Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość własnie tylko pomózcie

wszystko pieknie wspaniale do czsu-sknera?

Polecane posty

Gość no cóż...
Powiem tak... Każdy widzi jaki jest koń. to tyle i aż tyle. Chcesz z nim być ? to Twój wybór. Taki jest. Możesz też wprost powiedzieć: np. kup mi zapiekankę. i zobaczysz co zrobi. Można też powiedzieć, że płacisz za siebie np. kino, lody itp.

Gość no cóż...
kiedy Ci przerywa kiedy mówisz.. podnieś głos TERAZ JA MÓWIĘ a jak zlekceważy i nie przestanie mówić odejdź.

Gość jupiiiju
no i tak robie, place za siebie, podnosze głos kiedy nie skutkuje to sie juz nie odzywam, wczoraj chciałam sie napic to mu powiedziałam, znow nie zareagował, wiec poprosiłam aby ze mna poszedł i sobie sama kupiłam...

Gość Malinka_23
Wiesz, współczuje Ci, a ile jesteście ze sobą? bo jakoś nie doczytałam...ja tez zaczęłam zauważać małe sknerstwo u mojego narzeczonego..ostatni czas ..zawsze jak gdzieś się wybieramy..niby zapomina portfela..zawsze zostawia go w samochodzie lub nie ma kasy bo kolejka do bankomatu ...a mu się nie chciało stać..ja mu powiedziałam wprost że to mi przeszkadza...ostatnio nie miałam okazji..sprawdzić czy poskutkowało

Jak to, on pracuje, ty nie i jeszcze on on ci za siebie każe płacić?! Ja nie mówię o sponsoringu, ale o zwykłej kulturze. Znam to aż za dobrze. Mój eks był taki sam. Potrafił zaprosić mnie do Sfinksa (ja byłam studentką, on ciągnął jakieś lewe interesy), sam sobie kupił obiad, a mi kazał sobie kupić herbatę. Szkoda było mojego czasu. Widzę jednak że takie typy się mnożą;)

Gość jupiiiju
ja mam 20 on 30, niby spokojny, opanowany ale mało szarmancki, opiekunczy?

Gość jupiiiju
mowi ze kocha, ze sie martwi ale nie widze tego po czynach, nie dba o mnie w ogóle;-(

Gość Malinka_23
Jeśli on jest chamski wobec ciebie to pozostaje tylko jeno z 2 albo Ty też bądź chamska i pokaż mu że Ci przykro z tego powodu jak się zachowuje , mów mu wprost o jego skąpstwie (skoro chcesz z nim być) albo rzuć w cholerę!!! taka moja rada, ja postaram się to zwalczyć bo u mnie to tak daleko nie zaszło...

Gość jupiiiju
bede pózniej..

Gość pomocna duszyczka
zostaw go to kawal ciula za przeproszeniem .znajdziesz lepszego!!.zerwij kontakt i niech sie buja.ja nie moge zrozumiec zeby nie kupic dziewczynie nic do picia czy do jedzenia i zerowac na niej jak samemu sie pracuje a ona nie. hamstwo poprostu tak to sie nazywa.bedziesz wolna i poznasz dopiero z innym co to znaczy jak facet kocha i sie stara .ja osobiscie sie nie spotkalam z facetem skapcem zawsze kazdy pokazywal ze mu zalezy.pozdrawiam

Gość jupiiiju
czy leprzego nie wiem, tyle tu pisze, ze drań, ze pije ze bije, ze szacunku nie ma, nie liczy sie z zdaniem...

Gość pomocna duszyczka
czemu ty upierasz sie przy zostaniu z nim? boisz sie samotnosci lub tego ze na 100% znajdziesz gorszego faceta?przeciez wcale tak nie musi byc !.Nie rozumiem cie,przeciez jesli cos ci nie pasuje w nim nei musisz sie na to godzic!! albo powiedz mu albo go zostaw .Jesli ty sama nie dbasz zeby ci bylo dobrze to nikt nie bedzie!!