Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość własnie tylko pomózcie

wszystko pieknie wspaniale do czsu-sknera?

Polecane posty

Gość własnie tylko pomózcie

otóż mam chłopaka, jesteśmy ze sobą półtorej roku, miły czuły, opiekunczy, nie pali i nie pije, jednak jest ale... które czesto mnie dobija i wtedy zamykam sie w sobie, otórz: kiedy jest cos nie tak a zdania sa sprzeczne to za wszelką cene chce mi wmówi i udowodnić ze ma racje, nie pozwala mi czasmi dojsc do głosu przerywając mi i wie o tym ze mnie to rani;-( jest sknera(ja ja nie szkukam sponsoringu) własnie mi tak jakby załował gumy do żucia, byliśmy właśnie w kinie i powiedział: wes mi schowaj portwel do torebki i telefon a kiedy po bilety czy cos jakąś kole to "panie przodem" powie i ja staje pierwsza przed lada czyli do placenia/kupna. Chocby nie wiadomo jak był głodny to sobie nie kupi zapiekanki za 4 zł, poczeka kiedy ja zgłodnieje albo zapyta czy nie jest ci zimno i jedziemy do mie co wiaze sie z ciepla herbata i kolacja Kiedys miał 2 snikersy, to zapytał gdy zjadł juz polowe 1 czy chce gryza, masakra. Nigdzie mnie jescze nie zaprosił(niepoczestował zadna kolacja) a ja juz nie raz, by isc w upał na lody to ja pierwsza muzsze zaproponowac. Mam dosc takiego hamstwa, co wieczor ma kolacje u mnie pod nosem a on od siebie nic. Ma kase i zarabia, co zrobic, poradzie cos;-(

Gość powiedz mu wprost żeby tak
nie żydował

Gość jkhkjh
olej go. Widocznie tak byl w domu wychowany, ze na wszystko oszczedzac i teraz juz tak bedzie.Watpie zeby to sie zmienilo.

Gość jupiiiju
moze ktos jeszcze cos poradzi, jak rozmawiać, co zrobić? powiem ze wiele w sobie zmienił i to na dobre, bardzo wiele ale ta skapośc mnie naprawde dobija

Gość Małopolska
Moze nie ma za wiele pieniedzy, hm ?

Gość jupiiiju
ma, pracije i to zarabia całkiem całkiem, moze nie chce by mnie jakoś rozpieścić ale gdzy jestesmy głodni vczy cos to załuje zapiekaniki za 4 zł, woli jechac do domku ze mna bo wie ze u mnie sie cos zje, tylko ja jescze mieszkam zr odzicami i jestem na ich utrzymaniu

Gość Małopolska
O rany :o... i to jest facet ? No wybacz... Widać, że brak tej męskiej dumy u niego. Pamiętam jak mój były robił wszystko by mi sie przypodobac (i tak sie stalo). Znieść rower, otworzyć drzwi, kupić cos do jedzenia, zaprosić na lody. Tak nie powinno być... bron Boze ja nie mowie tu o rozpieszczaniu bo jestem przeciw czemus takiemu ze babka ma chłopaka tylko po to aby zawsze COŚ miała :) Porozmawiaj ze swoim chlopakiem. Powiedz, ze Ci sie to nie podoba. Absolutnie !

Gość wydaje mi się
że z czasem będzie coraz gorzej ,powiedz mu wprost że ci sie to nie podoba.Znam gościa który np jest bardzo interesowny:nic nikomu nie pożyczy jeśli wie że nic w zamian nie dostanie od tej osoby( w dalszej lub bliższej przyszłości)żadnego odruchu serca ..:-(

Gość jupiiiju
kiedy mu powiem np, o tej wczorajszej gumie do zucia ze poczenstowła mie pod warunkiem jesli bym nie miała to juz znam jedo odp. nie wiedziałem ze to tak odbierzesz, to nie tak, i bedzie sie tłumaczyła

Gość jupiiiju

Gość jupiiiju

Gość pomocna duszyczka
moim zdaniem olej go zerwij raz skapiec cale zycie skapiec chcesz zeby po slubie wyliczal cie z kasy na podpaski??.Moj facet kupuje mi wszystko oczywiscie bez przesady ale czuje ze ja daje i on mi tez.Nigdy nie bylo zebym u niego kolacji nie zjadla czy zeby mi skapil .Koszmar skarbie uciekaj naprawde!!!!!Znajdziesz lepszego powodzenia

Gość jupiiiju
a co wtedy jesli trafi mi sie co bedzie mi wszystko kupował, nosił na rekach i w ogóle ale bedzie pił i palił, z kolegam bylegdzie wyskakiwał, a ja w domu z dziecmi, teraz moj J. nie ma zadnych kolegów i nie miała, ma znajomych to tyle sadzi ze rodzina najwazniejsza, ze ja mu wystarczam.

