Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ride with me

Wypełniaj ankiety i zarabiaj!

Polecane posty

tak, wiem, zaraz mnie obrzucicie blotem ze ja mam z tego korzysci a was naciagam. otoz sprawa wyglada tak jestem tam zarejestrowana od tygodnia, wypelnilam CALY moj profil, myslalam ze to pic na wode. dostalam od tego czasu juz 3 ankiety, za kazda mam placone okolo 5 zł, nie jest to duza kwota ale zawsze cos. od kazdej osoby zaproszonej mam rowniez jakis bonus, wiec skorzystam z tego zapraszajac was do zabawy, wy pozniej mozecie robic to samo, takze nie widze w tym nic zlego. nie jest to sciema, naprawde przez tydzien mam juz 13 zł. podawajcie maile to was zaprosze, jesli ktos zrezygnuje, trudno, nie bede plakac, ale sprobowac zawsze mozecie, pozdrawiam

Gość pola4232
jak oni ci te pieniadze wyplacaja? na konto wplacaja czy poczta wysylaja?>

Gość udko18
hej no wlasnie....jak Ci pieniadze wyplacaja?

Gość udko18
hehe bo w sumie ciekawie nawet brmzi....pieniadze za ankiety.......

na strone chyba trzeba miec zaproszenie, ktore moge wyslac mailem wiec tak, ja jeszcze pieniedzy nie wyplacalam wiec nie powiem wam czy to sciema czy nie, ale jest tam cos takiego jak \"moje konto\" bodajze i tam sa pokazane kwoty ktore sa na moim koncie na tej stronie. jest tam mozliwosc zeby ta kwote przelali na konto wasze prywatne, mysle ze to nie sciema. jednak przelew robia dopiero od kwoty 11.50 zł.

Gość od_szreka
szrekowa@o2.pl :) co mi tam

Gość a jak
ktos nie ma swojego konta?to co wysylaja te pieniądze?