Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

POGUBIŁAM SIĘ

ŚWIAT MROKU...NIE CHCĘ TAK DŁUŻEJ ŻYĆ!!!

Polecane posty

witam kilka lat temu przestalam chodzi c do kosciola coraz bardzie oddalajac sie od Boga i wiary.Buntowalam sie coraz bardziej az poznalam ludzi ktorzy tkawia w czarnej magii i kulcie szatana.Przy ich udziale weszłam w krag czarnej magii , bluznierstawa i powolnego umierania mojego czlowieczenstwa.Z kazdym dniem czuje sie gorzej , opanował moja dusze smutek i ciagla noc.nie potrafie nie zamartwiac sie i zyc normalnie jak inni.przez to wszystko czuje sie coraz bardziej samotna mimo iz \\\\\\\"przyjaciol \\\\\\\" mam wielu.Bardzo pragne nawrocic sie , ponownie przyjac Baranka Bożego , dostapic rozgrzeszenia.Niepotrafie jednak wejsc do kosciola , ukleknac i wyspowiadac sie choc tak bardzo tego pragne. prosze pomozcie mi ne chce tak dalej zyc!!!!!!!!!!

Gość opowiedz o tym komuś z twojej
rodziny mamie ,siostrze i zgłoś sie do psychologa na zwykłą rozmowę on będzie wiedział co dalej robić . Powodzenia 🖐️ poproś mamę albo kogoś z rodziny aby poszła z tobą do koscioła jeśli chcesz-

Gość opowiedz o tym komuś z twojej
przełam sie i idz do kościoła opowiesz spowiednikowi co ci "dolega" ale wybierz starszego wiekiem,bardziej doświadczonego...

tye razy chcialam wejsc i ciagle slaba zbyt jestem by uczynic ten krok :( ...mam nadzieje iz wyjde z tego. bardzo ciazy mi dotychczasowe zycie.

Gość hola hola11
pogubilam się ,a mieszkasz sam to jak w końcu jest z określeniem się