Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zly krok

Przykro mi jest teraz ..bardzo bardzo bardzo

Polecane posty

Gość zly krok

Moglam inaczej pozegnac sie z bylym facetem niz rzucac w jego strone stek przeklenstw ale wiem, ze gdybym po raz kolejny spotkala sie znim, bardzo bym plakala...bo on mnie nie kocha juz od roku tylko od tak spotykalismy sie a ja nadal wierzylam. Tylko tak moglam to skonczyc. Wiem, ze teraz juz sie nie odezwie po tym co uslyszal. Nie moglam inaczej:(

Gość Różany Korek
Ja mojego też zwyzywałam podczas rozstania. Mogłam odejść grzecznie, spokojnie, może wtedy zawalczyłby, zrobił coś ... ale ja bylam taka smutna, taka zraniona, nie wytrzymałam, obraziłam go do zywego. Bedziesz tego żałować. A z drugiej strony, jeśli powiedziałaś prawdę, może to dobrze, że ją usłyszał.

Gość zly krok
tylko wlasnie zastanawiam sie czy moge zalowac tego ze odeszlam raz na zawsze od faceta, ktory robil mi nadzieje? bardziej mi przykro, ze tak postapilam-to nie bylam ja wtedy- tego moge bardzo pozalowac:(

Gość p. Justynaaaa
Dobrze zrobiłaś, choć nie ukrywam, że dziecinne. Dzięki takiemu a nie innemu Twojemu zachowaniu, jemu będzie łatwiej o Tobie zapomnieć, a i Tobie też powinno.:)

Gość Różany Korek
... jej nie będzie łatwiej przynajmniej u mnie stałe poczucie winy, spowodowało - samoudręczanie

Gość gfdd
Kurczę no ja tego swojego też tak zwyzywałam, że szok :( chyba popadł po tym w niezle kompleksy, ale kurde sam się o to prosił jak mnie tak ranił!!!

Gość zly krok
wlasnie tego sie boje moglam to zalatwic inaczej a teraz minely raptem dwa dni a ja juz sie drecze

Gość gfdd
A tam się przejmujesz. Jak Cię naprawdę kocha to Ci wybaczy i wróci do Ciebie :) ❤️

Gość Różany Korek
zależy od charakteru mężczyzny jak to ktoś dumny i honorowy - to niemal przepadło ale niewielu jest teraz takich mężczyzn raczej każdy daje sobie wejść na głowe i ma jakąś atrapę penisa znasz go, wiesz najlepiej

Gość p. Justynaaaa
Tak widocznie miało być. Nic dzieje się przypadkiem, wszystko ma swój cel. Bądź cierpliwa.

Gość a czy on
czy on na to zasluzyl czy powiedzialas to poprostu w zlosci? bo jesli ponioslo Cie i dlatego tak mu nawrzucalas to moze poprostu wystarczy przeprosic za takie zachowanie - NIE MOWIE O POWROCIE - tylko o zwyklych przeprosinach. co o tym myslisz?

Gość gfdd
jeśli chodzi o mnie to moj byly chyba na to zasłużył, bo już zaczął mnie wkurzac tym swoim gadaniem. Wiec wmu w koncu tak dosralam ze popamieta mnie chyba do konca zycia. oczywiscie go potem przeoraszalam chyba z piec razy. od tamtej pory i tak sie nie odzywa, a minely juz dwa miesiace.

Gość Różany Korek
mój nie zasłużył to znaczy - żeby go obrazić i zwymyślać, to może i tak ale moje słowa nie dotykały istoty problemu, a wszystko co tylko można mężczyznie zarzucić były w ogole nie na temat i nieprawdziwe

Gość gfdd
moje też byly nie na temat i nieprawdziwe. glownie tyczyly sie jego wyglądu, zachowania i tego co niby powiedzieli na jego temat moi rodzice. wiekszosc zmyslona oczywiscie.