Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mathilde xxxx

chłopak wychowujący się bez mamy...

Polecane posty

Gość mathilde xxxx

czy to prawda, że będzie dążył do tego żeby mieć dziewczynę,która go otoczy opieką jak mama?

zawsze osoba po stracie mamy czy to dziewczyna czy chlopak beda poszukiwali opieki ciepla i bliskosci... wiem to po sobie.

Gość porki
mi isę zdaje, ze tacy faceci to na zewnątrz twardziele ale w środku chcą takiej kobiety... na pewno ciężko bez mamy

Gość gfder
raczej nie .TO kwestia charakteru,a nie braku rodzica.CZasem ludzie sa bardziej agresywni ,wychowani przez podworko i koncza w zakladach poprawczych .

Gość mathilde xxxx
czyli najlepiej takiego chłopaka podejśc czułością, troskliwością??? bo on to jest taki raczej niedostępy niby wesoły towarzyski dziewczyny lgną na pęczki ale coś mi isę zdeje że w środku to...

Gość porki
no ale charakter kształtuje Ci się przy rodzicach zależy od tego czego Cię nauczą

Gość nnenna
Powiedzialabym,ze nie w tobie chca widziec matke tylko w przyszlej tesciowej. Mysle,ze tacy faceci bardziej beda uwazac zeby nikogo nie skrzywdzic, zeby nikt tak nie cierpial jak oni!

Gość mathilde xxxx
no oby nie we mnie bo to by była patologia prawie hehe ja cchę tylko wiedzieć czy to wpływa na to jak facet traktuje kobiety i jak traktuje

Gość ja mam takiego
teraz jest juz moim mezem.Mimo,ze wychowywal sie bez mamy nie widzial we mnie kobiety, ktora mialaby mu ja zastapic.On po prostu usilnie szukal milosci, kogos bliskiego,kto bedzie dla niego oparciem,kogos,o kogo on moze sie zatroszczyc.jEST BARDZO DOBRYM, WRAZLIWYM I RODZINNYM CZLOWIEKIEM.I moze dlatego,ze nie mial mamy doskonale nauczyl sie radzic sobie w zyciu(gotowac, sprzatac itp.).To facet,ktorego kocham i cenie za to ,ze pomimo wielu przciwnosci pozostal wspanialym czlowiekiem.

Gość czarna_róża
"mathilde xxxx czyli najlepiej takiego chłopaka podejśc czułością, troskliwością??? " Nie podejść, a okazać mu to. Chłopak wychowujący się bez mamy jest wychowywany "męską ręką". To bardzo dobrze, bo jest duże prawdopodobieństwo, że stanie się prawdziwym mężczyzną. Taki mężczyzna będzie szukał prawdziwej kobiety. Gorzej natomiast, gdy chłopaka wychowuje samotna matka.