. To ważne. Jeśli ktoś ma dużo kasy i mu się przelewa w domu to niech sobie nie używa testerów brzydząc się takimi jak ja. Mnie to nie interesuje. Testowanie to przecież żaden przymus. Kupujcie sobie kota w worku i wyrzucajcie do kosza.

Gość anoreksjaaaa
ale jest wiele brudasek co nimi smaruja mordy nieumyte fuj....mozr dotykaja nawet nimi zeby..a fe..

Gość dziwne to
piszec ei o wzgledach higienicznych ale pewnie wiele z was całuje sie po katach z facetami,a to juz jest mnie higieniczne

Gość Rapsodia
rany dziewczyny wyluzujcie... kazdej napewno zdarzylo sie chociaz raz w zyciu pomalowac testerem... ja czesto tak robie, jak chce sprawdzic jakby mi bylo w danym kolorze, zanim sobie kupie jakis upatrzony kosmety,zeby zobaczyc jak on bedzie wygladac po paru godzinach, czy pomadka nie zmieni odcienia same wiecie o co chodzi:) a jak wam to przeszkadza to po prostu sie tym niemalujcie, bo z tego co mi wiadomo testery sa po to zebym mogla sie nim pomalowac nic za to nie placac...