Gość pomocna duszyczka
Widze ze ty uwazasz ze jak rzucisz twojego trafisz na gorszego z innymi wadami.Kazdy ma wady jeden pije drugi zdradza itd .Ale przeciez tez nie musisz byc z tym przykladowym co ci kupuje wszystko ale pije i wybywa z domu na spotkania z kolegami.To od ciebie zalezy z kim bedziesz cale zycie.Ja uwazam ze zycie jest za krotkie jest tylko 1 !! wiec nie warto spedzic go z kims nie odpowiednim.Moja kolezanka dopiero z 6 facetem jest szczesliwa i bierze slub w przyszlym roku.Pierwszy zazdrosny o wszystko,drugi sam nie wiedzial czego chce ,trzeci skapiec,czwarty zabardzo na inne kobietki zwracal uwage, piaty mamisynek.Obecny napewno ma jakies wady ale nie sa one tak silne zeby zastanawiala sie nad tym czy byc z nim. Moja rana jesli go kochasz wystaw kawe na lawe powiedz mu co cie wkurza i ze jak bedzie tak dluzej koniec jesli to tylko zakochanie to zerwij z nim .Ja niemoglabym byc ze skapcem ani pijakiem ,cpunem ,kobieciarzem ,mamisynkiem wiec juz jakies granicem mam wyznaczone i tez znalazlam tego jedynego .Musisz mu pokazac ze ci sie to nie podoba innaczej bedzie tak robic do smierci albo z toba ale z inna papa

Gość a masz
juz wiadomo dlaczego pulap wymagan dla facetow wciaz sie obniza, a dla nas podwyzsza.. :/

Gość ***235
Bylo przy kasie wyciagnac z torebki jego portfel i zaplacic

Gość Ku_kursantka
moja mama zawsze mowi, ze faceci dziela sie na 3 grupy....jedni lubia alkohol, drudzy kobiety a trzeci alkohol i kobiety..hihih. Jakby mój facet tak skąpił, tobym Go odstawiła. Nie ma ideałów, ale najgorsze co może być, to jak facet jest sknerą. WSPÓŁCZUJĘ

Gość jupiiiju
nie pierze bo nie współżyjemy, zachowujemy czystość nieprzedmałżeńska. pomocna duszyczka, dziękuje ci. On nie jest pijakiem ,ćpunem ,kobieciarzem ,maminsynkiem, ma tylko właśnie ta wadę, wiele w sobie zmienił dla mnie, wiele mu powiedziałam i zrobi na dobre ale o tym jakoś nie umiem pogadac

Gość jupiiiju
moja mama za młodu tez nigdzie z nie bywała z moim tata, spotykali sie tylko w domu. żadnego kina, kawiarni, nic. Czasami,(w lekkim żarcie wypomina to mojemu tatkowi)

Gość jupiiiju
nie. on pracuje a ja zamirzam podjac dalsza szkołe(studium)

Gość jupiiiju
no to wtedy na dzieciach juz nie bedzie mógł

Gość a masz
ojj wierz dzieci i skapiec??!!! to twoje nerwy, wyklocone dnie, wyplakane noce.. mowie z doswiadczenia.. mialam taka kumpele w klasie, a jej ojciec byl najpierw oszczedny, a pozniej" podwariowal" np doszywal dzieciom ze starych rzeczy kawalki , takie mankiety, zeby ponosily dluzej, grzebal po smietnikach,wada z kapieli , oczywiscie cala rodzina myla sie w jednej wodzie splukiwal w toalecie, woda z prania kazal zonie myc dom, a pozniej uzywac jej do splukiwania w kibelku, tak samo woda z mycia talerzy, zebow itd, kapiace krany, zeby dorwac troche wody za darmo, herbata dla calej rodziny z 2 torebek, suszenie torebek z herbaty na kaloryferze, papier toaletowy z gazety, zero kieszonkowego, wakacji, mycie sie w szarym mydle i pranie w nim w misce, bo prad drogi.. dlugo by gadac, ale bylam kiedys u nich w domu.. szkoda wiecej slow..mial duza emeryture i nawet zlota karte VISA, dla mnie obled..

Gość pomocna duszyczka
decyduj sie na malzenstwo z nim tylko i wylacznie gdy zmeinisz ta jego ceche bo bedzie ciezko.pomysl kochana ze nei mieszkacie razem a ci przeszkadza jego skapstwo a jak dojdzie placenie za mieszkanie ,rachunki ,jedzenie ,dzieci,itd.trzymam kciuki za ciebie zmien go! albo zostaw! papa

Gość jupiiiju
hej, ja juz jestem i to wkurzona na max na niego, otorz siedzilismy z moimi 2 bracmi, z 2 kuzynkami mi znajomymi koleżankami na festynie a moj J. odwrucił głowe i chyba przez dobre 2 godziny patrzył prze siebie, nie zwracajac w ogole na mnie i na nas uwagi, jakbysmy byli wszyscy trendowaci, alo z jakiejs nizzej sfery, wkurzył mnie ale sie tym nie przejmowałam, pogadałam sobie bynajmiej, owiozł mnie, popatrzyłam sie na niego prze dłuza chwile ale sie odwrucił w druga strone, popatrzałam popatrzałam, powiedziałam no to narazie i uciekła, dosłownie uciekłam

Gość pomocna duszyczka
hej ja tez wlasnie z pabu wrocilam i zajrzalam do ciebie.on jest jakis dziwny nie odzywaj sie pierwsza ! niech wie ze cos jest nie tak i ze to z jego winy najlepiejby bylo gdybys skonczyla ta znajomosc albo zrob przerwe pomyslisz nad tym czy ten zwiazek ma sens czy czujesz sie kochana ,doceniana,adorowana itd czy to wlasnie z nim chcesz byc na zawsze.zle sie czuje ide juz spac buziaczki do jutra papa milych snow ci zycze

Gość jupiiiju
no własnie, adorowana przez niego nie jestem kiedy sie bawie na zabawie czuje spojrzenia od innych na sobie, wiem ze miałabym powodzenie u wielu, czesto ma pretensje ze sama sie bawie, ze sama tancze, liczy tylko chyb na to ze go bede nonstop przytulac,

Gość jupiiiju
jest ktos jeszcze?