Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kulaj czukerek

Pilnie poszukiwany Andrzej z Biłgoraju

Polecane posty

Zabawny Andrzej w Biłgoraju mieszka Smutną ma minę ten nasz koleżka Narzeka i smęci przez całe ranki Bo ma niezwykle głupie zachcianki Gdy do domu z roweru wraca Zaśmieca forum-to jego praca. Aż wszyscy krzycza-\"Endrju łobuzie!\" A Endrju smutną nadyma buzię. Wszyscy mu radzą: \"znajdźże dziewczyne\" A Andrzej znowu wykrzywia mine Gdy wszyscy krzyczą: \"przestań narzekać!\" On nagle z forum zacznie uciekać. Lecz My tak łatwo się nie poddamy I z ładną dziewczyną go zapoznamy Dlatego szukamy wszystkie dziewoje Które w gwiazdy lubią spoglądać we dwoje I znajdą sposób by rozweselić I zycie Andrzeja na zawsze odmienić!

Andrzej, ile mamy czekać na wyniki konkursu? Myślałam że wakacje spędze w Biłgoraju, odwołałam już pobyt nad morzem, a tu co? Wolisz jeździć do Krakowa i zarywać fryzjerki :P

Gość heheheheheha
oj, Andżej :classic_cool: nieładnie :P

dziewczyna z bagien -myśę, że Andrzej będzie głupcem jeśli nie doceni cię za twą twórczość przynajmniej skromnym komplementem

Nie dziewczęta, ja wygrałam tylko w konkursie pt\"kto najdłużej siedzi na kafe\" a wierszyki miał rozstrzygnąć Andrzej ale jeszcze tego nie zrobił.;) Ale chyba prędzej doczekamy się kolejnego konkursu o Andrzeja niż ogłoszenia zwyciężczyni wierszykowego konkursu:)

Gość g4gwA
Andrzej wstyda :P

Jestem zawiedziona :( qwertz masz jakiegoś kandydata? mam pomysł na nagrodę ale z konkursem już bieda. PS. Czy ktoś uważa tak jak ja że qwertz rozłożyła nas swoimi wierszykami na łopatki? Wg mnie to ona wygrała;)

Możemy zorganizować konkurs w którym główna nagrodą będzie wychłostanie Stańczyka-może mu się coś poprzestawia i nie będzie tyle zrzędził. Od razu mówię że z konkursu o Idealistę się wypisuję :O

Ja widziałam tylko jeden pisany cały czas wierszem:) Pewnie Andrzej siedzi teraz w kucki w kąciku swojego pokoju i cichutko popłakując szepce przerywanym drżącym głosem \"zabierzcie ode mnie te kobiety\"

Ooooo ja słyszałam tylko o tym jak Andrzej wyrwał jakąś fryzjerkę w Krakowie kupując jej róże w podzięce za wskazanie drogi. Ach jakie to romantyczne 😭 :P

ech bo faceta to albo siłą albo złapać na dobre żarcie a że nie potrafię gotować... muszę któremuś nastukać :)

Już myślałam że nigdy nie doczekam się wyników! gwertz serdecznie gratuluję :) po odbiór nagrody proszę zgłosić się do Andrzeja czy jak to tam miało być;)

Gość beda jakies nagrody pocieszeni

W takim razie musisz pojechać do Piortkowa Trybunalskiego , stamtąd na Przez Opoczno, Radom,Puławy do Lublina, w Lublinie skręcić na Przemyśl i po 85 dojedziesz do Biłgoraja, 6 km na południe od niego jest skret na Toamszów, po 10 km jest moja wioska czyli Aleksandrów najdłuższa wieś w Polsce:)

Gość gość
Zapytaj dentyste tego psychola