Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kulaj czukerek

Pilnie poszukiwany Andrzej z Biłgoraju

Polecane posty

Gość niestrawiona
ja moge rymowanki rzucac: Andrzeju oj Andrzeju nie ze mną te numery, musisz dzis zawalczyc o serce Twej chimery. The End. :D

Gość niestrawiona
no przecie mowimy juz o wierszach buahah

boskie Niestrawiona:D tera ja Uwaga będzie wiersz biały: O Andrzeju Andrzeju Andrzeju Zabierz mnie do swojej hacjendy! Pokasz wszystkie gwiazdy na niebie Bym mogla patrząc w nie u siebie Wspominać z rozrzewnieniem Ciebie! Za ewentualne straty moralne spowodowane moją ortografią czytesz grafomanią nie odpowiadam.

Gość niestrawiona
Andrzejku moj kochany, odziany w skorę Lamy, nie daj się dłuzej prosic, na burzę się zanosi!

Gość niestrawiona
Andrzejku czy wiesz, ze tkwię tu sama .. taka nierozgrzana.. Biłgoraj mi się marzy i my tam razem na plazy..przy basenie obsikanym walczymy z chrabąszczami!

Gość The best
Nie wiem o co tyle szumu.Wyniki są sfałszowane, a pozioma niech się schowa.

00:45 qwertz kiedy liscie kazda zylka drza od deszczu zimnym dreszczem kiedy zdzblo do zdzbla malego tuli ciasno sie na wietrze kiedy drzewa pochylone szepcza psalmy jednym glosem nawet andrzej zadumany niespokojnie gladzi wlosy PACHNIE MI TU PLAGIATEM

Gość niestrawiona
Oj Andrzejku juz nie daję rady, chyba pojdę na barykady i z bronią zawalczę o Ciebie, zabiję i pojdę w tany.

Gość niestrawiona
qwertz ty żmijo podła, tyś Andrzejka niegodna i nie syć go juz więcej, poezją wydumaną, bo me rymy częstochowskie godniejsze są uwagi niz takie brukowce!

ekhm polecę na poważnie, uwaga O Andrzeju! Swiat zabawiaj swoim wdziękiem, Wznoś toasty zawsze z brzdękiem. Hulaj śmiało, kłam nie mało, Lecz pamietaj co się działo. Żyj by inni zazdrościli, Nie zapomnij żadnej chwili. Swoje zdanie zawsze miej. Jest ci nudno? To się śmiej!

Gość niestrawiona
coś mi się widzi, ze Andrzej juz lula i go do piersi tuli matula, czas chyba brac swoje manatki i pakowac się do jego chatki.

Raz na andrzejowe podwórze wleciał rambo postał by tam jeszcze dłużej gdyby nie wpadł w szambo Andrzej dobry czlowiek chcioał go ratować ale sam biedny musiał znaurkować

Gość niestrawiona
Tak oto nasz Andrzej Z Biłgoraju poleciał z gównem do raju:D