Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokieteria

Jak poznac, ze sie spodobałam męzczyźnie?

Polecane posty

kiedy tak jest na jego ustach ciagle oan:) zadna tylenie znaczy dlaniego,nie jest takcenna jak Ona:) w koncu to na niej jemu zalezy,:)

Gość czarna_róża
Thomek, i tak bywa. :)

Gość Kokieteria
"ej baby powiedzcie mi jedno: czy jeśli kobieta ma faceta to jest mało sympatyczna albo wręcz okazuje niecheć i nadmierny brak zainteresowania wobec przystojnego faceta który mógłby się jej podobać gdyby nie to że jest z kimś innym??????????? a jest sympatyczna miła i przyjazna wobec faceta typowego pokraki który wogóle nie zbódza jej zainteresowania???? Czy to co zaobserwowałem to prwada??" Tomek zdecydowanie TAK!!! ja tak mam :P

Gość thomek
''"ej baby powiedzcie mi jedno: czy jeśli kobieta ma faceta to jest mało sympatyczna albo wręcz okazuje niecheć i nadmierny brak zainteresowania wobec przystojnego faceta który mógłby się jej podobać gdyby nie to że jest z kimś innym??????????? a jest sympatyczna miła i przyjazna wobec faceta typowego pokraki który wogóle nie zbódza jej zainteresowania???? Czy to co zaobserwowałem to prwada??" Tomek zdecydowanie TAK!!! ja tak mam '' dlaczego dziewczyny tak robią?? nie mogly by być sympatyczne i miłe wobec wszystkich facetów wtedy świat byłby taki prosty i oczywisty :\ a tak to facet, jest tak niemiło traktowany przez zajęte dziewczyny myśłi sobie że jest beznadziejny bo olewają go dziewczyny nie mówiąc mu niedosłownie że są zajęte i niezainteresowane???

\"wogóle nie zbódza\" A Ty rozumiem, że chciałbyś wzbudzać zainteresowanie kobiet? To można zacznij od przeglądania słownika ortograficznego :)

Gość ZnajomaNieznajoma
Tak, moc języka jest wielka.:D

Gość podniosę i ten topik
w ramach jesiennych porządków:D