Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Men...

Przed iloma facetami kobieta musi rozlozyc nogi...

Polecane posty

Gość ...Men...
Czyli jak facet chce to wtedy kobieta jest usprawiedliwiona, bo on chcial. A taka co sama sie klei do paly to latawica? Czy tak to widzisz - a ciekawe?

Gość a ciekawe
moim zdaniem wszystko zalezy od podejscia. Jak komus dobrze, to niech korzysta :) Poza tym gdzies te kobiety musza zdobyc praktyke ;) I gwarantuje ci, ze jak poznasz cwana kobiete, to i tak ci wmowi, ze spala z jednym. Jesli wolisz nieswiadomosc, to nie ma sprawy. Ciekawe z iloma ty spales?

Gość a ciekawe
moze sama sie klei bo lubi ten sport ;)

Gość meska szowinistyczna świnia
chłopie pokaż mi kogoś kto sie nie szanuje

Gość ...Men...
A prostytutki to porzadne kobiety?

ja zdecydowanie wole doświadczone

taki wybrały zawód i na pewno większość sie szanuje

Gość a ciekawe
widzisz men sa takie prostytutki co wybraly taki zarobek, bo to "latwa kasa", a sa takie co pracuja tak, bo sytuacja zyciowa je do tego zmusila, ale nie zmienia to faktu, ze wiekszosc z nich musi jakos odreagowac i zle koncza

Gość ...Men...
Oni nie chcieli czy Ty odmawialas? Kociaczku

Gość ...Men...
A taka co tylko do buzi bierze na pierwszym spotkaniu to porzadna?

Gość a co poznales taka wziela ci
i sie teraz po fakcie pytasz czy porządna a ty chłopie co robisz minete na pierwszym spotkaniu...????????

Oj men.... o czym wy tu dyskutujecie...jezeli obydwojgu cos sprawia przyjemnosc to nie mowi sie czy ktos jest porzadny czy nie....jest odlotowo i tyle....takie jest moje zdanie

ale chwileczke...nie przeczytalam dokladnie.Zeby kogos obdarzyc taka pieszczota trzeba go dobrze znac a jeszcze lepiej kochac.Ja nigdy za nic naswiecie nie zrobilabym tego napierwszym spotkaniu!

Gość prze h u j e
to ie zalezy od ilosci facetow a nawet od ilosci randek Ja z przyjaciolka lubilysmy zabalowac i zawsze chdzilysmy na imprezy sxi ubrane i z kazdej wychodzilysmy z innym koolesiem a ze bylysmy z tych 'znanych' dziewczyn i mialysmy duuuzo znajomych i czesto byli to jacys kumple do ktorych po imprezie szlo sie na domowke dalej balowac bo impreza tylko do 4.00 to juz nie wazne. Czasem w gre na tych imp. wchodzily buziaki i przytulanki i nic pozatym. I takim o to sposobem zostalysmy uznawane za łatwe A jak ktorys z kolesi do nas startowal aby zaliczyc i sie przjechal bo nie dawalysmy jak z plotek wynikalo to i tak gadal ze zaliczyl i dalej bylysmy te latwe. az w koncu ja znalazlam sobie wymarzonego i jestem z nim 2lata a przyjaciolka ze swoim rok to przestali o nas p i e r d o l i c P.S a na imp. dalej chodzimy skapo ubrane czasem startuja ale ... juz inne czasy... pozdro

Gość njvhjm
men poszles ruchac?