Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiara22

Butelki Tommee Teppee ... proszę o opinie

Polecane posty

Może któraś z obecnych tu mam używa tych butelek ??? Jeśli tak to bardzo Was proszę o podzielenie się Waszą opinią na ich temat. Aha ... moja córcia od początku piła mleko z butelek Avent i nie wiem czy teraz będzie umiała się przestawić na butelki Tommee Teppee. Będę wdzięczna za Wasze opine 🌻

Dlaczego chcesz zmienic butelke? Moja mala nie chciala pic z zadnych butelek, wszystkie smoczki jej nie pasowaly, az w koncu kupilam Tommee Teeppe i od razu \" zalapala\" i chetnie z niej pije. Butelka jest dosyc poreczna, wygladem troche przypomina piers, ma miekki, \"ruchomy\" smoczek i bardzo z niej jestesmy obie zadowolone.

madziuniek ... butelki chcę zmienić ponieważ te z Tommee Teppee są kolorowe i takie \"inne\" :) a ponieważ muszę kupić większe butelki to pomyślałam o tych :) Tylko nie wiem czy mała przestawi się na nie ... Aha ...a co to znaczy że smoczek w tych butelkach jest "ruchomy" ?

\"Ruchomy\" to moze nie za dobre okreslenie :) Smoczek wyglada jak brodawka z sutkiem i wlasnie ten jakby sutek dobrze sie dopasowuje do pozyzji ssania dziecka. Mysle ze Twoja corka powinna sie szybko przestawic bo troche te smoczki z aventu sa podobne do Tommee. Tylko Tommee jest wlasnie szerszy i z bardziej miekkiego silikonu wykonany.

madziuniek ... dziękuję Ci za odpowiedź 🌻 jednak zdecyduję się na te buteleczki i zobaczymy :)