Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimpirimpi

suknia farage 4032,wasze opinie

Polecane posty

Gość Joanna Aska
Jak widze te wasze salony, firmy niewiadomo jakie to rece mi opadają. Jezdzicie po suknie na drugi koniec Polski. Ja kupilam suknie za 1300 zl, nowa, byla piekna, podobala sie wszystkim. Bo kto bedzie wiedzial czy ona jest jakas firmowa ze salonów francuskich czy nie? Dac 5 tysiecy za suknie to nie jest normalne.Albo macie za duzo kasy albo w glowach wam sie przewraca.

Gość cukiereczek123
Slub bierze sie tylko raz i uważam, ze mozna wtedy zaszalec, bo kazda z nas chce wygladac wyjątkowo, a jezeli akurat podoba mi sie suknia za 5 tysiecy to chyba jest moja sprawa... i nie chodzi bynajmniej o to z jakiego jest salonu( chociaz zwykle wgląd idzie w parze z cena ). Ty jak piszesz swoja juz wybralas wiec nie krytykuj wyboru innych.

Gość Joanna Aska
Nie zgodze sie z tym, ze wyglad idzie w parze z cena. Widzialam mnostwo pieknych sukienek i naprawde bardzo tanich. Jesli chcecie wydac 5 tysiecy na sukienke, ktora raz wkladacie i o ktorej tak naprawde nikt nie wie ile kosztowala i z jakiego byla salonu to prosze bardzo.Ja nigdy bym tego nie zrobila. Mam znajoma, ktora juz rok przed slubem wybierala suknie, po prostu smiech mnie ogarnia.

Gość princessaa
strasznie napackana ta suknia autorki. zupelne bezguscie.

Gość tiggy
Nie wiem dlaczego wszyscy mysla, ze suknie Farage sa francuskie??? Nazwa? Tak naprawde sa produkcji polskiej, z zakladu produkcyjnego w Gdyni!!! 5tys za kiecke...upsss...niesety odszycie tez zostawia wiele do zyczenia! wiekszosc sukien z kolekcji wyglada jakby sie nadawala na parade milosci, a nie na wesele...drogie Panie, oryginalnosc rowniez moze byc gustowna, niesety nie w przypadku tej firmy...