Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owiedka21

czy są jakieś Mamuski z stycznia 2007 ??

Polecane posty

Hej Mamuski! Własnie przeszukuje całe forum i nie moge trafic na topic o Mamuskach z stycznia 2007 :( Bardzo chcialabym dolaczyc, czy jest takie?? A jak nie ma(w co watpie) to moze założymy? Jesli oczywiscie beda chetne :D pozdrowionka :)

ja urodzilam w styczniu i tez nie znalazlam takiego tematu zreszta nie szukalam :P pozdrawiam ;)

pokurcz weszlas tam ? ja juz im cos napisalam,ale zobaczymy czy odpisza, czytalam tylko ostatnia stronke i widze,ze \"one\" sa juz strasznie \"zaprzyjaznione \" :) Ładny Synus, ja mam Córcie - IZke :D urodzilam ja 13 sty. :)

owiedka nie wchodzilam, jakos tak dziwnie :P laski sie juz znaja, ja nie w temacie :P dzieki syna urodzilam 26 stycznia, a mial byc wczesniej, a no i miala byc cora hehe a wyszedl synek :P

to zalozmy konkurencyjny topic;) tez przenosilas? ja 13 dni ;/ 2xOCT, potem zwykly porod, a na koncu cesarka ... nie wspominam tego najlepiej;/ u mnie caly czas miala byc dziewczynka, chociaz na poczatku wszyscy mowili ze \"wygladam na chlopca\" ;) hihihih a powiedz mi : jak karmisz?? ja od 15 maja niestety sztucznie ;/ teraz daje jej juz \"słoiczki\", w piątek sprobowalam zrobic cos swojego,ale Mala zaczela pluc ;/ wczoraj gotowala moja mama,ale tez sie nie udalo i Malej wogole nie smakowalo;/dziwie sie, bo \"soiczki\" zjada z ogromna checia:) ząbkow jeszcze nie mamy,a ostatnio myslalam,ze juz cos sie pojawi;/ bo taka byla marudna;/ a jak wyglada to u Ciebie??

Ja urodzilam sn porod koszmar, niesamowite bole z krzyza i brzucha, maluch przenoszony 2 tyg ;/ dopiero jak zaczelam tracic przytomnosc to podaly kroplowke, 3 skurze, 2 parte i maluch na swiecie, i krzyk poloznej : trzykrotne opetlenie wokol szyji, NOWORODKI!!!!! po oddrenowaniu i klapsie zaczal plakac i krzyczec, pocalunek w czolko i zabrali mi malego na OIOM przychodzi pediatra, diagnoza - wrodzone zapalenie pluc !!! bedziecie lezec 2 tyg !!! po 5 dniach nas wypisali ;/ okazalo sie ze to bylo zachlystowe zapalenie pluc ;/ maluch zaraz skonczy pol roku, karmie piersia na zadanie, zabki lada dzien wyjda, juz czuc pod skora, biedak meczy sie niesamowicie :( ostatnio wprowadzam tez pokarmy stale, ale ma po nich tragiczna kupe :/ jadl juz marchewke, dynie z ziemniakami, marchwiowa z porem, pije soczki i herbatke z jablka i melisy deserkow nie trawi, nie wiem czemu nie chce ich jesc jest alergikiem, ma skaze bialkowa wiec musze uwazac na to co jest napisane na opakowaniach ;/ sama jeszcze nie gotuje, a wszystko przez te jego zeby, nie mam kiedy ;/ nom to co jeszcze chcesz wiedziec? :P

Hej mamuski styczniowe :) ja urodzilam 24 stycznia! Czy ktoras z was tez? Moze moje dzieciatko ma astrologicznego blizniaka...? Pozdrawiam ;)